Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש דבר כזה ?

אני מודע לחניון הצמוד לקרית עתידים (תמיד מפוצץ שם). 

ראיתי שיש רחוב הגולן שמקביל לרחוב ראול ולנברג, ויש שם מכוניות חונות בחניית עפר (אחרי הקו בתים). מישהו מכיר את החניה הזו ? מחלקים שם דוחות ?

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם (נערך)

זו חניה לבעלי תו איזורי בלבד, וכן מחלקים דו״חות.

חניה חינם קרובה, אין.
אם אתה מוכן ללכת או לקחת אוטובוס לתחנה או שתיים, אפשר לחנות ברחוב שטרית, במגרש של האצטדיון האתלטי.
יש גם חניות באפור לאורך דבורה הנביאה (לא בטוח כמה פנוי), שוב, עם הליכה של 10 דקות (דרך הפארק, מוצל יותר) או אוטובוס לנסיעה קצרה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

@Be roo

דווקא דבורה הנביאה די קרוב לאן שאני צריך (מרחק 5 דק' הליכה) , מותר להחנות שם לכל אורכו ללא תו חניה ? 

פורסם (נערך)

כחול לבן כל הרחובות ליד

הרוגי מלכות

הגולן

כל האיזור הזה תמיד יש 

חלק מהם חינם מ 13:00 או עד 13:00 לא זוכר כבר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 10 שעות, FlicK כתב:

@Be roo

דווקא דבורה הנביאה די קרוב לאן שאני צריך (מרחק 5 דק' הליכה) , מותר להחנות שם לכל אורכו ללא תו חניה ? 

איפה שלא צריך תו או לשלם, לא תמצא חניה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...