Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק לסטודנט עם מקום לנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן קנה בסוף תיק של Samsonite. תיק לא זול (700 ש"ח)

מקווה שיעמוד במשימה לא כמו התיקים של SWISS.

IMG_20200103_181714.jpgIMG_20200103_181708.jpg

פעם אחרונה שאני קונה תיקים של SWISS. ( אנסה לתקן את הקרע, מקווה שתופר רגיל יכול להתמודד עם קרע כזה)

IMG_20200104_092703.jpgIMG_20200104_092657.jpgIMG_20200104_092836.jpg

תודה לכולם.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לך לסנדלר. צריך מחט עבה שתחדור. יש לי סוויס כזה בנפח של 35 ליטר שלרוב שימש אותי בחו"ל. חוץ מהכבל של עידית שהציב ונהיה מגעיל אחרי שנתיים, אין לי תלונות עליו. אולי זה לא מקורי?

פורסם

זה מקורי.

האמת שלי עדיין במצב טוב לאחר שימוש של שנתיים. (מתחיל בידית האחיזה להיפרם ממש מעט)

כנראה הבן העמיס עליו יתר על המידה + שינוע/טלטלה למכללה בירושלים באוטובוסים. ( שימוש מתחילת הלימודים)

פורסם

יש לי תיק זהה למה שקנית - סמסונייט XBR.

https://www.alter.co.il/product/%d7%aa%d7%99%d7%a7-%d7%92%d7%91-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-14-samsonite-xbr/

לאחר 6 חודשים רצועת הגב החלה להיפרם...

למזלי קניתי באלטר.

שלחו את הפגום לתיקון וסיפקו תיק סמסונייט חליפי לתקופת התיקון!

לאחר שבועיים עדכנו שהגיע תיק חדש זהה במקום הפגום.

סה״כ מרוצה מהתיק ומהשירות שקיבלתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לפני מספר שנים קרה לי אותו הדבר עם תיק של סוויס (לאחר שימוש של כשנתיים) - עד כמה שאני זוכר לתיקים האלה אמורה להיות אחריות לכל החיים.

בכל אופן, שלחתי מייל עם תמונות מפורטות לשירות לקוחות של סוויס, קיבלתי מייל בחזרה עם התנצלות ובקשה לפרטי משלוח על מנת לקבל מהם תיק חדש. לאחר כחודש הגיע חבילה בדואר עם תיק חדש מהניילונים, ללא שום דרישה לשלוח את התיק הפגום חזרה (אשר תוקן אצל סנדלר ומשמש אותי עד היום).

פורסם

גם זוכר אחריות לכל החיים, אך לאחרונה אני רואה אחריות לשנה בלבד. ( בארץ יש נטייה להוריד שנות אחריות על כל מוצר, בכל תחום)

אך אנסה את מה שאמרת. תודה.

פורסם
גם זוכר אחריות לכל החיים, אך לאחרונה אני רואה אחריות לשנה בלבד. ( בארץ יש נטייה להוריד שנות אחריות על כל מוצר, בכל תחום)

אך אנסה את מה שאמרת. תודה.

אז מתוך סקרנות הגעתי למייל - נשלח לכתובת [email protected]‬ בשנת 2013, בצירוף תמונות מפורטות של המוצר והפגם שלו.

לאחר 3 שעות קיבלתי מייל חזרה שהפניה שלי נבדקה ואושרה - ותיק חדש נמצא בדרכו אליי.

בהצלחה!

[email protected]

• תוכן חדש...