Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בבית של ההורים עם סלון גדול משהו כמו 50-60 מ"ר. הבית הוא בית פרטי עם גג רעפים (יעני וילה) עם  בידוד ממש  גרוע וזה אומר שבקיץ רותח ובחורף קפוא וצריך מזגן שיעמוד בעומס מצד אחד ושלא יהיה מציק בזמנים רגילים מצד שני. לכן אני חושב על אינוורטר שיודע לווסת את עוצמת הקירור או החימום.

להבנתי מזגני אינוורטר הם אמינים בערך כמו הגיר הרובוטי של הפוקוס :)  ולכן קיבלתי המלצות חמות על מיציבושי או פוגיסטו אם כי המחיר שלהם ממש מרתיע ולהפתעתי הביקורות המועטות שיש בזאפ לא משהו מיוחד. 

מה אתם הייצם עושים/ממליצים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מיצובישי או דייקין (חושב שגם הם נמכרים בארץ) אם קונים אינוורטר.

יחד עם זאת לסלון ועוד גדול לא בטוח שאתה צריך אינוורטר, גם מזגן רגיל יעשה שם את העבודה.  היתרון של האינוורטר הוא שהוא מוציא אוויר בטמפרטורה שאתה קובע, ורציף.  זה פנטסטי במיוחד בחדרי שינה.  מזגן רגיל יוציא תמיד את האוויר הקר ביותר שהוא יכול ומקסימום מדי פעם, כשהחדר בטמפרטורה הנכונה - יפסיק.  וזה יכול לשגע.  אבל בסלון גדול להערכתי הוא יעבוד כל הזמן, אז פחות קריטי.

אם אתה קונה אינוורטר, שים לב שההספק הנומינלי של המזגן יתאים לסלון.  כדי להוזיל עלויות המוכרים מתייחסים להספק המקסימלי של האינוורטר שואתו הוא בנוי לספק רק לתקופות קצרות, ואח'כ הקונה מתפ]לא מדוע המזגן מת מהר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אינוורטר מאוד יקר לרכישה ולתחזוקה ,בנוסף גם הדגמים היפניים שרשמת כמו מיצובישי והיטאצי הם מעולים אבל יקרים בהגזמה כמעט פי שלוש משאר המזגנים הם ביחד עם הקוראנים (אל גי וסמסונג) כמעט ולא נמכרים בארץ מה שיגרום בעתיד במקרה של תקלה למחסור בחלפים ,  מה שמשאיר אותנו עם הגדולים אלקטרה טורנדו ותדיראן , כולם מיוצרים בסין כמו גם הייסנס ואני אישית בחרתי בטורנדו רק בגלל שהוא מציע 7 שנות אחריות (גם קצת יותר זול אבל פחות קריטי) בקיצור תבחר אחד מהסניים עם האחריות הכי ארוכה הם כולם עושים את העבודה .

פורסם (נערך)

- בסלון 50-60 מטר עם בידוד גרוע המזגן יעבוד רציף = מיותר אינוורטר. 

- הייסנס מייצרים לטורנדו את המזגנים.

- בדירה שאני משכיר התקנתי אינוורטור של טורנדו בגלל האחריות ל-7 שנים. בדיוק לפני שבוע אחרי שנתיים הלך הכרטיס ביחידה החיצונית, הגיעו והחליפו. 

הופתעתי לטובה מטורנדו מבחינת מהירות השירות, טכנאי הגיע יום למחרת, החלפת החלק בלי לבלבל את המוח ומוקד שעונה תוך כמה דקות(המקסימום נראה לי היה חמש).

השלילי, אבל נראה לי זה ככה אצל כל החברות: הטכנאים לא מבינים כלום באינוונטר ובמידה וזו תקלה קצת יותר מסובכת מהחלפת חלק אחד, אתה תהיה בבעיה...  במילים אחרות לרוב הטכנאים שהחברות האלה משתמשות בשירות שלהם אין ״ידיים של זהב״ וגם עומס העבודה בשקלול עם החומר האנושי יכול לגרום לתסכול מבחינת הזמן שלוקח לאבחן את מקור הבעיה וכיצד לפתור אותה.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

קנה מזגן רגיל שייתן כמה שיותר אחריות, ותחשוב על התקנת חומר בידוד מעל הגג שיחצוץ בין הרעפים לגג. כנראה שזה ישתלם בחשבון החשמל.

משהוא כזה:

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 2 שעות, Giant_TA כתב:

- הייסנס מייצרים לטורנדו את המזגנים.

טורנדו עובדים עם מגוון רחב של יצרנים, ולא אחד.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל הסיניים אותו הדבר ,תרכוש את זה עם החבילה של אחריות הכי ארוכה וכרגע זה טורנדו עם 7 שנות אחריות וגם קצת יותר זול מהמיתחרים .

פורסם
לפני 22 שעות, Michazzz כתב:

קנה מזגן רגיל שייתן כמה שיותר אחריות, ותחשוב על התקנת חומר בידוד מעל הגג שיחצוץ בין הרעפים לגג. כנראה שזה ישתלם בחשבון החשמל.

משהוא כזה:

הבית כרגע בתצורת קבריולט :) =באמצע שיפוץ. אבל לפני כן היה בידוד כזה זה עוזר אבל לא   בצורה דרסטית, בכל מקרה יהיה שוב.

לפני 22 שעות, Giant_TA כתב:

- בסלון 50-60 מטר עם בידוד גרוע המזגן יעבוד רציף = מיותר אינוורטר. 

הבעיה באביב סתיו שאז מזגן חזק הופך למעיק (מנסיון מאוד מעצבן בבית שלי בבניין טרומי בחורף הוא לא מצליח לחמם את הסלון ובקיץ הוא מקפיא בכל סיטואציה אפשרית- לכן חשבתי על אינוורטר)

- בדירה שאני משכיר התקנתי אינוורטור של טורנדו בגלל האחריות ל-7 שנים. בדיוק לפני שבוע אחרי שנתיים הלך הכרטיס ביחידה החיצונית, הגיעו והחליפו.

זהו בדיוק מה שלא מתאים להורים שלי כל שנתיים כרטיס אפילו עם אחריות זה מעצבן- והם מוכנים להשקיע בסכום של מיצי או פוג'י. השאלה אם הם באמת יותר אמינים כי לא ממש מצאתי מידע מנסיון בארץ.

טוב נראה שאין תשובה חד משמעית נשקול את האפשרויות. אם יהיה פוג'י או מיציבושי מקווה לעדכן עוד כמה שנים את הקניה התגלתה כרכישה נבונה.

פורסם

הדירה אצלי היא קו ראשון לים, לכן קצת קשה לשפוט את איכות הכרטיס. הרכיבים האלקטרונים של מיצובישי 100% אמינים יותר, אבל גם מוכרים אותם בארץ עם תג מחיר של שודדים(לדעתי). 

• תוכן חדש...