Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

הזמנתי ברז מטבח מאמזון. היה כתוב בפירוש בדף המוצר שהחיבור של המים חמים/קרים הוא 3/8. מנסה היום להתקין - לא מתאים, החיבורים קטנים מדי. ניסיתי לקנות מתאם של 1/4 ל-3/8, גם לא מתאים (מסתובב על ריק, נראה שצריך אפילו יותר קטן אבל ממש בקצת). אלא אם אני מפספס משהו, נראה שהחיבורים שהגיעו עם הברז דפוקים/לא במידה הנכונה והמוצהרת.

פניתי כבר לאמזון ולמוכר, אבל עד שיענו - יש דרך לחבר את הנבלה כמו שצריך, בלי נזילות פוטנציאליות? מצורפת תמונה להמחשה (סוג של).

תודה!

IMG_MIX2S_20191224_100417.jpg

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)

תנסה לקחת עמך את הברז ולגשת לחנות על מנת לבדוק את ההברגה.

יכול להיות שזה תבריג NPT

ואז אפשר לנסות להתאים מחבר להברגה של הברזי ניל בארץ.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

NPT לדעתי לא קיים במים, גם לא בחו"ל, אבל אולי אני טועה.

לי יש הרגשה, אם אמרת ש"מסתובב על ריק" - שהמופה לא הגיעה בכלל אל התבריג? תנסה לדחוף אותה לכיוון התבריג.

• תוכן חדש...