Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם ככה invoice לא טוב לפותח השרשור - כי זה יהיה העברת כספים דרך פייפאל (או כל דרך) וזה לא יעבור במערכת איביי.

וכאמור איביי עצמם יבדקו רק את המערכת שלהם,החל בהתכתבות,דרך התשלום באתר,המוצר,פרופיל הקונה והמוכר וכו'.

כאמור - להתעקש לבטל עסקה מצידו (של המוכר),לעשות מכירה חדשה שכוללת את התשלום משלוח המוגדל,ובא שלום על ישראל

רוב הסיכויים שזה מוכר סיני\מזרחי אחר שמשתמש בגוגל טרנסלייט ויש קצר קל בתקשורת..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לא, התכוונתי ל-invoice דרך איביי. אחרי שאתה קונה (כלומר מתחייב לקנות) מוצר, ולפני שאתה משלם, יש למוכר אפשרות להוציא לך invoice על ה-item מחשבון המוכר שלו באיביי. ואז תשלום ה-invoice נעשה גם הוא דרך איביי.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

טוב.

בקשתי invoice. הוא מבקש לבטל.

נראה לי שהוא מבין באיביי כמוני בערך (ז"א לא ממש מבין) והוא אומר שזה בילבול מוח מבחינתו. הוא רוצה תשלום ישיר.

לא נראה לי שזה סיני עם גוגל. האנגלית שלו והנתונים (300 עסקאות מ2005 ו100% פידבק) טובים מדי.

מצד אחד, מצידי, שיבטל.

מצד שני, זה הימור על 30 פאונד כולל משלוח שזה חצי מהמקבילים לו ברשת.

יותר מטריד אותי זה להסתבך עם איביי.

ועכשיו, בטון של חיים הכט, מה אתם הייתם עושים?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מבטל ועובר הלאה. הרקורד באיביי יותר חשוב משקל פה שקל שם, ועם קצת סבלנות תימצא בסופו של דבר עסקה אחרת באותה גזרת מחירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...