Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמתי כרטיס זיכרון 128GB לאחר פירמוט של הכרטיס ל fat32 וזה עבד השאלה אם המצלמה יכולה לנצל 100 אחוז מהזיכרון? של הכרטיס ולא עד 32GB?

עדיין לא בדקתי זאת אבל זה קרא את הכרטיס.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

hans

לא (5 תווים).

פורסם

לא (5 תווים).

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

FAT32 לא תומך בנפח של 128GB (וגם לא בקובץ של 4GB)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 23.7.2020 בשעה 04:50, m3x7r3m3 כתב:

FAT32 לא תומך בנפח של 128GB (וגם לא בקובץ של 4GB)

החלק השני נכון, הראשון לא. מערכת FAT32 יכולה לתמוך בדיסק בגודל עד 2TB. הענין הוא שהחל מחלונות 2000 לא ניתן לפרמט בעזרת התוכנה המובנה דיסק של FAT32 בגודל מעל 32GB. אין בעיה לפרמט כזה דיסק בעזרת תוכנות צד שלישי או מערכות הפעלה אחרות.

פורסם

FAT32 בגדלים מעל 32GB לא בהכרח ייקראו כשמחברים אותם למחשב Windows.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כשכותבים לא בהכרח זה אומר שזה לא מובטח, אולי יעבוד אולי לא.

אולי יעבוד בגירסה של ווינדוס ואחרי עדכון לא. אולי על השולחני כן והנייד לא וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין שום בעיה בדיסק בפורמט FAT32 בגודל מעל 32GB עם Windows. עובד בכל מחשב ובכל גרסה. למעשה יש לי כמה וכמה דיסקי USB בנפחים של 64GB ו-256 שהגיעו מפורמטים ל-FAT32. 

פורסם

איך תסביר את זה שמצלמת דרך שתומכת עד 32GB , זיכרון של 128GB שמפורמט ל fat32 עובד על המצלמה באופן חלק והמצלמה מנצלת את כל הזיכרון?

אז למה היצרן רושם הגבלה 32? שבפועל ניתן להשים יותר מ 32.

פורסם

היצרן רשם 32GB כי כרטיסים בנפח גדול יותר מגיעים בפורמט ExFAT שהמצלמה לא תומכת בו. לא כל אחד יודע איך לפרמט בעצמו וליצרן אין כוח להתעסק עם תמיכה.

פורסם

בפועל אני גם יכול להשים כרטיס זיכרון של עד 2TB כאשר הוא מפורמט כ FAT32? שזה המגבלה 2TB.

בכל מקרה הגבלת ה 4GB לא מפריעה לי כי המצלמה לא עוברת את ה 4GB לקובץ אחד.

ולמה לא מייצרים כרטיסים יותר גדולים מ 32GB שכבר מפורמטים ל fat32?

פורסם

samsonix r850

הבעיה שזה מותג לא מוכר, יבואן ישראלי וגם יצרן ישראלי, פשוט מיצרים בסין את המצלמה.

היתרון היחיד שלה שיש לה כרטיס סים שניתן לצפות בסרטונים מכל מקום שנמצאים וגם להוריד את הסרטונים.

ויש GPS.

• תוכן חדש...