Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק לסטודנט עם מקום לנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 9 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעלה את השרשור מהאוב,

רכשתי תיקי גב של חברת SWISS GEAR, שלי התחיל להיקרע בתפרים, של הבן שהוא סטודנט ממש נפרם בחלק העליון

כנראה ממשקל עודף. מעט מאכזב מחברה שנחשבת איכותית.

מחפש תיק מספיק עמיד למשקל, קלסרים, לפטופ, ונסיעות ארוכות לסטודנט ( משמעותי מבחינת עמידות בתנודות) ושהיה עמיד גם למים.

ראיתי בקיי.אס.פי את חברת Deuter, לא מכיר אישית. אשמח להמלצות לתיקי גב איכותיים ועמידים. תקציב? לא רלוונטי. (יכול להגיע ל 500 ש"ח, אם צריך/שווה)

תודה

פורסם
מעלה את השרשור מהאוב,

רכשתי תיקי גב של חברת SWISS GEAR, שלי התחיל להיקרע בתפרים, של הבן שהוא סטודנט ממש נפרם בחלק העליון

מחפש תיק מספיק עמיד למשקל, קלסרים, לפטופ, ונסיעות ארוכות לסטודנט ( משמעותי מבחינת עמידות בתנודות) ושהיה עמיד גם למים.

ראיתי בקיי.אס.פי את חברת Deuter, לא מכיר אישית. אשמח להמלצות לתיקי גב איכותיים ועמידים. תקציב? לא רלוונטי. (יכול להגיע ל 500 ש"ח, אם צריך/שווה)

תודה

Victorinox

אלופים ממש. עכשיו עם השילוח חינם באמזון יש לא מעט ( לא כולם ) תיקים שלהם ללא עלות שילוח.

תיקים לשנים רבות.

פורסם

זה מה שאני הולך לעשות השבוע, נסתובב ביחד עד שנמצא תיק מספיק איכותי/חזק להחזיק כלי למידה/קלסרים

מעיל שהוא מכניס בפנים (ירושלים) וגם לפטופ. מאכזב שחברה כמו SWISS לא עומדת בציפיות מבחינת איכות תפירה. (גם שלי מתחיל להיקרע)

פורסם

לא מכיר את סוויס.

היה לי ויקטורינוקס. אחרי שנתיים פשוט החל להתפרק. לזכותו יאמר שעבד קשה.

כיום אני משתמש בתיק צד של אמריקן טוריסטר ותיק גב של גרגורי. ייעודי עם מקום ללפטופ צמוד לגב, עם רוכסן צדדי ותא גדול בחזית.

החיסרון, גישה לא ככ נוחה לתא הגדול אבל איכותי.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
מעלה את השרשור מהאוב,

איכותית רק בשם. ה-swiss gear שעלה לי בזמנו 300 ש״ח נפרם תוך שנה.

תפרתי אותו שוב ושוב אך בתום 3 שנים נשברתי.

קקמייקה חרטבונה, בד מהסוג הלא נכון (סינתטי דק כזה) דווקא במקומות שעליהם מוטל הכי הרבה עומס.

ההמלצה שלי בתחום עולה הרבה מעבר ל-300 או 500 שקל, הרבה יותר,

ומכאן שאם התקציב מוגבל - קנו מה שנראה יפה, הכי זול שאפשר.

לא יודע איך מכניסים לתקציב גם עמידות למים, אבל כנראה שזה תלוי ברמת העמידות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לך בדקטלון דגם שאני לא זוכר את שמו. מגיע בנפחים של 20L או 30L ותא ללפטופ.

לא יודע כמה יכיל קלסרים. אחלה תיק, מגיע עם כיסוי גשם. ה20L נמכר ב120 שקלים, ה30 מעט יותר.

לכמה דפדפות+לפטופ ה20L נהדר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המלצה מעודכנת - incase icon או הגודל מלא או הקטן יותר

נגרר אצלי כבר שנתיים פלוס כל יום לעבודה + אינספור טיסות

ונראה חדש ומתפקד מעולה.

כל המלצה מעבר לכך חוצה את התקציב הזה בהמון

וגם המחיר הזה הוא מחיר ארהב אונליין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טיפ לסטודנט- לא צריך להיסחב עם קלסרים. לוקחים דפים ריקים, קרש כתיבה ואירגונית לדפים, בסוף היום כשחוזרים הבייתה מתייקים כל קורס בקלסר שלו. גם ככה לא נוח לכתוב ישר בקלסר אז למה להסתובב איתו כל היום...

פורסם

יש לי swiss כ 10 שנים - 400 שח שהצדיקו את עצמם.

חוץ מריצרץ אחד שנשבר כי נשאתי את התיק רק בידית אחת לא מעט פעמים התיק שלם וושמדבר לא נפרם/נקרע.

חוץ ממחשב ומטען הוא נושא פלוק, כבלים, מתאמים, כלי עבודה - מספר מברגים, תוקי, מספריי טכנאים, ועוד מספר כלים די מאסיבים/חדים, אני גם נמצא הרבה בשטח והוא לא תמיד מונח על פרקט מצוחצח ונעים הוא עמיד למשעי.

לפני זה החלפתי 3 תיקים בשנה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...