Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוחי מזון - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רבים גם אנחנו עברנו להזמנות מרשתות און ליין. כדי שלא נחווה אכזבות, מבקשים  דעת המנוסים על  משלוחים מרשתות שיווק המזון ובעיקר איכות האריזות של הבשר והקפואים. 

פורסם

בחודש האחרון עשינו 3 הזמנות גדולות מטיב טעם. הראשונה לא הגיע (כנראה בגלל שהיה בתחילת הבלאגן לא היו ערוכים). שלחו הודעה יום לפני שהמשלוח היה אמור להגיע ונתנו פיצוי. 2 ההזמנות הבאות הגיעו במלואם (פעם אחת בקשו לשים מוצר חלופי במחיר זהה). ניתן לעדכן משלוח עד יום לפני (לא משנה את תאריך הגעה, ברגע שמתחילים ללקט לא ניתן לערוך).
החיסרון היחיד הוא אתר מזעזע וצורך לערב שירות לקוחות אם נכנסתם לערוך ופתאום גיליתם שיש סלוט קרוב יותר למשלוח ממה שבחרתם בפעם הקודמת

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הנסיון שלנו מסתכם עם קוויק ורשת שמתמחית בירקות בשם נוי השדה , ממש מעולה/מעט יקר. הנסיון עם קוויק היה ככה-ככה, מוצרים קרים לא היו ארוזים והגיעו בטמפ. חדר , שאר הפריטים בשקית במצב תפזורת. מחכים למשלוח מהסופרסל, מקווים   לקבל את הקפואים ארוזים היטב. האם יש למישהו נסיון עם סופרסל ויכול לתרום חוו"ד בעיקר בהתיחסות לקפואים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לפני המצב, הקפואים משופרסל היו מגיעים בצידנית עם קרח יבש, והמצוננים בשקית נייר עם קרח יבש. עכשיו הכל מגיע בשקית נייר בלי קרח יבש...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בשופרסל תמיד קיבלנו קפואים בשקיות נייר. אבל הזמנו את המשלוח לשעה שאנחנו בבית, כך שזה מיד עובר למקפיא.
יש פה המון מכולות וירקנים שעושים משלוחים בסביבה שלא ידענו על קיומם לפני המצב הזה. כמובן שהמחירים יותר גבוהים משופרסל, אבל זה מגיע תוך יום והתוצרת איכותית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רמי לוי, חוות דעת לאחר שתי הזמנות...

המשלוח מגיע ברכב פרטי רגיל לגמרי, ללא קירור למעט אולי מזגן שעובד בפנים (קרחונים, אולי).

המוצרים מגיעים קרים, לא הזמנתי דברים קפואים, אך לאור האמור לעיל אני דיי חושש לעשות זאת.

בתהליך ההזמנה אפשר לסמן אם מבקשים מוצר חילופי במידה והמוזמן לא קיים, מגיעים מוצרים תחליפים בדרך כלל במחיר דומה אך קרה שהגיע גם יותר יקר.

פעם אחת הגיע מוצר שכלל לא הזמנתי, פניתי אליהם בהודעה דרך האתר, בטלפון ובמייל... עבר שבוע ועדיין לא חזרו אליי.

בשורה התחתונה, הייתי נותן ציון כמעט טוב, אני חושב שבתקופה אחרת הם כנראה יותר יעילים.

פורסם

אצל שופרסל מוצרים מקוררים מגיעים בשקיות נייר עם פס כחול, השקיות מגיעות בתוך תיק קירור מיוחד.

הקפואים כנ"ל אבל בתיק קירור נוסף (נפרד מהמקוררים).

כל תיק כזה יושב בתוך ארגז פלסטיק מתקפל, המוצרים האחרים בלי תיקים אלא בשקיות בתוך ארגזי פלסטיק.

ניירמטואלט, נייר סופג, טיטולים וכאלה באים בנפרד.

את כל הארגזי פלסטיק השליח שם אחד על השני על עגלת סבלים, מגיע לדלת ופורק את כל השקיות מהארגזים, מקפל את הארגזים חזרה לעגלה דופק בדלת והולך.

בקוויק הכל מגיע בשקיות, מקוררים וקפואים בשקיות עם פס כחול, השאר עם פס ירוק. לא נראה שהדברים מגיעים בתוך תיק קירור או משהו כזה.

שימו לב שקוויק זה אתר, אין להם סופר משל עצמם, הם עובדים עם סופרים שונים במקומות שונים, בראש העין לדוגמה זה עם ויקטורי.

זיכויים על מוצרים חסרים קיבלתי פעמיים משופרסל, פעם אחת מקוויק שכחו את כל המוצרי קירור ותיאמו לי השלמה ליום למחרת.

בשופרסל אפשר לבחור מה יקרה אם חסר המוצר הספציפי - לא יביאו בכלל או יביאו משהו חליפי, זה ברמת קנייה לא עבור כל מוצר. בקוויק למיטב ידיעתי לא, הם מביאים חלופי.

בגדול אני מרוצה משניהם בהתחשב במצב.

טווחי זמן עכשיו הם כ-3 שבועות קדימה לשופרסל, שבועיים קדימה לקוויק, 3-4 ימים לסופר ליד הבית (מרקט העיר), באותו יום למכולת סימה.

האמת ממכולת סימה אני הכי מרוצה, זה לא מחירי שופרסל ולא המבחר והמוצרים המיוחדים, אבל השירות פצצה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

3-4 ימים לסופר ליד הבית (מרקט העיר),

מחדד:

מרקט-העיר כבר שייך לרשת "סופר-סיטי"  בחודשים האחרונים.

לא יודע איך סופר-סיטי במקומות אחרים, אבל כאן - בתור אחד שפוקד את המקום לא מעט בחודש האחרון - הם תותחים: בתקופה שהיה חסר על המדפים אלכוג'ל וכל החארטה הזה - הם הצליחו להביא (14.90 לאריזה קטנה, 39.90 לגדולה. כמה ימים אחרי הם יישרו קו עם החלטה ארצית על 9.90 לאריזה קטנה).
ביצים - בשבועיים שלושה האחרונים מדברים על זה שאין ביצים - ואצלם עד לפני שבוע לא היה מחסור כלל, קניתי באופן רגיל לחלוטין.
מעבר לזה הם התחילו להביא בשר טרי. אז במקום לעמוד שעתיים באיזה סופר ולשלם 40 שח לקילו שניצל, נקי לחלוטין, פרוס דק-דק עם ניילון מפריד, אני משלם 10 שקלים יותר ומקבל את זה טרי ליד הבית... שווה לי.

אחרי שחודש שלם לא הייתי בסופר גדול, אתמול ב-7 בבוקר הייתי ברמי-לוי בת-ים. היה הכל (ביצים, בשר, הכל. מדפים מלאים. גם אלכוג'ל). הקופות ביציאה היו פנויות בשעה שיצאתי.
התור ב-7 בבוקר היה סבבה לגמרי (היו כמה אנשים בודדים לפניי, חיכית דקות בודדות). הרבה בשעה הזו הגיעו מ"חצי חינם" ו"יוחננוף" הסמוכים והתלוננו שכבר אז התורים בחוץ היו בלתי נסבלים.
שעה וחצי לאחר מכן כבר היה תור של 30-40 איש בחוץ, אבל נראה לי שזה היה פחות מטורף ממה שדווח במקומות אחרים (שעות של המתנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כבר חודש שכמעט ולא יצאתי מהבית, מעל לחודש שלא הייתי בסופר כלשהו.

טוב לדעת שמרקט העיר (בשבילי ככה הכרתי אותם וככה יישארו - יצאתי כמו אבא שלי שעד היום קורא לשופרסל בבית שמש "הגל הירוק" כי בשם הזה הוא התחיל בשנות ה-90) הביאו בשר טרי.

אגב לקראת שיא הבלאגן של הביצים, ממכולת סימה הביאו מגש של 30 ביצים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי הביצים - אחרי קושי במציאתן בכמה סופרים בקרבת הבית אשתי שלחה אותי לסופר בקריות (קקרוב לעבודה) ולא היה קושי למצוא ביצים. נכון שהיתה הגבלה לשתי תבניות (24 ביצים) אבל פשוט קניתי שתי תבניות, הנחתי ברכב וחזרתי לסיבוב נוסף. עם מגבלות הריחוק החברתי וכו' כל הסיפור ארך פחות מ-10 דקות לשתי הנגלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגלל הנהירה המטורפת של האנשים לסופרים הגדולים, שם נגמר הכי מהר... ואילו בסופרים הקטנים ליד הבית, דווקא יש מלאי יפה ברוב המקרים (אותו הדבר קרה עם הנייר טואלט לפני חודש וגם עם הביצים עכשיו).

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא מדובר בסופר גדול מאד (הקריון). היו ביצים, אפילו במחיר המפוקח, והסדר היה מופתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שאם זה היה אתמול\שלשום, זה בטח תוצאה של הייבוא של הביצים.
שלשום ברמי לוי בבוקר גם היו ביצים (סניף בת ים). לציין שזה לא הסניף הקבוע שאני קונה בו, אלא הגעתי לשם כי אני במקרה עובד ממש קרוב.

אנשים גם שכחו שהחג הזה הם לא מארחים, לכן לא צריך 30-40 ביצים קשות לערב חג.

לדעתי אנשים פה יתקעו עם מלאי מטורף של ביצים בבית...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

זה היה בשיא המחסור, לפני שבוע.

ואצלנו מדובר במשק בית של חמישה מבוגרים, ויחד עם העובדה שמדובר בפסח צריכת הביצים גבוהה. אצלנו מקובלת כשרות, אם כי כמסורת המרוקאים שאינם קיצוניים בענייני כשרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...