Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בנתב"ג טכנולגיות שאין באף שדה אחר (כמו הטיפול בדרכונים).

איזו טכנולוגיה יש בטיפול בדרכונים שאין באף שדה אחר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קריאת הדרכונים הביומטריים הרבה יותר יעילה מהשדות באירופה, להערכתי מכונה בנתב"ג מעבירה ביחידת זמן פי 3-5 נוסעים מהמכשירים האירופיים (ואני חייב לומר שנתקלתי בהרבה מקומות באירופה בהם המעבר הביומטרי העצמי מושבת). והשוס האמיתי - קריאת דרכון לא ביומטרי וזיהוי אוטומטי של נושא הדרכון.

מה שחסר בנתב"ג הוא דבר שראיתי באיטליה - קריאת דרכונים זרים (אם כי גם שם נדרשת בסוף המסלול חתימה של פקיד ההגירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לוקח לי בדיוק 20 שניות לעבור את המכונה הביומטרית בהית׳רו למשל.

הבעיה בנתב״ג היא כשאתה לא יכול להשתמש במכונה (למשל עם תינוק זה לפעמים עובד ולפעמים לא) וצריך לעמוד בתור כדי לעבור אצל בן אנוש. לרוב לא יותר מ2-3 עמדות פתוחות היום. לקח לנו 45 דקות לעבור עם המשפחה לפני כשבועיים בכניסה לארץ. כיף גדול עם ילדים קטנים בשעה מאוחרת.

פורסם

לא בעיה ייחודית לנתב"ג. בלא מעט שדות אירופיים עברתי תוך דקות אחדות בקורא האוטומטי, בעוד שאשתי המתינה 30 דקות ויותר בתור לפקיד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שתורים קיימים בביקורת דרכונים בכל מקום. אבל לדרכונים מקומיים לפחות זה לרוב לא לוקח כלכך הרבה זמן. אי אפשר פשוט לאייש עמדה אחת או שתיים כאשר יש לא מעט אנשים שלא יכולים להשתמש בעמדות הביומטריות מסיבה כזו או אחרת.

כשנחתנו בלונדון בנסיעה האחרונה אגב ועברנו בעמדה מאויישת בגלל הילדים זה לקח בדיוק 3 דקות.

פורסם

נתבג הוא שדה סביר כל עוד אתה ישראלי ויהודי, לא שולח מזוודות ויש מי שמסיע ומחזיר אותך מהשדה.

ההתעסקות עם השאטלים היא נוראית, גם בהשוואה למקום השני הגרוע בעולם שזה הית׳רו. בלי שום ניסיון אמיתי להשתפר בנושא הזה.

ההתעסקות עם אנשים היא נוראית, חוסר נימוס משווע (אבל זה ישראל).

הלאונג׳ים הם ברמה הגרועה ביותר שראיתי לטרמינל בינלאומי.

אפשרויות האוכל ב״מסעדות״ נוראיות (אבל יש ניסיון להשתפר).

יש לנתבג בעיות אובייקטיביות: עומס שלא צפו, ישראלים כנותני שרות, תחבורה ציבורית מהגרועות בעולם המפותח.

אבל אפשר לעשות הרבה הרבה יותר.

פורסם
מינימייזר ופיקה - כשאני משווה את נתב"ג לכמה שדות שבהם עברתי בשנה האחרונה לנתב"ג אין מה להתבייש. העניין הפוליטי של העדר תחבורה בשבת הוא לא בעיה של נתב"ג - אלא של כל מדינת ישראל.

כמו שציינתי-

השדה עצמו זוועה.

הנגישות אליו- דווקא מעולה (ביחס למדינת ישראל). יריקה מכביש 6, גישה מהירה לכביש 1 וכבישי האורך, הסתעפות קרובה לכבישים משניים, רכבת כבדה עד הפתח.

9/10.

פורסם
נתבג הוא שדה סביר כל עוד אתה ישראלי ויהודי, לא שולח מזוודות ויש מי שמסיע ומחזיר אותך מהשדה.

ההתעסקות עם השאטלים היא נוראית, גם בהשוואה למקום השני הגרוע בעולם שזה הית׳רו. בלי שום ניסיון אמיתי להשתפר בנושא הזה.

ההתעסקות עם אנשים היא נוראית, חוסר נימוס משווע (אבל זה ישראל).

הלאונג׳ים הם ברמה הגרועה ביותר שראיתי לטרמינל בינלאומי.

אפשרויות האוכל ב״מסעדות״ נוראיות (אבל יש ניסיון להשתפר).

יש לנתבג בעיות אובייקטיביות: עומס שלא צפו, ישראלים כנותני שרות, תחבורה ציבורית מהגרועות בעולם המפותח.

אבל אפשר לעשות הרבה הרבה יותר.

מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת. בגלל זה לדוגמא אני שוכר רק בהרץ כשאני נוחת בארץ. הם היחידים שהחזרת הרכב עצמו היא בטרמינל, ולא צריך לסוע בשאטל הנוראי והצפוף מחניון

החזרת הרכבים

הלאונג׳ים נוראיים ומזעזע שהבריתות הגדולות לא מפעילות לחץ כדי לשפר את המצב. כנראה קהל שבוי שאין לו ברירה אחרת. זה לא שאם הוא יטוס עם בריטיש או עם לופטי הוא יקבל לאונג׳ אחר. כולם אותו בלאי.

הבעיה הכי חמורה זה קבלת המזוודות אחרי נחיתה. הגענו למצב שאנחנו נטוס לישראל אפילו עם ילדים אבל רק עם כבודת יד. אין לי כח לחכות יותר משעה עד שחיים, יוסי וויקטור יחליטו לחזור מהפסקת הקפה שלהם ולהתחיל לפרוק את המזודות. פעם אחרונה זה לקח כמעט שעה וחצי מרגע הנחיתה עד שהמזוודה הראשונה יצאה. ״עומס טיסות״ הייתה התשובה הרשמית של השדה...

פורסם

אתה יודע בכמה שדות "מכובדים" המתנתי למעלה משעה למזוודות? מספר הטסים גדל במהירות בכל העולם, והבעיה הזו די נפוצה.

פורסם
אתה יודע בכמה שדות "מכובדים" המתנתי למעלה משעה למזוודות? מספר הטסים גדל במהירות בכל העולם, והבעיה הזו די נפוצה.

לא אמרתי שזה לא קורה בכל העולם. באופן כללי, אני מעדיף לטוס רק עם כבודת יד (ואני טס בין 20-30 פעם בשנה). יחד עם זה, רק בנתב״ג כל נחיתה ב-3 השנים האחרונות גררה המתנה של 45 דקות + למזוודות. פעם אחת, קורה. פעם שניה, צירוף מקרים. 10 פעמים - זה כבר שיטה.

אותו הסיפור עם אלעל. כל החברות מאחרות. זה קורה בהחלט. אבל אלעל תמיד מאחרת. אז שוב, אחרי מספר פעמים זה לא צירוף מקרים זאת כבר שיטה.

פורסם

Evrey Landing Always Late

וזה עוד מהמאה העשרים :(

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת. בגלל זה לדוגמא אני שוכר רק בהרץ כשאני נוחת בארץ. הם היחידים שהחזרת הרכב עצמו היא בטרמינל, ולא צריך לסוע בשאטל הנוראי והצפוף מחניון

החזרת הרכבים

הלאונג׳ים נוראיים ומזעזע שהבריתות הגדולות לא מפעילות לחץ כדי לשפר את המצב. כנראה קהל שבוי שאין לו ברירה אחרת. זה לא שאם הוא יטוס עם בריטיש או עם לופטי הוא יקבל לאונג׳ אחר. כולם אותו בלאי.

הבעיה הכי חמורה זה קבלת המזוודות אחרי נחיתה. הגענו למצב שאנחנו נטוס לישראל אפילו עם ילדים אבל רק עם כבודת יד. אין לי כח לחכות יותר משעה עד שחיים, יוסי וויקטור יחליטו לחזור מהפסקת הקפה שלהם ולהתחיל לפרוק את המזודות. פעם אחרונה זה לקח כמעט שעה וחצי מרגע הנחיתה עד שהמזוודה הראשונה יצאה. ״עומס טיסות״ הייתה התשובה הרשמית של השדה...

מסכים גם, אם כי אין לי מושג איך טסים עם ילדים רק עם תיקי יד...

אגב לנוסעי בריטיש כן יש לאונג׳ משלהם עכשיו שזה הלאונג׳ ה״חדש״ בE Gates. הוא לא מדהים אבל הוא עדיף על האחרים ולפחות לא צריך להיאבק על מקום ישיבה.

cc35a47ad9c3c6aa84fe31037f0caef0.jpg

פורסם
כמו שציינתי-

השדה עצמו זוועה.

הנגישות אליו- דווקא מעולה (ביחס למדינת ישראל). יריקה מכביש 6, גישה מהירה לכביש 1 וכבישי האורך, הסתעפות קרובה לכבישים משניים, רכבת כבדה עד הפתח.

9/10.

מלבד התוספת המיותרת של 18 ק״מ כשמגיעים אליו בכביש 1 מכיוון תל-אביב בגלל כפר חב״ד...

פורסם

ההתעסקות עם השאטלים היא נוראית, גם בהשוואה למקום השני הגרוע בעולם שזה הית׳רו.

אתה מתכוון לשאטלים של החברות השכרה בהית׳רו?

• תוכן חדש...