Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקלדת גיימינג מכאנית 60%

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז חזרתי לשחק אונליין אחרי 15 שנה.
בעיקר FPS, כרגע משחק בסוני ב COD Warzone בעיקר ואבל לא רק. הגעתי למסקנה שהמקלדת השקטה היום יומית לא מספקת את הסחורה, מקשים נתקעים ויש כמובן input lag ו ghosting מידי פעם. כמובן שהנייח בתהליכי שדרוג (מתלבט אם שווה לשדרג באנדל בן 4 ללא כרטיס מסך).
בגלל הצורך להשתמש במקלדת נוספת, אני לא רואה איך אני מנתק ומחבר אותה מהסוני ל docking station כל יום. חיפשתי וראיתי שיש מקלדות גיימינג קטנות 60% מה שיכול להתאים בול.
הבעיה, אין בארץ בכלל, שום כלום, חיפשתי באמזון ומצאתי כמה מותגים סיניים במחיר נחמד אבל משלוח יקר והופך ללא משתלם.
ראיתי אתר נחמד ששולח לארץ mechanicalkeyboards.com השאלה אם מישהו מכיר אותו? או יכול להמליץ על מקום / מותג אחר? התקציב הוא עד 500 ואפשר כמובן למתוח קצת.

פורסם

אני משתמש בLogitech G915 המלאה בחודשים האחרונים וממש מרוצה ממנה, יש לה גם גרסת 60%.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני רק שאלה
למה 60%? חוסר במקום?

חוסר במקום והצורך ככל הנראה ב 2 מקלדות, אחת ל Docking והשניה לסוני או הנייח.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

אני רק שאלה
למה 60%? חוסר במקום?

חוסר במקום והצורך ככל הנראה ב 2 מקלדות, אחת ל Docking והשניה לסוני או הנייח.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

פורסם

אצלי יש כזאת:

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Gaming-Keyboards/RGB-Mechanical-Gaming-Keyboards/K65-RGB/p/CH-9110014-NA

image.thumb.png.81d6262d1f4c1f2ba32c31dde5b8daa8.png

איכות החומרים גבוהה מאוד. סוויצ'ים רגישים מאוד- לטוב ולרע.

בסה"כ אני מרוצה.

מצד שני, לא היו לי מקלדות מכאניות בעבר ולכן אין לי עם מה להשוות.

קניתי בסוף 2018 ב ksp בתקופה שהיה black friday. עלתה באיזור ה 400ש"ח.

יש מקלדות דומות ב ksp עכשיו, אם כי לא נכנסתי לפרטים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...