Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלו מכם ששולחים ילד/ה מתחת לגיל שלוש לגן, האם התשלום ממשיך להיגבה כרגיל? הגננת הודיעה לנו שמבחינתה היא ממשיכה לפדות את הצ'קים כי מותר לה על פי החוזה.

תוהה מה קורה אצל אחרים.

אגב, מעיון בחוזה, לא רשום כלום על מצב שכזה, יש רק משפט אחד שמצהיר שהגן לא נושא באחריות במידה והמדינה מורה לסגור גנים. 

לא נושא באחריות ==ימשיך לקחת כסף כאילו כלום?

נשמע לי לא נכון, אך אני לא עו"ד. 

מדובר בכ3000 שח ושווארמה, אנחנו יכולים להסתדר, אבל זה די מעצבן. 

מצד שני, לתבוע בתביעות קטנות כנראה יוביל ליחסים לא טובים עם הגננת, ויש עוד זמן עד סיום השנה... 

פורסם

אותנו הגננת של הקטן (שנתיים 10) עדכנה שהתשלום של חודש אפריל לא יירד, כנ"ל גם בצהרון של הגדולה, בגן חובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אותנו הגננת של הקטן (שנתיים 10) עדכנה שהתשלום של חודש אפריל לא יירד, כנ"ל גם בצהרון של הגדולה, בגן חובה
זה לא רק החיוב העתידי של אפריל. יש חלק גדול מחודש מארס שלא היה בו גן שעליו גם צריך להתחשב בצורה כזאת או אחרת, לדעתי.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• אחראי פורום
פורסם

אצלנו הודיעו שהחל מאמצע מרץ החיובים יפסיקו עד חזרה לעבודה.

קראתי איפשהו שהפסקת הפעילות ע"י המדינה אומרת ביטול חוזה ושגננות לא יכולות לגבות, אבל נא לא לקחת את זה כעיצה משפטית או רשמית אלא כעניין לבדיקה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתמול בערב קיבלנו הודעה שאת תשלום אפריל מנהלת הגן לא תפדה, ואת חצי מרץ היא תחזיר לנו ע"י התחשבנות של תשלום מופחת בחודש כשיחזרו לפעילות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלינו כ ראה לא תחזיר את מרץ (לא מבין למה לא להחזיר חלקית) כי טוענת שירדו לה כל התשלומים כבר על הגן. ועל אפריל צריכה להחזיר תשובה מה כמה ולמה. לא רוצה לומר שתחזיר (הזיה). המצב תקוע ממש.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

פורסם

לא נושא באחריות זה אומר שלא תוכל לתבוע אותה על הפרת חוזה אבל לא אומר שתמשיך לשלם על שירות שלא קיים.

גם עיריות עצרו גביית תל"ן והסעות בבתי הספר כי הם פשוט לא מתקיימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...