Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הצטרף לשירותי ביטוח כיסוי רפואי לכלבים בשם "חיותא"? ידוע לכם עלויות, והאם זה רציני? האם מחזירים הוצאות בשעת הצורך? אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות או דיס-המלצות. יש לי כלבה גזעית גורה שהיו לי איתה קצת סיפורים רפואיים, ובשל כך עלה בכלל הצורך בכיסוי ביטוחי רפואי.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עשיתי. לכלב שלי היה סרטן (שטפו טפו הוא החלים ממנו) שקרה לפני תחילת הביטוח והוחרג ממנו. עולה לי אם אני לא טועה 700 ש"ח לשנה (כלב בן 5). זו השנה השניה שאני עושה דרכם ביטוח.

בשנה הראשונה, כמה חודשים אחרי תחילת הביטוח, הכלב שלי חטף דלקת כלשהי בבטן. היה צריך בדיקות דם, אולטרסאונד, תרופות וכו', סדר גודל של 1,200 שקל. שלחתי להם את כל החשבוניות, ואחרי יומיים (!) מלוא הסכום של הטיפול הועבר לחשבון. אז בתשובה לשאלה שלך - מהנסיון שלי, אמינים, מקצועיים, שירות טוב, סה"כ מאוד מרוצה, ומקווה שלא אזדקק להם בעתיד.

מה שכן, שים לב לכל ההחרגות בפוליסה (לדוג' יש החזר רק על טיפול שעובר את ה-200 ש"ח אאל"ט, וכמובן החרגות אם קורה משהו שקשור למצב רפואי קיים).

רק בריאות!

• תוכן חדש...