Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכננים לרכוש מייבש כביסה על גז, ולא מצאתי תשובה לנושא. 

במייבשים חשמליים ידוע שיש כאלו עם קונדנסור, וכאלה שמחייבים יציאה.

אשמח לתשובה ממי שיודע, ובכלל חוו״ד כללית מניסיון עם המוצר.

פורסם

בא רגע נחשוב הגיונית:

מייבש חשמלי לא שורף גז
מייבש על גז שורף גז, לאן הגאזים ילכו אם לא להוציא אותם מהבית?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכיריים צורכים כמות מועטה של גז ועל כן חמצן. 

מחמם המים בגז משתמש בארובה שפולטת את תוצרי השריפה החוצה. כשיש תקלה וזה לא קורה, אנשים מתים. 

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל מתקן ששורף גז (או סולר, או נפט, או פחם, או עץ, או משהו דומה) מחייב אוורור, על מנת להפטר מפחמן דו חמצני, פחמן חד חמצני, שאר תוצרי בערה ולהכניס חמצן.

מעבר לכך, מייבש מצריך גם פינוי המים.

אני הוצאתי את כל מתקני הגז מהבית, מעדיף חשמל בכל זמן נתון. נראה לי יותר בטוח וגם יותר זול (אם כי, כמובן, איני מצוי בתמחור העכשווי, אלא רק בזה שהיה לפני מספר שנים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...