Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת ריח של עובש ממזגן ישן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן בסלון שלי הוא ישן מאד.

כשאני מפעיל אותו על מאוורר, יש ממנו ריח של עובש.

חוץ מניקוי לפתחים שניתן להגיע אליהם, מה ניתן לעשות?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השבוע צריכים להגיע אלי לניקוי עובש משמעותי ממזגן.

אעדכן

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מזמן, יצא לי ריח ממש מסריח מהמזגן (מיני מרכזי) .

ניקיתי את הפילטר וזה לא ממש עזר.

ריססתי מעט מהחומר הזה על הפילטר של המזגן, וניקיתי איתו את פתח המזגן שהיה מאוד מאובק. ריססתי מעט לתוך הפתח שיוצא אל החדר.

והפלא ופלא (הייתי ספקן) זה סילק את הריח המסריח ועכשיו מתקבלת הרגשה של אוויר נקי יותר.

כמובן שיכול מאוד להיות שמדובר בפלסטר והריח יחזור בעוד כמס' שבועות/חודשים.

זה החומר:

https://www.jacobi.co.il/product/%D7%9E%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A9/

פורסם

אוהב את מוצרי יעקובי. תודה, אנסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בדירה הקודמת היה מזגן 3.5 כוס סוס ישן, עבד, אבל עם כמות עובש כזו שאנחנו פשוט לא הפעלנו אותו, זאת אומרת עד שהגיע הקיץ, ונהיה חם בבית ולא שפוי לא להשתמש במזגן.

הזמנתי בחור שעשה עבודה יסודית של כמה שעות עם מים רותחים (שם 2 סירים עם מים על הגז) בהתחלה עירבב אותם עם חומר שלו (מיוחד או לא, לא יודע) וניקה את המזגן עם מכשיר ריסוס בלחץ נמוך (כזה עם ידית שמעלים ומורידים כדי לייצר לחץ בתוך המיכל), אחרי זה ניקה אותו עם מים רותחים בלבד, לקח כמה שעות טובות, עלה 720 שקל נדמה לי, אבל המזגן היה נקי מעובש.

הוא אגב שם יריעות פלסטיק בין הקיר למזגן ומייצר מהם סוג של משפך לתוך דלי שלו, רואים יופי את העובש אחר כך בדלי עם המים.

זה האתר של הבחור אם אתה מעוניין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...