Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בעל מכונת לטיסימה וואן , המקציף שלה הוא בתצורת מעין סטרימר מתפרק, החלב שיוצא מההקצפה הוא לא משהו בלשון המעטה מלא קצף אוורירי כזה לא מין הסוג שכיף לשתות ומעט חלב.

היתרון שלו הוא שהוא מתפרק במהירות ובשטיפה מהירה אפשר לנקות אותו תוך דקה בערך.

אני מחפש המלצה למקציף איכותי שייתן תוצאות טובות+ ניתן לנקות אותו במהירות בלי סיבוכים עד 200 שקלים. יש כאלה בשוק?

חשבתי על הAEROCINO של נספרסו אבל הוא עולה מאוד יקר(340 ש"ח) ולAeroccino 4 הם דורשים 400 ש"ח.

אין לי בעיה עם קניות באינטרנט וגם לא מאתרים בחו"ל.

תודה מראש חברים :)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיר כל מיני פטנטים ידנים שזולים, מניסיון

ה AEROCINO שאתה פוסל בגלל מחירו שווה... במקומך הייתי שוקל לעלות את התקציב ב 140 ש"ח ולרכוש אותו.

לחילופין, אני דיי משוכנע שניתן להשיג כזה ביד 2 מכאלה ששדרגו למכונה פול אוטומט.

פורסם
מכיר כל מיני פטנטים ידנים שזולים, מניסיון

ה AEROCINO שאתה פוסל בגלל מחירו שווה... במקומך הייתי שוקל לעלות את התקציב ב 140 ש"ח ולרכוש אותו.

לחילופין, אני דיי משוכנע שניתן להשיג כזה ביד 2 מכאלה ששדרגו למכונה פול אוטומט.

אילו פטנטים ?

פורסם

לדוגמא כאן, הקישור ניתן לצורך הדגמה בלבד ואין בו כדי להמליץ על החנות ו/או על האביזרים שיש שם.

יש לי בבית את המיכל הידני, עם מוט שמרימים ומורידים, המוט מפעיל קפיץ שיש במיכל והחלב מוקצף. בסדר... מקציף, אבל לא ממש מהנה כמו קצף חזק ויציב.

פורסם

במחיר שיוצא, כדאי כבר לרכוש את

ה AEROCINO בארץ ויש אחריות (חלקית גם אחרי שהיא נגמרת), היה ועדיין יש לי AEROCINO, כאשר הראשון חדל לעבוד אחרי כשנה וחצי, פניתי בארץ לחברה והם מכרו לי חדש בהנחה יפה.

פורסם

האיירוצינו מעולה.

עד כדי כך מעולה שהתיאשתי מהמקציף הגרוע של הלטיסימה.

עצה אישית, תתלונן על המקציף (הבאמת גרוע) של הלטיסימה בשרות לקוחות של נספרסו, אתה יכול גם לפתוח איזה פוסט ענייני ומנומס בפייסבוק שלהם.

חזרו אלי תוך יומיים והציעו איירוצינו ב 50% הנחה שגם הגיע עם חבילת קפסולות בטעמים שונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המקציפים הכי טובים הם מקציפי אינדוקציה, זה מהיר ברמה שאי אפשר להשוות למקציף עם גוף חימום.

הפער הוא כמעט כפול (בערך 200 שח למקציף חשמלי עם גוף חימום, ביחס ל 350~ ומעלה למקציף אינדוקציה).

אל תתפשר על הזול... קמצן משלם פעמיים, מניסיון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה הטוויסטר הוא מקציף אינדוקציה ולטעמי הוא עדיין איטי. (מעולם לא ניסיתי מקציף אינדוקציה אחר).

*אני מפעיל קודם את מקציף החלב, לאחר מכן מכין אספרסו מהדור הישן. כשהקפה מוכן, עדיין אני צריך להמתין משהו כמו 2-3 דקות עד שהמקציף יסיים לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)
תהנה https://www.amazon.co.uk/Severin-9684-Induction-Milk-Frother/dp/B00BEE799G

תעשה פריים תקבל הנחה בדמי המשלוח.

בארץ עולה כ 400 שח.

יש לי את המקציף שלהם בדגם המקביל השחור עם כיוון הטמפרטורה וכוס 700מל (עולה בארץ 650, מאמזון 400)

עריכה: הנה זה בדיוק

https://www.amazon.co.uk/Severin-Induction-Frother-Variable-Temperature/dp/B01CTW15DM?ref_=ast_bbp_dp

מוצר באיכות באמת בטופ שיש.

מחמם ממש מהר (אינדוקציה), הכוס חימום כולה נירוסטה נכנסת למדיח.

את המקציף נספרסו מסרתי לחמתי, הוא פשוט לא מתקרב בשום פרמטר לסברין.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחד המקציפים הטובים (אם לא ה) במכונות קפה פשוטות שנמכרות בסופר הוא של LAVAZZA Minu caffe latte.

זו מכונה של 399 שח (מחיר של מקציף ברמה) שהיא גם מכונת קפסולות פשוטות וגם יש לה מקציף אינדוקציה מעולה (גם במהירות וגם באיכות ההקצפה + הכד עצמו עשוי מעין נירוסטה מוברשת והוא נכנס למדיח בלי בעיה).

במספר מבחנים שעשו בארץ לאורך השנים - המקציף שלה יצא הטוב ביותר (כמו במבחן הזה: https://www.wisebuy.co.il/article.aspx?aid=3102 - שכמותו יש עוד ברשת).

במשך תקופה עבדתי רק עם המקציף שלה, במקביל למכונת נספרסו (שקניתי ללא המקציף), עד שאישתי דאגה לשרוף אותו (שמה כמות גדולה מידי של חלב במקציף, עד שזה גלש בכמות עצומה בלי שהיא תשים לב - ובגלל שהמכשיר כבר ספג כמה חבטות בהעברת דירה, הפלסטיקה לא היתה 100% ואז חדר חלב לתוך הפיקוד של האינדוקציה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...