אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מחפש מחשב גיימינג בסכומים הנ"ל, יש אופציה להביא מאילת, הדרישות הם נטו גיימינג, אולי טבלאות excel שזה שטויות, ההתעקשות על נייד היא מכמה סיבות וגם מסיבה של מקום, בעתיד אחבר אותו למסך הטלוויזיה וארכוש לעצמי עכבר + מקלדת אלחוטיים, ראיתי את המחשב : Asus ROG Strix G FX531GT-BQ291, על פניו מסקירות ברשת הוא מריץ משחקים דוג' Call of duty war zone או Pubg, על הכי גבוה ברמה של 90-120FPS, למשל פורטנייט ברמת EPIC הוא מריץ על 140FPS (אני לא משחק פורטניינט, סתם לשם השוואה), אשמח לשמוע לדעתכם בנושא, או למחשבים מומלצים, במידה וניתן, אשמח לדעת על מקום רכישה במחיר הוגן, כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה אקטואלי לזמן ארוך, תודה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 11 עוקבים
- 50 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אהלן חברה, מעוניין להתקין בגינה מצלמות אבטחה שישקיפו על המכונית שנמצאת מעבר לחומת ההפרדה. הבעיה שהמצלמות יצלמו גם את המרחב הציבורי ועל כך יש פסקאות שלמות והנחיות אך מקריאת המסמך המשפטי כבר הלכתי לאיבוד. אז מה מותר ומה אסור? כמו כן, יש לנו חשד סביר שבדירה מעלינו (המבנה הוא לא בנייה, אלא מבנים בעלי דירות גן וקומה אחת מעליהם עם כניסה פרטית על ידי מדרגות) מתקיימת פעילות לא חוקית (אתם מסוגלים לנחש) ואני רוצה שבזה שאתקין מצלמות אגרום להרתעה מסויימת באורחים הארעיים. לבנתיים רכשתי מצלמות דמה שאותם א תקין השבוע. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, אז חזרתי לשחק אונליין אחרי 15 שנה. בעיקר FPS, כרגע משחק בסוני ב COD Warzone בעיקר ואבל לא רק. הגעתי למסקנה שהמקלדת השקטה היום יומית לא מספקת את הסחורה, מקשים נתקעים ויש כמובן input lag ו ghosting מידי פעם. כמובן שהנייח בתהליכי שדרוג (מתלבט אם שווה לשדרג באנדל בן 4 ללא כרטיס מסך). בגלל הצורך להשתמש במקלדת נוספת, אני לא רואה איך אני מנתק ומחבר אותה מהסוני ל docking station כל יום. חיפשתי וראיתי שיש מקלדות גיימינג קטנות 60% מה שיכול להתאים בול. הבעיה, אין בארץ בכלל, שום כלום, חיפשתי באמזון ומצאתי כמה מותגים סיניים במחיר נחמד אבל משלוח יקר והופך ללא משתלם. ראיתי אתר נחמד ששולח לארץ mechanicalkeyboards.com השאלה אם מישהו מכיר אותו? או יכול להמליץ על מקום / מותג אח…
הודעה אחרונה מאת arik100, -
ברוכים הבאים לשרשור בעלי המקצוע הגדול של חברי קארזפורום. ראשית אומר, שהרעיון לשרשור נלקח מחברי מועדון הרודסטרים ועל כך להם התודה. השרשור הזה מיועד לנצל את אלמנט הרשת החברתית בפורום הזה, כלומר העובדה שהפורום מרכז שלל פלחי אוכלוסיה ומגוון בעלי מקצועות ומיומנויות - לא בהכרח בקשר ישיר לתחום הרכב. המטרה היא, בפשטות, להיעזר אחד בשני. בין אם מדובר בעבודה בתשלום מבעל מקצוע הכותב בפורום, או עזרה בחינם מאדם טוב בעל מיומנות בנושא זה או אחר. יש כללים, כמובן (אי אפשר בלי כללים בפורום הזה (-; ). קראו אותם לפני שאתם מחליטים לכתוב הודעה בשרשור, כדי למנוע בלגן. כללי שרשור בעלי המקצוע (נא לקרוא לפני כתיבת הודעה!): 1. רק חברי פורום רשומים בעלי גישה לאוף טופיק ר…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כן, שלום. כל עבודת צביעה שלי נגמרת עם עצבים ועם ידית ביד שפעם היו לה שערות. חצי מהעבודה ואני עסוק בחילוץ שערות מהצבע הטרי. וכולה מדובר על פינישים במסגרות וסביב חלונות. מישהו מכיר מותג טוב ומוכח? שיעלה הרבה, שיהיה רחוק, כבר לא אכפת לי. 1 עד 4 אינץ' כזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 493 צפיות
צהרים טובים, בקרוב אני עתיד לעבור דירה ומאחר ואין לי יותר מדי דברים כבדים אני רוצה לעשות את זה בעצמי. אני מעוניין לשכור רכב מסחרי בסגנון רנו טראפיק ואולי אפילו פיג'ו בוקסר. ראיתי מס' הצעות מחברות אך הייתי שמח לקבל המלצה לחברה\סניף מסויים שאקבל בהם שירות הגון גם אם זה במחיר מעט גבוה מהמתחרים. לאור כל סיפורי זוועה שאני שומע על השירות של חברות השכרה בארץ... כמוכן, האם מותר לקשור מזרון 140*190 על גג של רכב? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת alex321, -
- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום. אני רוצה להתייעץ איתכם על סיפור שקרה לי בשבוע וחצי האחרונים בחנות: יום שישי, מגיעה גברת לא בסדר בראש ומנסה ל'פלח' לי אופניים מבחוץ. אני שם לב ויוצא אליה. היא אומרת שהיא מחפשת אופניים לאחיינית שלה, בת 7 וחצי. מביאה לי אשראי 'מהר מהר אני ממהרת מהר תעשה לי' האשראי לא עובר כתוב לי לפנות לחברת אשראי. מתקשר לחברת האשראי, ממלא פרטי אשראי ולבסוף נדרש לרשום מס' תעודת זהות. היא לא הייתה מוכנה לתת לי את המספר. מנתק את השיחה אומר לה מצטער אין לי דרך. לוחצת עליי שאנסה שוב ושוב עד שבסוף מכרתי לה זוג אחר, זול יותר, בעבור כסף מזומן. היום, שבוע וחצי אחר כך היא חזרה אליי, הפעם היא רוצה אופניים לאחיין שלה בן 13. בגזרה הזו זה כבר אופניים יקרים יותר, היא גם רצתה…
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 927 צפיות
אני הבעלים של דירה אחת, ששולמה במלואה בישראל. אני עדיין תושב ישראל ומעוניין לקחת משכנתא לרכישה נוספת. למיטב הבנתי יש 3 אופציות: 1. דירה יחידה - 70% מימון 2. משפר דיור - 70% מימון - צריך למכור תוך זמן מסויים את הדירה הקודמת . 3. משקיע - 50% מימון. איך הבנק יודע אם אני מוכר או לא מוכר את הדירה הקודמת שלי במידה ואני לוקח את אופציה מספר 2 ?
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 487 צפיות
שלום, בבקשה המלצתכם לבריכת דגים במרכז שיש שם באמת דגים שניתן לדוג ושאפשר לשכור ציוד במקום. תודה
הודעה אחרונה מאת nikitales, -
שלום, אשמח להמלצה על טלוויזיה שתיתן מקסימום תמורה למחיר. 1. חברה מוכרת ואמינה 2. גודל 70 אינץ' לפחות 3. שתחזיק לכמה שנים טובות. אלו האופציות שראיתי: https://www.payngo.co.il/tv-and-entertainment/led-4k-screens/tv-screens/754869.html https://www.payngo.co.il/tv-and-entertainment/led-4k-screens/tv-screens/257564.html https://www.payngo.co.il/tv-and-entertainment/led-4k-screens/tv-screens/254504.html אלו מסכים של 70 אינץ', ולא ברור לי אם קיים איזשהו הבדל משמעותי ביניהם. מי מהם הכי עדיף? ומסכים בגודל 75 אינץ' עולים החל מ-4600~4800 ש"ח. לדעתכם שווה להוסיף עוד כ-1…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בבית של ההורים עם סלון גדול משהו כמו 50-60 מ"ר. הבית הוא בית פרטי עם גג רעפים (יעני וילה) עם בידוד ממש גרוע וזה אומר שבקיץ רותח ובחורף קפוא וצריך מזגן שיעמוד בעומס מצד אחד ושלא יהיה מציק בזמנים רגילים מצד שני. לכן אני חושב על אינוורטר שיודע לווסת את עוצמת הקירור או החימום. להבנתי מזגני אינוורטר הם אמינים בערך כמו הגיר הרובוטי של הפוקוס ולכן קיבלתי המלצות חמות על מיציבושי או פוגיסטו אם כי המחיר שלהם ממש מרתיע ולהפתעתי הביקורות המועטות שיש בזאפ לא משהו מיוחד. מה אתם הייצם עושים/ממליצים.
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 549 צפיות
השאלה בכותרת. זה קרה באשמתי, ניסיתי לצפות באיזה יום בוידאו בזמן שהסלולרי היה מחובר בבלוטות' לרכב (בחנייה, בזמן המתנה - לעולם לא בזמן נהיגה), ולא היה אודיו. אז התעסקתי עם ההגדרות... עכשיו אני לא מצליח למצוא את ההגדרה הנכונה שתחזיר את המצב לקדמותו. חיפשתי בהגדרות התראות (מקבל הודעות צפות לנייד, מה שאני לא רוצה שיהיה), בהגדרות של יוטיוב, כבר עובד עצות. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה קורה??? אנחנו נוסעים עם המשפחה בסופ"ש הבא למגדל לוילה ששכרנו, אתם מכירים קצביות מומלצות באיזור עם מחירים נורמליים?
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 630 צפיות
כרגע הדולר מאוד נמוך 3.4, האם זה הזמן לרכוש קצת דולרים לטובת נסיעה עתידית לארה"ב?או אולי לחכות עוד קצת?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא יודע אם שמעתם, אבל אולי אחותכם הקטנה / הבת שלכם / נכדה שלכם כבר הספיקה להיחשף לדבר הזה שנקרא טיק טוק. אז טיק טוק, על פניו כלי נחמד, אבל לאחרונה יש כל מיני אתגרים שמעודדים לעשות פעולות מסוכנות / קיצוניות ונועדו כדי לשעשע את קהל הצופים. ופעולות כאלו לגמרי יכולות לסכן חיים הנה דוגמה קטנה למה שקורה בטיק טוק. ראיתי עוד הרבה כאלו. חורה לי לראות דברים כאלו, לפעמים אני חושב שאולי היה יותר טוב בלי כל השטויות האלו שנקרא רשתות חברתיות, כי זה עוד יכול לעלות בחיי אדם... לא שאין להן תרומה, אבל היא לגמרי גם פוגעת. FullSizeRender.mov
הודעה אחרונה מאת Adani, -
שלום רב! לפני כחצי שנה שיניתי מקום מגורים וקנינו דירה בבניין. לכל דייר בחניה יש חניה פרטית. ככה יצא שהחניה שלי נמצאת מתחת לעץ די גדול. בהתחלה הכל היה טוב ויפה, אבל מסתבר שזה עץ שמספר חודשים בשנה מוציא כאלה "פירות" עגולים מסריחים ומאוד דביקים. חוזר בערב מהעבודה, ובבוקר כל הגג והחלק האחורי והצידי של האוטו עם הדברים האלה דבוקים - והפחד הוא שזה גם נדבק חזק ויתכן ופוגע בצבע. לפני 3 חודשים בערך דיברתי בעל פה עם ועד הבית על העניין -אמר שזה עניין יקר, ואי אפשר להוריד את העץ - אבל אמרתי לו שאני לא רוצה שיוריד, אבל את החלק שמעל הרכב שיקצץ. אמר שהוא ידאג לזה. מאז עברו 3 חודשים ועדיין אין התקדמות בנושא. האם זה משהו שצריך להיות מכוסה על ידי ו…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כן, התקופה הכי קשה של החופש התחילה, אין קייטנות והילדים מטפסים על הקירות ועל ההורים. האם יש מקורות מים נעימים מאזור השרון ועד הצפון שנעים להיות בהם? זה יכול להיות בתשלום או בחינם, העיקר כמובן להתקל כמה שפחות בזבל אנושי ואחר (לרוב מגיעים יחד). אני אתחיל, בעין חרדלית היינו כבר מספר פעמים אמנם לא בחופש, אבל בשבתות. המצב שם סביר פלוס - מים קרירים, צל ומי שלא מתעצל ללכת עד לקצה (בערך קילומטר) גם יצליח לא להצטופף.
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 948 צפיות
אז מגיע בן משפחה חשוב לישראל מחר. כל רצונו זה שווארמה טובה. ירושלים. מי ממליץ?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, אני חובב יינות שלא מבין יותר מדי בסקטור הזה אך כאחד שאוהב מאוד לאסוף (דגמי מכוניות ומחזיקי מפתחות למשל 😉), וכאחד שאוהב מדי פעם ליהנות מכוס יין, החלטתי לחפש לי מקרר יינות קטן וצנוע. הדרישות הן בעיקר קומפקטיות. אין לי מקום פנוי לשים את המקרר ולכן הוא חייב להיות קטן. החלטתי ללכת על מקרר עם קיבולת מקסימלית של 12 בקבוקים. אשמח להמלצות לא יקרות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 956 צפיות
אשתי קנתה לי הפתעה, מטחנת קפה ביתית, היא קנתה את המטחנה ברשת מוכרת עם אחריות של יבואן רשמי. פתחתי מקודם את המטחנה, ויש להב מסתובב (צירפתי צילום), אין כיוון לעובי של הגרגרים, וזה מפתיע בשביל מטחנה שאמורה להיות מיוחדת לקפה (אבל לא מפתיע שמכרו לה משהו אחר ממה שרצתה, לזה אני כבר רגיל), אז האתר של היצרן http://www.morphyrichards.com/ מוביל ליבואן https://sarig.com/morphyrichards/ אבל המטחנה שנקנתה משום מה לא מופיעה באתר היצרן בחו"ל, וגם אין לה זכר באמזון, וזה מוזר. עצתכם?
הודעה אחרונה מאת method, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 804 צפיות
מוקדם יותר היום התפרסמה כתבה בכלכליסט שבגדול אומרת: תגיש דו"ח למס הכנסה בסוף השנה על מנת להזדכות על חלק מההוצאות שהיו לך במהלך התקופה אחרונה אם עבדת מהבית. כמו שהעסק שבו אתה עובד מזדכה על עלויות אחזקת המשרד שבו עבדת, גם אתה יכול להזדכות על ארנונה, אינטרנט, חשמל, משכנתא או שכירות וכו' כי אלו בעצם הוצאות, שנועדו לייצר הכנסה ואמורות, כמו אצל עצמאי, להיות מוכרות במס ולא להחשב ב"ברוטו". איך לעזאזל מחשבים דבר כזה והאם שווה בכלל להגיש את הדוח המקוצר הזה ועוד דבר, איפה הגבול. הרי ברגיל, כדי לעבוד, את הילד, צריך לשלוח לגן, הגן עולה 4000 שקל נטו לחודש. אם אני לא שולח אותו לגן, אני לא יכול לייצר הכנסה. מה זה שונה ? והסנ…
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי את הטלפון הנ"ל ומשום מה לא מופיעים לי אייקונים של התראות בשורת המצב. לדוגמא אם נכנסת הודעת ווטסאפ אני שומע צליל ובמסך הנעילה מופיעה ההודעה אבל בשורה למעלה לא מופיע האייקון. ניסיתי לשנות את ההגדרה וברגע שאני מכבה ומפעיל אותה האייקונים מופיעים לרגע ושוב נעלמים. כאילו יש עוד הגדרה שמאלצת ניקוי של השורה. מוזר. אשמח לעזרת המומחים. תודה Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת om2, -
היי חברים יש ברשותי אייפון, האם קיים מקליט שיחות כמו באנדרואיד? זה מאוד קריטי עבורי, חייב להגיד שהמערכת IOS פשוט מושלמת ! הבדל שמיים וארץ מאנדרואיד אבל יש גם חסרונות אייטנוס- עוד איכשהו אני מסתדר עם זה אבל חייב מקליט שיחות ומחיפוש מאוד גדול ברשת כמעט ולא מצאתי תוכנה מתאימה להקלטה ומה שיש (חינמי) באפסטור לא באמת עובד ב 100% ומה שמוצא בתשלום אני לא יודע אם זה עובד טוב ,לא רוצה לעשות ניסוי וטעיה על החשבון בנק שלי. יש גם מקליטים חיצונים שבהם אני לא מעוניין, רק רוצה כמו באנדרואיד מקליט שיחות אוטומטי.. גם היו שמועות שבעדכון IOS14 יצא מקליט, שלשום הציגו את גרסת IOS14 ואין מקליט.. תודה חברים !
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 47 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
היי. אנו לפני החלפת מטבח. כמובן שחברה שמספקת את המטבח מציעה לעשות שיש דרכה, כמו גם אביזרי חשמל וכיור. מה היתרונות והחסרונות של פיצול העבודה בין 2 בעלי מקצוע (נגר ואיש שיש לצורך העניין)? מבחינת מחיר של שיש, כרגע מדובר על הבדל של כ2000 ש"ח (עבור אותו דגם שיש -מחיר של חברת המטבחים גבוה יותר) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
עומס רגיל 2.6 באר, עומס מלא 3.2. זה מה שאומרת מדבקת לחצי האוויר. גירדתי בראש...לא, עומס מלא של 750 קילו לא יהיה. ניפחתי 2.7. תדלוק סולר, ניגוב חלונות והביתה לרוקן את האוטו מכל הג'אנק של העבודה. המשימה - דובדבנים. עכשיו זה העונה. דובדבן לא אוהב חום, בארץ הדובדבנים גדלים בעיקר ברמת הגולן, בגובה 1000 מטר,במזג אוויר קריר יחסית עם פחות שמש ויותר גשם. מעמיס את האוטו בכל מיני דברים חשובים יותר או פחות ואנחנו יוצאים לנסיעה של 200 ק"מ, שזה כמעט כמו נסיעה לאילת. מסע חוצה יבשות בקנה מידה ישראלי הבלינגנו היא לא קורזרית נוחה מי ידוע מה. היא רועשת, המנוע מעביר קצת ויברציות, נוחות מתלים גם לא משהו לספר עליו. מה שכן, בשיוט רגוע אי…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ניסיתי לעשות חיפושים שונים אבל כולם די ישנים בעיקרון מעוניין בקורא ספרים שידע לעבוד עם PDF ללא כאבי ראש, משהו בסיסי שיקרא בתאורת חדר(לא בלילה) ושיהיה עם רזולוציה מספיק טובה לדמות פחות או יותר ספר אמיתי. מיועד רק לספרים, סביב ה-30-60 דקות ביום, לא לאינטרנט ולא לשום דבר אחר. מחיר? אין באמת הגבלה רק בהנחה ששווה את זה. כעיקרון כמה שפחות - יותר טוב. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לנו בבית כמה מחשבים שאנחנו עובדים איתם כולל מחשבים של העבודה. לפעמים קורה שאנחנו פותחים ושומרים מסמך במחשב של העבודה והוא נתקע בשל חוסר זמן להוריד ולקטלג אותו במחשב הבייתי שגם ככה רוב השבוע כבוי. מישהו יכול להמליץ על דרך פשוטה לשיתוף מסמכים בין בני הבית. תודה.
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כפי שכולם (כנראה) כבר שמעו, ההסכם החדש עם איחוד האמירויות, שהיא כמובן מעצמת נפט עולמית, כולל בין השאר גם שיתוף פעולה כלכלי. ובכן נפט -> דלק -> רכב, ולשם כך התכנסנו כאן בעצם. האם שיתוף הפעולה יתרום לירידת מחירי הדלק בארצנו הקטנה? חוץ מזה, הבנתי שיש להם שם מסלולים פשוט מטורפים. מישהו כבר בונה על טיול? נ.ב - התלבטתי אם לפתוח כאן או ברכב כללי, אם יותר מתאים לשם אשמח אם יועבר.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 479 צפיות
ואם יש לכם המלצות לבעלי מקצוע שליוו אותכם במהלך הקנייה - עוד יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
מחשב גיימינג
מאת phpclub- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 567 צפיות
שואל עבור לקוח שרוצה לרכוש מתנה מחשב גיימינג לבן שלו אני וגיימינג מאוד רחוקים אחד מהשני ולכן לא יודע לייעץ לו, התבקשתי להתייעץ אתכם. להלן המחשב שהוא שלח לי : https://www.famicon.co.il/items/2505423-מחשב-גיימינג-GPC-M003 הבחור מבקש מחשב מעולה וחזק, כסף זה לא בעיה (בגבולות הסביר), הסברים טכניים זה ממנו והלאה, שורה תחתונה הוא מבקש המלצה מה לרכוש. יש לו מסך 24 IPS של דל למיטב זכרוני. הילד משחק פורטנייט, GTA, מיינקרפט ופיפא. תודה !
הודעה אחרונה מאת ניקו פ.,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,051 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- avargel
- לומד לתקן
- גולדן191
- ypz
- Igalz
- srool
- אבי ים
- yovel673
- Johnathan
- Itzik-b
- פאר האורה