Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבעלים של דירה אחת, ששולמה במלואה בישראל. אני עדיין תושב ישראל ומעוניין לקחת משכנתא לרכישה נוספת.

למיטב הבנתי יש 3 אופציות:

1. דירה יחידה - 70% מימון

2. משפר דיור - 70% מימון - צריך למכור תוך זמן מסויים את הדירה הקודמת .

3. משקיע - 50% מימון.

איך הבנק יודע אם אני מוכר או לא מוכר את הדירה הקודמת שלי במידה ואני לוקח את אופציה מספר 2 ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

אתה חותם על טופס מסוים שמחייב אותך למכור. הטופס לא קשור לבנק אבל אם תרצה מימון מהבנק תצטרך לחשוף להם את מצבך.  אבל אם דירתך שולמה במלואה, אתה יכול לקחת 50% על הדירה החדשה ו-50 על הקיימת. כך בעצם להשלים ל-70% של האופציות האחרות. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

וואלה תודה רבה!

עוד שאלה, האם ניתן לבקש משכנתא בזמן היותי בחו״ל? או שחייב להיות נוכח לשבת מול יועץ משכנתאות בישראל ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה אני לא יודע. אבל זה תלוי במערכת יחסים שלך עם הבנק ובהון שלך. אם המערכת יציבה מוכרת והון גבוה מאמין שהבנק ייתן לך גם ללא נוכחות. אבל זה מאוד תלוי זה תצטרך לדבר עם הבנק לגבי זה. 

פורסם

אוסיף את השנקל שלי

אחוזי מימון לדירה יחידה 75%

למשפר דיור 70% מתחייב למכור את דירתו הקודמת תוך זמן מסויים . הבנק לא עורך מעקב אם מכרת או לא , הוא גם לא מחוייב לעשות זאת.

במקרה שלך בו אתה מתגורר בחו"ל אופציה הזו נראית לי פחות אפשרית.

אם מה נשארנו

מימון לדירה להשקעה 50% ועוד לקיחת משכנתא על הדירה הקודמת.  זו תינתן בריבית גבוהה יותר מאשר הלוואת המשכנתא הרגילה.

לגבי נוכחות - כנראה ניתן לפתור על ידי יפוי כוח למישהו שנמצא בארץ.

יהיה לך קושי להציג לבנק את מקור ההחזר החודשי

לכן לפני רכישה הייתי מציע ולקבל אישורים עקרוניים ממספר בנקים כדי לא להיתקע עם רכישה שקשה או אי אפשר לקבל עליה מימון.

לא נכנס כלל לשאלה על עיתוי הרכישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בתאריך 23.8.2020 בשעה 10:07, קאררה כתב:

וואלה תודה רבה!

עוד שאלה, האם ניתן לבקש משכנתא בזמן היותי בחו״ל? או שחייב להיות נוכח לשבת מול יועץ משכנתאות בישראל ?

אתה מתכוון לקבל הצעה או לחתימה סופית

הצעה כנראה שתוכל לקבל, אתה לא חייב לציין שאתה בחו"ל אלא שאין לך זמן פנוי 

לחתימה על המשכנתא תהיה חייב להיות נוכח

אולי אפשר בעזרת נוטריון אצלך במדינה ושליחה בדואר רשום, אבל אני לא בטוח שהבנקים עובדים עם זה

.

פורסם

את רוב הבירורים אתה יכול לעשות דיגיטלית, כולל רוב ההתקשרות עם הפקידים הרלוונטיים בבנק, שיתנו לך הצעה ויסבירו לך מה אתה יכול לקבל ומה לא.

זה לא מחייב אותך לשום דבר, וכנראה יתן לך את התשובות הכי מדויקות. בלאומי זה לוקח כמה ימים. במזרחי אתה יכול גם לדבר בצ'אט עם נציגים תוך כדי - מה שמאוד מקל על התהליך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...