Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קבלתי משימה. לקנות לבן הגדול מאוורר הולוגרמי תלת מימדי.

עד לרגע קבלת המשימה לא ידעתי שיש מוצר כזה.

יש מישהו בפורום הנכבד שיכול לייעץ מה לחפש ואיפה למצוא?

גוגל בעברית לא ממש עוזר ואין לי מושג מה משמעות המפרט באתרים זרים (אמזון ובנגגוד ממה שבדקתי).

גם לינק למוצר יתקבל בברכה.

תודה

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

נסה לחפש:holographic 3d display fan

יש כמה גם בבאנגגוד, ואם אתה מזמין משם אז ממליץ ליבחור במישלוח ISRAEL DIRECT שמסופק על ידי ציטה שליחויות לנקודות איסוף בעיר.

מרגע ההמראה מגיע תוך מס' ימים, בזמן עליה למטוס מקבלים SMS עם אפשרות בחירה לנקודת האיסוף.

לצערי אין לי ניסיון עם מוצרים כאלה, ממליץ לחכות להמלצות מחברי הפורום מה כן עובד ואיך (תמיכה\תוכנה וכו').

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן. משהו כזה. יש ב300 שח ויש ב3000.
קצת מוזר שאני לא מוצא כזה בארץ. אולי אני טועה במינוח?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, omricn כתב:

יש בכל חנות מתנות\לגבר (לא הבנתי אף פעם את המושג מתנות לגבר..) וכדומה

בדיוק אתמול הייתי בחנות מתנות לגבר, פעם ראשונה בחיי (ואני בן 40 פלוס)

הייתי בלחץ של זמן וחיפשתי חגורה ומכל חנויות הבגדים שהיו ברדיוס של חצי קילומטר זו הייתה החנות היחידה שהחזיקה!

רק גברים משתמשים בחגורה?!

פורסם

לא, אבל אני רוצה לראות אותך שם חגורה של נשים 😂

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנראה שחגורה בחנות בגדים, זה כבר לא INN...

(עם כמות החבר'ה שהולכים עם מכנסיים נפולים עד הברך ושגדולים עליהם ב-2 מידות לפחות - אני לא מתפלא).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה.
אני לא אוהב את עליאקספרס. אקנה שם רק אם אין ברירה.

פורסם

הכנתי כזה דבר כפרוייקט הנדסאי (לפני הרבה שנים), דבר מגניב.

בהצלחה במציאת אחד טוב.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...