Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים מהם היתרונות של דוד שמש מנירוסטה על פני דוד שמש רגיל ? 

לפי מה שאני חושב , לדוד שמש מנירוסטה לא יווצרו חורים גם אחרי 30 שנים , האם אני טועה ? 

למה כל כך מעט אנשים קונים אותו וזה לא נפוץ בארץ ? 

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לדעתי האישית, הסיבה היא שאם תיקנה דוד כרומגן ותנהג לפי המקובל (כלומר תקפיד לוודא שס' בטחון תקין, החלפת פלאנג' מקורי עם מוט מגנזיום לטובת הקרבה וכו') תוכל להנות מהדוד שנים רבות מאד ובכך בעצם אין הצדקה לתוספת העלות של זה העשוי נירוסטה. הכרומגן הרי זול יותר.
בשביל מה אתה צריך דוד שיחזיק 30 שנים?
הרי תצטרך לתחזק אותו בכל מיקרה (כאמור, פלאנג', גוף חימום וכו', הרי הם לא יחזיקו 30 שנים).

בקיצור - לדעתי בקנותך דוד נירוסטה אתה לא מבטיח לעצמך שקט נפשי יותר מאשר כזה של כרומגן.

פורסם

זה שאלה של מחיר מול אורך חיים,דוד כרומגן יכול גם להגיע ל 15 שנה מבחינת תחזוקה גם בדוד נירוסטה תיצטבר אבנית עד שהגוף חימום לא יעביר חום יותר,בנוסף יש מכלולים שלא בנויים מנירוסטה והם יאכלו,אני פירקתי חמם מהיר מדוד כרומגן והפלסטיק של הצינור התפורר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נירוסטה מילת קסם. אם אין חיוץ הנירוסטה אוכלת את הפלדה ונפגעת בעצמה.

יש גם המון סוגי נירוסטות ולא כולן עמידות אותו הדבר (בכלל נירוסטה נתקפת על ידי כלור).

בשורה התחתונה מה שמעניין זה יחס עלות תועלת. כמה תשלם יותר על דוד הנירוסטה לעומת כמה הוא צפוי לחיות יותר.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...