Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מאחסן ציוד במתחם מיוחד שבו המחסנים צמודים אחד לשני ונגישים לכולם, בין כל המחסנים יש שביל גישה שעליו מניחים את הסחורות לפריקה וטעינה.

בזמן שהנחתי חלק מהציוד על הכביש והקפתי את המקום כדי להגיע עם גב הרכב ולהעמיס, כנראה עבר רכב אחר במהירות ממש גבוהה ולא הספיק לבלום לפני שהוא ראה את הציוד.

כשאני הגעתי עם הרכב ראיתי את כל הציוד מלא אבק (כנראה שקיבל מכה ממש חזקה והתגלגל על הכביש) ונגרם נזק של כמה אלפי שקלים.

נעבור על המצלמות כדי להוציא את פרטי הרכב ופרטי הנהג.

האם ניתן לתבוע על זה?

פורסם

בוודאי שניתן לתבוע

לא תמיד ניתן לזכות אבל אם אכן נגרם נזק שיגובה בהערכת שמאי הסיכוי גבוה יותר גם לזכות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמובן שצריך לראות מה רואים בסרטון ומה הם ההוכחות..

דוגמא ראשונה: רואים בסרטון אותך מניח 4 קרטונים זה על גבי זה, על המדרכה/במרחק של כמטר וחצי משפת הכביש.

רכב עובר בכביש במרחק של כ-2 מטר מהקרטונים שעומדים זה על גבי זה.

הוא לא פוגע בהם.. אך מהרוח שמעבר הרכב יצר רואים את הקרטונים עפים ומתפזרים כאילו אין בהם כלום.

עכשיו אתה טוען שבכל קרטון היה ציוד אלקטרוני רגיש יקר והנזק הינו עשרת אלפי שקלים?

מי אשם ? בעל הרכב שעבר ולא היה יכול לחזות שהקרטונים שנמצאים על המדרכה מכילים ציוד רגיש?

דוגמא 2:

הקרטונים הונחו ממש על הכביש, בדיוק אחרי סיבוב ..

רואים רכב מגיע ומעיף את הקרטונים.

ברור שהנהג אשם במשהו.. אבל גם לך יש אשם תורם כלשהו.. לא?

פורסם

1. מה זו בעיה של הנהג?

ואם יעבור אוטובוס והרוח שלו תעיף זקנה לתוך חנות של סברובסקי?

2. בכלל לא ברור שזו בעיה של הנהג אך דיי ברור שזו בעיה של מי שהניח את הדברים על הכביש

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
1. מה זו בעיה של הנהג?

ואם יעבור אוטובוס והרוח שלו תעיף זקנה לתוך חנות של סברובסקי?

2. בכלל לא ברור שזו בעיה של הנהג אך דיי ברור שזו בעיה של מי שהניח את הדברים על הכביש

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

אני אסביר.

כל האיזור שם הוא כביש. לא ממש כביש, כורכר.

כל האיזור מיועד להולכי רגל וכלי רכב.

האיזור מוקף מחסנים 360.

מול המחסן שלי - זה המחסן שלך, מצד ימין למחסן שלי זה המחסן של השכן שלי.

הכביש שמיועד לכלי רכב, הולכים עליו גם הולכי רגל. אין דרך אחרת.

בדיוק בנקודה שעמד הציוד - יכלתי לעמוד ולפתוח קרטונים, לפרוק משטח או לנסוע עם מלגזה.

יכלתי גם סתם לעמוד שם לדבר בטלפון.

זה לא כמו נניח לעמוד על איילון ולדבר בטלפון, או לעמוד על הכביש בשכונה.

מאחר והכביש הוא גם שביל הולכי רגל. זה איזור פריקה וטעינה.

כמו מחסן לוגיסטי שעוברות בו מלגזות קדימה ואחורה.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
כמובן שצריך לראות מה רואים בסרטון ומה הם ההוכחות..

דוגמא ראשונה: רואים בסרטון אותך מניח 4 קרטונים זה על גבי זה, על המדרכה/במרחק של כמטר וחצי משפת הכביש.

רכב עובר בכביש במרחק של כ-2 מטר מהקרטונים שעומדים זה על גבי זה.

הוא לא פוגע בהם.. אך מהרוח שמעבר הרכב יצר רואים את הקרטונים עפים ומתפזרים כאילו אין בהם כלום.

עכשיו אתה טוען שבכל קרטון היה ציוד אלקטרוני רגיש יקר והנזק הינו עשרת אלפי שקלים?

מי אשם ? בעל הרכב שעבר ולא היה יכול לחזות שהקרטונים שנמצאים על המדרכה מכילים ציוד רגיש?

דוגמא 2:

הקרטונים הונחו ממש על הכביש, בדיוק אחרי סיבוב ..

רואים רכב מגיע ומעיף את הקרטונים.

ברור שהנהג אשם במשהו.. אבל גם לך יש אשם תורם כלשהו.. לא?

לצערי גם לי אין את הסרטון כדי לענות על זה, אבל אני חוזר ומדגיש:

מדובר באיזור שכולו משמש מעבר כלי רכב והולכי רגל.

בנקודה שאני עומד ופורק ציוד פיזית מהפרייבט שלי למחסן יכולה בעוד שעה לעמוד משאית ולפרוק ציוד או מלגזה להעמיס משטח

לכן דורשים מכל מי שפועל במתחם לנסוע על 10 קמ"ש במיוחד באיזורים שאין שדה ראיה ואם תבצע פנייה מהר מדי אתה עלול לפגוע בבנאדם שעומד מחוץ למחסן.

בנוסף כל הדרכי גישה עשויות כורכר שמאוד מחליק, ככה שהטווח עצירה גדל.

מה שחשוב להבין שהכביש הוא גם השביל הולכי רגל.

זה לא משנה אם עמד שם ציוד או אם אני עצמי עמדתי שם ודברתי בטלפון

לא אמורים לנסוע שם מהר- לא אנשים שמכירים את האיזור ובטח ובטח שלא אנשים שחדשים שם.

כמובן שאם הציוד עף "מהרוח" אני לא אבוא בטענות לאף אחד, אבל נשמע לי קלוש

פורסם

אם יש לך תיעוד שמראה פגיעה ומס רכב או זיהוי אחר אז יש פה נקודה לתת את הדין או פרשנות לעניין.

אם לא, זה מסתכם בפוסט פריקה בלי פפריקה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי זה נשמע כמו משק פרטי של מישהו שהניח על הקרקע כמה מכולות ומשכיר אותם..

אז החוקים לא כל כך עובדים שם...

מצד אחד אתה צודק שכל מי שנוסע שם צריך לנסוע בזהירות , כי מדובר במשהו פיראטי ולא מוסדר.

אבל מצד שני .. כל מי שמגיע לפרוק סחורה או סתם לעמוד ולדבר בטלפון .. צריך לדעת שמדובר במקום מסוכן

והניח את הציוד או לעמוד במקום בטוח..

פורסם
אם יש לך תיעוד שמראה פגיעה ומס רכב או זיהוי אחר אז יש פה נקודה לתת את הדין או פרשנות לעניין.

אם לא, זה מסתכם בפוסט פריקה בלי פפריקה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

אני משלם המון כסף ומאחסן ציוד במקום שכל מי שנכנס ויוצא מתועד, בנוסף לא ניתן להכנס למתחם ללא מספר טלפון שכל פרטי הקו רשומים במשרד.

פשוט המשרד נפתח רק מחר אז רק מחר נקבל את התיעודים.

לי זה נשמע כמו משק פרטי של מישהו שהניח על הקרקע כמה מכולות ומשכיר אותם..

אז החוקים לא כל כך עובדים שם...

מצד אחד אתה צודק שכל מי שנוסע שם צריך לנסוע בזהירות , כי מדובר במשהו פיראטי ולא מוסדר.

אבל מצד שני .. כל מי שמגיע לפרוק סחורה או סתם לעמוד ולדבר בטלפון .. צריך לדעת שמדובר במקום מסוכן

והניח את הציוד או לעמוד במקום בטוח..

זה לא משק פרטי, ומדובר בכמה מאות מחסנים, שגם מ.ע.צ או חברה דומהמאחסנים שם ציוד וכמה חברות הגברה מהגדולות בארץ.

פורסם

קורולה למה לכתוב לא לעיניין

"דרך" - לרבות כל מסילה, דרך, רחוב, סמטה, ככר, מעבר, גשר או מקום פתוח שיש לציבור זכות לעבור בהם;

לכן מדובר במקום בו חוקי התעבורה חלים עליו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה היחידה שם שאין כביש לרכבים ומדרכה להולכי רגל, וכל כיווני הנסיעה מותרים.

המחסנים פרוסים 360״ לכן מי שנוסע שם חייב לקחת בחשבון שבפניה הבאה עלול לבוא רכב, ושיכול לעמוד מישהו בדיוק על הפנייה

לכן לא נוסעים שם יותר מ5-10 קמ״ש

זה לא מקום למירוצים ואם אכן מישהו עבר שם ופגע לי בציוד כי לא הספיק לבלום, כנראה נסע כמו משוגע ומחר הוא יכול לפגוע בי.

אפשרי כמובן שהיה בטלפון וכו׳. זה לא יפתיע אותי

• תוכן חדש...