Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, Derish כתב:

~

אני אזכור את הקורונה כתקופה טובה. אחרי שלושים ומשהו שנות מאבק יומיומי העולם סוף סוף האט לקצב שלי, הרחוב התנקה מאידיוטים, הצורך השרירותי לקום מוקדם בבוקר וללכת לרעות במשרד יחד עם אלפי קולגות נמוג, והלחץ החברתי לצאת לדייטים, ללכת לחד"כ או לטייל נעלם. לא הייתי מתנגד להמשיך כך עד 2025.

אמן ואמן.

להוריד הילוך.

יותר זמן עם המשפחה

לא יצאתי למסעדות לפני אז זה לא חסר ולא יחסר לי.

יושב על הספסל ליד הבית, אף אחד לא עובר. שקט, כאילו אני גר במצפה שלם או אחד הקיבוצים שכוחי האל באיזור ים המלח.

מילת המפתח- שקט

וגם האוויר נקי יותר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

האוויר היה נקי יותר

היה זמן לבלות עם האשה והילדים שמאוד נהנו מהמצב

אכלנו הרבה יותר בריא ויותר ביחד ארוחות משפחתיות

הטלפון רוב היום היה דומם בלי מייל או שיחה כל דקה מהעבודה

הרבה פחות הוצאות - למעשה רק על דיור ואוכל

יקיצה טבעית כל יום וגם אם קמת מוקדם תמיד אפשר לחזור לישון

למעשה - אם ננטרל את המרדף אחרי הכסף ואת העובדה שלא ניתן לצאת לטבע ולים, הייתי מוכן להמשיך ברצון

• אהבתי 1

STI 2004

פורסם

בתכל'ס, תירגלנו מה זה להיות פינים או אסטונים למשך חודש וחצי. בשבילם זאת הנורמה :-)

היציאה לטבע בהחלט הייתה חסרה - אבל לפחות קיבלנו קונטרה יפה של חורף עתיר גשמים עם מעט שטפונות, מה שמתבטא בהרבה ירוק ופרחים מסביב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיוט כל יום עקב מספר גורמים באותו זמן. מחכה שהמכללה תיפתח מחדש.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 10 שעות, Derish כתב:

יש כאלה שבשבילם זה היה החלק הכי טוב בעוצר. עניין של טעם.

חושבני שואדים מדבר על בני משפחתו. 

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

לא. 

ובכלל כל מסע ההפחדה הזה הוא טירלול אחד גדול.

16000 נידבקו ולא קרה להם כלום , 9000 מתוכם החלימו. כל אותו זמן הם עשו קרחנות בבתי מלון כי להדביק אחד את השני לא יכלו , הם "מחוסנים" מפני הנגיף. 

אין תרופה אין חיסון , זה אומר שהמערכת החיסונית של הגוף (אצל כל אותם נדבקים) התגברה על הוירוס . 

יש 220 מתים , 99% מהם מתו מסיבוכים של מחלה אחרת (כמו איידס בשנות ה 80 , הנגיף הרג את המערכת החיסונית ואנשים מתו משפעות כי הגוף לא יכל להתגונן) . 

חולים אמיתיים יש בסביבות 130 מתוכם כ 100 מונשמים . אלו המספרים האמיתיים . 

על הנגיף הזה ידעו כבר בנובמבר 2019 . מאז ועד שסגרו אותנו בבתים כל נמלי התעופה היו פתוחים . 

הנגיף הזה הגיע לפה במשך 4 חודשים מסין מאירופה ומארה"ב עד שסגרו את הגבולות בכל העולם בסביבות מרץ .

רק לחשוב על הדרך שהנגיף הזה עבר בין כל האוכלוסיות בארץ כל החודשים האלה . 

למישהו היה אינטרס להשתיק את זה כל אותו זמן , אנשים מתו כעניין שבשיגרה באותם חודשים ואף אחד לא בדק בדם שלהם אם יש שרידים של הנגיף .

מי יודע  כמה מתו בין ינואר למרץ בגלל סיבוכים של שפעת (ואולי בהשפעת הנגיף אנשים אלו מתו כי לא היתה להם מערכת חיסונית ) ? למה לא מספרים לנו על זה כלום ? סתם הפחדות ותקשורת שמגוייסת להעצים את הפאניקה . בושה . 

זו דעתי . 

עריכה אחרונה על ידי nepet
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מלבד זה שאני לא יכול לטוס לחו"ל ולאכול במסעדות, בפועל הכל אותו דבר. 

השכר דופק, הבורסה עולה, פוגשים חברים, הולכים לים... 

וגם מעודד המחשבה שערסים לא יכולים להתחיל עם בחורות במועדון. 

פורסם

@nepet אתה הופך את היוצרות. מיעוט החולים והמתים הוא בזכות מה שאתה קורא "טירלול". אילו היינו נוהגים כמו שוודיה או בריטניה כנראה שהיינו עומדים על לפחות 2000 מתים (ואני מניח שיותר, כיוון שהישראלים נוטים להצטופף הרבה יותר מהנורדים או הבריטים) והרבה עשרות אלפי חולים. אני מודאג מאוד מהמדיניות הנוכחית שבה פותחים את המשק בצורה בלתי מבוקרת. הלואי ואתבדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נימרוד - קודם כל ממוצע הילדים לאשה בישראל רחוק מ-8 אלא 2.6. באירופה זה בין 1.5-2 (בהתאם למדינה. ממוצע EU הוא 1.6). שנית ילדים מפיצים את המחלה. אמנם פחות מאשר מבוגרים, אבל עדיין במידה משמעותית מאד. ואם יש יותר ילדים אז גם אם כל ילד מפיץ פחות הרי זה מתקזז עם מספר הילדים. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נכון, חילונית זה 2, מסורתית זה 4 וחרדית זה 76.

מאיפה, מאיפה הזכות הזאת להנפיץ מספרים בלי לבדוק שום דבר???

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כנראה שמקורות המודיעין שלך יותר טובים מאלה של ה-CIA. האמת היא שמקורות שונים נותנים מספרים שונים, בין 2.6-3.1. המספר הרשמי של הלמ"ס ל-2018 הוא 3.09, כאשר כמעט אין הבדל בין יהודיות ומוסלמיות, ומי שמודות את הממוצע הן הנוצריות והדרוזיות.

לפני 4 דקות, hans כתב:

לא נכון, חילונית זה 2, מסורתית זה 4 וחרדית זה 76.

מאיפה, מאיפה הזכות הזאת להנפיץ מספרים בלי לבדוק שום דבר???

אם ה-CIA, הבנק העולמי והלמ"ס מנפיצים אז גם לי מותר. בהודעות שלי יש קישורים למקורות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הביקורת לא הייתה עליך... מה שכתבת נכון.

פורסם
לפני 2 שעות, sperial כתב:

@nepet אתה הופך את היוצרות. מיעוט החולים והמתים הוא בזכות מה שאתה קורא "טירלול". אילו היינו נוהגים כמו שוודיה או בריטניה כנראה שהיינו עומדים על לפחות 2000 מתים (ואני מניח שיותר, כיוון שהישראלים נוטים להצטופף הרבה יותר מהנורדים או הבריטים) והרבה עשרות אלפי חולים. אני מודאג מאוד מהמדיניות הנוכחית שבה פותחים את המשק בצורה בלתי מבוקרת. הלואי ואתבדה.

והניתוח המדעי של 2000 מתים הזה מבוסס על?

בשוודיה עדיין מספר החולים הקריטיים מתחת ליכולת מערכת הבריאות (ובארץ מספר המאושפזים הוא בערך חמישית מהיכולת), והם כבר די קרובים לחיסון עדר.

לגבי בריטניה כבר יש ביקורת שהאחיות רוקדות במחלקות הקורונה הריקות במקום לטפל בחולי סרטן או לב

אבל ה NHS הוא הוכחה שאפשר ליצור מערכת בריאות ציבורית יותר גרועה מקופות חולים...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...