Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מאמין שרבים קונים / יקנו אוזניות אלו.

רכשתי לפני כמה ימים לאחר המלצה של אחי אוזניות מקוריות איירפודס פרו.

הכל מתחבר ועובד תקין.

אבל ווליום נמוך יחסית למה שמצופה. אבל קטע. האוזניות של אחי במכשיר שלי מנגנות פצצה.

שלי בשלו חלש.

אצלי נוט 10 רגיל

אצלו נוט 10 פלוס.

הפכנו את הרשת, נכנסו לאפשרויות מפתחים והפעלנו את הפונקציה של השבת עוצמת קול מוחלטת.

חיברנו אותם לאייפון והגברנו ווליום עד הסוף.

חיברנו לחצי שעה במצב טעינה, כלום, האוזניות בווליום כ 70 אחוז לא יותר.

זה ממש מעצבן האוזניות עלו לא מעט, ואני רואה אוזניות בדיוק כאלה אחרות שעובדות פצצה.

האם למישהו יש פתרון לתעלומה, שאני בטוח שיעזור להמון אנשים, שאפילו לא יודעים שלא מנצלים את כל היופי של האוזניות הללו, וברגע ששומעים מבינים מה מפסידים.

תודה מראש לעונים.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

האמת אני זוכר שקראתי עוד תלונות כאלו בביקורות ולא ממש הבנתי על מה מדברים - אבל זה סוג של מתחבר - כי אצלי - יהיה לא נעים לשמוע בווליום עד הסוף ולרוב אני אכן שומע ב50-60 אחוז ווליום.

מכיוון שיש לך סט אחר להראות את ההבדל - הייתי ניגש לiDigital ומבקש סט חדש - כולל הכל.

אם אתה רוצה לוודא איפה הבעיה (באוזניות או בקייס ש״שולט עליהן״ - אתה יכול להכניס את האוזניות שלך לקייס של אחיך ולאפס אותו (לחיצה ארוכה עד שמהבהב) - ואז הוא ישתמש בהן - ואז לנסות שוב - ולהבין מאיפה הבעיה צצה.

אבל עכשיו סיקרנת אותי:

תעיף מבט על התגובה פה:

https://www.reddit.com/r/airpods/comments/dqd1o4/low_volume_with_airpods_pro_on_android/

What I did to fix the low volume issue with the Airpods Pro I bought yesterday was to set "Media volume sync" (found under bluetooth advance setting) on and set the volume on max (take off Airpods for this or you'll end up hurting your ears). Once I did that, I turned off "Media volume sync" which makes the Airpods by default set to 100% volume. From there, since the volume are no longer sync, I just used my Note 9 volume rocker to change the volume setting. This made me LOVE my Airpods Pro even more!

כמו כן - בגלל שהווליום מנוהל בצורה שונה מהאייפון - הייתי מנסה גם עם אייפון כדי להשוות. (או אייפד)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב,
לאחר יום שלם של נסיונות, ומה לא עשינו ואיזה רק סרטונים לא ראינו, הצלחתי לפתור את הבעיה.
וזה כמובן מאוד פשוט, אבל מצד שני אם לא מכירים הסיכוי להגיע לזה שואף לאפס.
אז ככה,
כל מה שצריך לעשות זה לחבר את האיירפודס למכשיר שלך.
מבלי לנתק אן לשכוח מההתקן לנתק אותם, לצורך העניין לכבות בלוטוס.

ללכת לאייפד או אייפון, להתחבר שם, כאשר הקייס מחובר לחשמל,
אצלי צצה הודעה שצריך לעדכן את ההתקן החדש, ללחוץ אישור!
לחבר את האיירפודס לאייפד/ אייפון, ולהגביר את הווליום עד הסוף!.

במקביל להביא את המכשיר שלך, האנדרואיד לצורך העניין ופשוט לעבור אליו. ככה איירפודס נשארו בווליום המקסימלי שלהם גם באנדרואיד. ההבדל הוא שמיים והארץ, לא פחות.

לנתק אץ הבלוטוס באייפד/ אייפד, וזהו, יש לכם איירפודס עם שמע משובח. תגבירו כמה שתרצו.

במקביל אפשר לבטל את מקבלת העוצמה במכשיר שלכם על ידי כניסה להגדרות מפתחים, יש מלא סרטונים ביוטיוב, אבל שום דבר לא יעשה את ההבדל העצום, אם לא תתחברו למכשיר של אפל.

מקווה שעזרתי לחלק מכם.

שבת שלום

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

או פשוט לקנות אוזניות טובות . מבחנים מראים ששמע משובח זו לא התכונה החזקה באיירפודס. יש את הדגם החדש של סוני ,יש את Cambridge audio, ,סנהייזר ועוד.

והווליום עובד שם מהקופסה בלי לשרוף יום.

פורסם (נערך)

זה אולי נכון לאיירפודס הרגילות.

לא לפרו

הן נשמעות יותר טוב מהסוני (מניסיון, אני אחסוך למי שיצטט לי reviews, נסו בעצמכם. הם יותר שטוחות בסאונד אולי אבל הוא הרבה יותר פאנצי במיד ושומר על הגבוהים הרבה יותר טוב. הסוני הן הרבה פחות מאוזנות לדעתי) , הסנהייזר קצת יותר טובות אבל יותר יקרות משמעותית

True wireless במחיר שלהם - אין ממש הרבה תחרות. והאיכות שמע בפרו - מעולה.

דבר נוסף שבו הן אוכלות את התחרות בלי מלח זה הtransparency mode המדהים שלהם.

הוא למעשה לדעתי גם יותר טוב מכאלו של אוזניות מלאות כמו הBose 700 (שזה האוזניות משרד הנוכחיות שלי שהחליפו סנהייזר hd2)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז יש הרבה אתרים שיחלקו על הקביעה הזו בתחום ה 200$ אבל על טעם וריח אין טעם להתווכח. כל אחד והאוזן שלו.

בכל מקרה מוצר שמע במחיר הזה צריך לעבוד ישר מהקופסה כולל הווליום .

פורסם

מסכים, אפל חארות.
ולכן אני לא מתחבר גם לניידים שלהם.
אבל מה לעשות הם יודעים לעשות מוצרים מעולים. אייפד, אייפון, אייפודס.
אני מעולם לא הלכתי עם איירפודס ואלה הראשונות שלי, ואחרי כל הסיוט שעברתי איתם שרק בגלל זה אפל מקבלים ציון של חארות מספר 1 בעולם, אבל מה לעשות שהאוזניות פשוט מעולות מכל בחינה.
סינון רעשים,
מרחק
יציבות
סאונד
נוחות
איכות שמע ומיקרופון בשיחה,
חיי סוללה.
מה לעשות צריך להודות, יצא להם מוצר מדהים.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...