Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כמובן מתייחסץ למיקום ממוצע כאשר שתי הדירות באותו בעניין / שכונה

עם פרמטרים דומים של כיווני אוויר, נוף.

מישום מה נדמה לי ש 4 חד' תמצא שוכר הרבה יותר מהר

זה נכון?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

אם אתה קונה דירה להשקעה, אני לא רואה סיבה לשלם יותר 200 אלף ₪ תוספת לחדר חמישי.

במיוחד כאשר מדובר בדירה נוספת ( יותר מס רכישה ).

אם זאת דירה ראשונה ויש תכניות בעתיד לגור בה, ותצטרך דירת 5 חדרים בשביל עצמך, כן שווה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
השאלה כמובן מתייחסץ למיקום ממוצע כאשר שתי הדירות באותו בעניין / שכונה

עם פרמטרים דומים של כיווני אוויר, נוף.

מישום מה נדמה לי ש 4 חד' תמצא שוכר הרבה יותר מהר

זה נכון?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

כן

מחיר שכירות דירה 4 חדרים X

מחיר שכירות דירה 5 חדרים X ועוד 20%

יש יותר אנשים עם יכולת לשכור בX מאשר ב X ועוד 20%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן

מחיר שכירות דירה 4 חדרים X

מחיר שכירות דירה 5 חדרים X ועוד 20%

יש יותר אנשים עם יכולת לשכור בX מאשר ב X ועוד 20%

זה נכון, אבל אם מספר הנפשות בבית דורש דירה יותר גדולה מ-4 חדרים אז צריך למצוא את התקציב.

ההנחה שלי הייתה שאם אנחנו משפחה עם 3 ילדים, רוב הסיכויים שאנחנו כבר בגיל שנעדיף לרכוש דירה ולא לשכור.

לעומת- אם אנחנו זוג צעיר שרק התחיל את החיים ויש לנו ילד אחד או שניים וצריכים דירת 3-4 חדרים- ברוב המקרים אנחנו יותר צעירים מזוג עם 3 ילדים ואין לנו את ההון העצמי כדי לקנות.

פורסם

זה מאוד תלוי בשכונה ואופי השוכרים. בשינקיין דירת 2-3 חדרים עדיפה להשקעה. בכפ"ס הירוקה הייתי הולך על 5 בגלל האופי המשפחתי. אם זו שכונה זולה שהשוכרים לא אמידים במיוחד אז 4

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה שוק עם היצע וביקוש בפני עצמו, לדוגמה (אמיתית) שכונה שרוב הבניינים בה כוללים תמהיל של 2-3 דירות גן 5 חדרים בבניין, 20-70 דירות 4 חדרים ועוד 2 פנטהאוזים 5 או 6 חדרים, הרבה יותר קשה להשכיר את ה-4 חדרים כי באותה שכונה יש הרבה משקיעים, אז באותו בניין יש נניח 20 דירות 4 חדרים וביניהם תחרות ועוד 2 דירות גן שאחת בכלל לא להשקעה.

עכשיו תכפיל את זה בשכונה שלמה יש לך בזמן נתון נניח 100 דירות 4 חדרים ו-3-5 דירות גן 5 חדרים ו-1-2 פנטהאוזים, מי נלחם למצוא שוכרים ומי פחות?

זה סתם מקרה אחד כדי שתבין שזה לא שחור או לבן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה שוק עם היצע וביקוש בפני עצמו, לדוגמה (אמיתית) שכונה שרוב הבניינים בה כוללים תמהיל של 2-3 דירות גן 5 חדרים בבניין, 20-70 דירות 4 חדרים ועוד 2 פנטהאוזים 5 או 6 חדרים, הרבה יותר קשה להשכיר את ה-4 חדרים כי באותה שכונה יש הרבה משקיעים, אז באותו בניין יש נניח 20 דירות 4 חדרים וביניהם תחרות ועוד 2 דירות גן שאחת בכלל לא להשקעה.

עכשיו תכפיל את זה בשכונה שלמה יש לך בזמן נתון נניח 100 דירות 4 חדרים ו-3-5 דירות גן 5 חדרים ו-1-2 פנטהאוזים, מי נלחם למצוא שוכרים ומי פחות?

זה סתם מקרה אחד כדי שתבין שזה לא שחור או לבן.

זה נכון

אבל אם בבניין יש 20 דירות 4 חדרים

20 דירות 5 חדרים

20 דירות 3 חדרים ?

פורסם

אז זה שוק עם היצע וביקוש

סתם לדוגמה קח את אותו בניין עם אותו תמהיל דירות ושים אותו בשכונה שיש בה בעיקר צעירים רווקים או זוגות צעירים ללא ילדים מול אותו בניין בשכונה שיש בה בעיקר משפחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההנחה שלי הייתה שאם אנחנו משפחה עם 3 ילדים, רוב הסיכויים שאנחנו כבר בגיל שנעדיף לרכוש דירה ולא לשכור.

לעומת- אם אנחנו זוג צעיר שרק התחיל את החיים ויש לנו ילד אחד או שניים וצריכים דירת 3-4 חדרים- ברוב המקרים אנחנו יותר צעירים מזוג עם 3 ילדים ואין לנו את ההון העצמי כדי לקנות.

לא בהכרח. אני עם 4 ילדים והדירה בבעלותי לא מתאימה לי ואני לא יכול למכור אותה בשנים הקרובות.

לכן אני משכיר את שלי ושוכר דירה גדולה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...