Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

hans

לא (5 תווים).

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, Liquidator כתב:

בפועל אני גם יכול להשים כרטיס זיכרון של עד 2TB כאשר הוא מפורמט כ FAT32? שזה המגבלה 2TB.

בכל מקרה הגבלת ה 4GB לא מפריעה לי כי המצלמה לא עוברת את ה 4GB לקובץ אחד.

ולמה לא מייצרים כרטיסים יותר גדולים מ 32GB שכבר מפורמטים ל fat32?

בפועל אין כרטיסי זיכרון במחיר סביר מעל גודל של 256GB. לשימושי מצלמת דרך כדאי לקנות כרטיס בעמידות גבוהה (endurance) שמתוכנן לסוג כזה של שימוש.

כרטיסים מעל גדול של 32GB באים בפורמט ExFAT כיוון שזה מה שתקן SD אומר. היום יש בלינוקס תמיכה חופשית בפורמט ExFAT ומכשירים יכולים לתמוך בו. טסלה למשל, הוסיפו תמיכה בפורמט ExFAT באחד העדכונים האחרונים. בדוק אם יש למצלמה שלך עדכן תוכנה מהיצרן.

לפני 17 דקות, Liquidator כתב:

samsonix r850

הבעיה שזה מותג לא מוכר, יבואן ישראלי וגם יצרן ישראלי, פשוט מיצרים בסין את המצלמה.

היתרון היחיד שלה שיש לה כרטיס סים שניתן לצפות בסרטונים מכל מקום שנמצאים וגם להוריד את הסרטונים.

ויש GPS.

אוקי, אתה כנראה יכול לשכוח מעדכוני תוכנה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, eladts כתב:

בפועל אין כרטיסי זיכרון במחיר סביר מעל גודל של 256GB. לשימושי מצלמת דרך כדאי לקנות כרטיס בעמידות גבוהה (endurance) שמתוכנן לסוג כזה של שימוש.

כרטיסים מעל גדול של 32GB באים בפורמט ExFAT כיוון שזה מה שתקן SD אומר. היום יש בלינוקס תמיכה חופשית בפורמט ExFAT ומכשירים יכולים לתמוך בו. טסלה למשל, הוסיפו תמיכה בדיסקים פורמט הזה באחד העדכונים האחרונים. בדוק אם יש למצלמה שלך עדכן תוכנה מהיצרן.

אוקי, אתה כנראה יכול לשכוח מעדכוני תוכנה.

אני לא חושב שזה קשור לתוכנה התמיכה ב exfat אלא קשור לחומרה, בכל אופן הכי מוזר זה שהייתה לי מצלמה שלהם דגם ישן יותר שתמכה ב 128GB ואילו במצלמה הזו תומכת ב 32GB פורמט fat32.

ומה הכוונה כרטיס בעמידות גבוה? 

לפני 15 דקות, Yehuda and ruty כתב:

נשמע טוב, היא מקליטה בחניה לפי חיישן תנועה?

כן כמעט 24 שעות היא מקליטה לפי תנועה ומקבצת הכל בקבצים קטנים עם מהירות הפעלה גבוהה של הוידאו שכך אתה רואה חצי שעה - שעה בכמה שניות תלוי לפי התנועה שהיא מצלמת בדרך כלל זה 10-20 על כל תנועה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

אז מאיפה היא מקבלת מקור מתח? מחוברת לפיוזים? הסלולה שנטענת במכשיר לא תחזיק אחרי מאות/אלפי הטענות במיוחד עם הטמ' הגבוהה ברכב

מת על טיולי שטח

פורסם

לא אני חיברתי, יש מקומות מורשים מטעם החברה שמתקינים לך את זה וגם מוכרים לך, שכך אתה לא צריך להתעסק עם עניין ההתקנה.

זה מחובר לחוטים שבתוך האוטו שמתחברים למצבר.

פורסם

תמיכה בפורמט ExFAT זה רק ענין של תוכנה. זה בסך הכל פורמט אחר לרשום את המידע על הכרטיס, פיזית אין הבדל. היה גם עדכון תוכנה לחלונות XP שהוסיף תמיכה בפורמט ExFAT.

כרטיס endurance זה כרטיס שמתוכנן למספר גדול של כתיבות, מה שקורה במצלמת דרך, בודאי כזו שפועלת גם בחנייה. אם תשתמש בכרטיס רגיל יש סיכוי שהוא יפסיק לעבוד לאחר תקופת זמן ולפי חוק מרפי זה יקרה בדיוק כשתצטרך את הוידאו מהמצלמה.

https://www.amazon.com/Samsung-Endurance-128GB-Micro-Adapter/dp/B07B984HJ5

פורסם
לפני 5 דקות, eladts כתב:

תמיכה בפורמט ExFAT זה רק ענין של תוכנה. זה בסך הכל פורמט אחר לרשום את המידע על הכרטיס, פיזית אין הבדל. היה גם עדכון תוכנה לחלונות XP שהוסיף תמיכה בפורמט ExFAT.

כרטיס endurance זה כרטיס שמתוכנן למספר גדול של כתיבות, מה שקורה במצלמת דרך, בודאי כזו שפועלת גם בחנייה. אם תשתמש בכרטיס רגיל יש סיכוי שהוא יפסיק לעבוד לאחר תקופת זמן ולפי חוק מרפי זה יקרה בדיוק כשתצטרך את הוידאו מהמצלמה.

https://www.amazon.com/Samsung-Endurance-128GB-Micro-Adapter/dp/B07B984HJ5

גם לסאנדיסק יש כזה כרטיס עמיד?

הם לא נראה לי יעשו עדכון תוכנה כי זה חברה לא מוכרת.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Yehuda and ruty כתב:

תודה על המידע על הכרטיס
הבעיה של צילום חניה זה ריקון המצבר (במיוחד אם לא נוסעים כל יום)

בטסלה זו לא בעיה כי הסוללה הראשית טוענת את המצבר בעת הצורך. אם הסוללה הראשית יורדת מתחת ל-20%, צילום החניה מופסק אוטומטית.

לפני 6 דקות, Liquidator כתב:

גם לסאנדיסק יש כזה כרטיס עמיד?

https://www.amazon.com/SanDisk-Endurance-microSDXC-Adapter-Monitoring/dp/B07P4HBRMV

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

לא נעים לי קצת להרוס, אבל מצלמה כזאת בדיוק עולה 72$ באליאקספרס. על אותו עיקרון של מצלמה בשם Proof שמשווקת במחיר הזוי.
קיים שרשור ענק למצלמות דרך שכל הזמן מתעדכן, אז שווה להתייעץ שם לפני שרוכשים.

למצלמת דרך מומלץ כרטיס זיכרון מסוג TLC, חפש את הסימון של UHS U1 או U3 לא משנה. 
הכרטיסים האלה מיועדים לסוג השימוש שבמצלמות דרך ועמידים לאורך זמן כך שלא יקרה מצב שסרטונים יפגמו כתוצאה מכרטיס זיכרון שנשחק.
אישית יש לי של Lexar 633x, גם Samsung Evo או Transcend 400x מעולים.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...