Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם.

האמת שבהחלט עצוב לי לראות שההתנהגות שלי היא היוצאת דופן ולא ההתנהגות ההפוכה.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

לא הבנתי את הקטע עם המשטרה?

אתה אומר שיש לה בעיה בראש, ראית את זה והבנת את זה לפני שהזמנת את המשטרה

אתה באמת חושב שמגיע לאישה כזאת שיקחו אותה לחקירה?

אמנם זה לא קרה  אבל זה תלוי בשוטרים

נתנה כרטיס, התקשרת לחברת אשראי, לא אישרו, סעי לשלום

אני עובד עם אנשים בכל הגילאים, חלקם שיכורים, חלקם סתם טמבלים, באים נוגעים לי בציוד שעולה הרבה יותר מהאופניים האלה

חלקם נותנים לילדים שלהם לגעת ולסכן את עצמם אחרי שאמרתי להם 200 פעם להתרחק

אתה חושב שעל כל אחד כזה אני קורא למאבטחים שיזיזו אותו ? שיוציאו אותו ? שיריבו איתו ?

בשביל מה כל האי נעימויות האלה ? יש אנשים שבאמת לא בסדר בראש ויחזרו עוד 50 פעם לעשות אותו דבר ואין להם כוונה רעה

הדבר היחיד שיכלת לגרום זה שהיא תעבור טראומה מכל החקירה הזאת

אם לא היית אומר שיש לה בעיה בראש הייתי אומר סבבה

אבל אתה אומר שמהתחלה ראית שכן אז חוץ מלהגיד לה שאתה לא מוכר לה לא היית צריך לעשות שום דבר

כי אם באמת יש לה בעיה בראש היא תחזור שוב

שורה תחתונה

אל תשאל אותנו

תשאל את עצמך אם היית מרגיש טוב עם זה אם היית רואה שעוצרים אותה והיא כולה בטירוף לא מבינה מה קורה איתה ולמה עצרו אותה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון גרוע 2
פורסם

אם מישהו היה מנסה לגנוב לי מהעסק הייתי בועט אותו החוצה ולא מנסה למכור לו.

התנהגת הרבה יותר מבסדר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 9 שעות, Transporter כתב:

שורה תחתונה

אל תשאל אותנו

תשאל את עצמך אם היית מרגיש טוב עם זה אם היית רואה שעוצרים אותה והיא כולה בטירוף לא מבינה מה קורה איתה ולמה עצרו אותה

אתה כבר הראית איזה יחס אתה נותן ללקוחות שלך וטוב שאלי מראה את הצד השני. אני בטוח שאם היא היתה מגיעה אליך היית אומר היא באה עם כרטיס אאשראי אז מצידי תפקידי לקחת ממנה כמה שיותר.

אלי פעל מאוד נכון כשבירר מי זו ומה עומד מאחרי הרכישות, פעם עוד יותר נכון שכשעלה חשש לכרטיס גנוב/מזוייף פנה למשטרה (ואם כולם היו נוהגים כמוהו הרבה עסקים שנעצו היו ניצלים) והיה סופר בסדר שטיפל בלקוחות גם אחרי הרכישה עם החלפת הציוד לציוד מתאים.

אני מעדיף שיבדקו אותי 100 פעם סתם ושעל הדרך יתפסו את אלה שמרמים. מי שלא עושה משהו פסול לא מפחד מבדיקה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אכן פעלת כמו שצריך, אבל אני אישית לא הייתי מוכר לה, אולי אפילו משקר שהכרטיס לא עובר, מבחינתי זו מיטה חולה.

לא חסרים מקרים שקרוב  משפחה העלה פוסט שיימינג על עסק בדיוק בגלל מקרים כאלה, תוך טענה שבל העסק "ניצל" את תמימות אותו אדם בעל מוגבלות שכלית ומכר לו סחורה בשווי של אלפי שקלים, גם אם בעל העסק פעם כשורה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אתה צודק, מצד שני, בן אדם רוצה לקנות מוצר, אני לא יכול להגיד שבגלל שהוא בעל מוגבלות לא מגיעה לו האפשרות לקנות מוצר.

פורסם
לפני 7 דקות, Skity כתב:

אכן פעלת כמו שצריך, אבל אני אישית לא הייתי מוכר לה, אולי אפילו משקר שהכרטיס לא עובר, מבחינתי זו מיטה חולה.

לא חסרים מקרים שקרוב  משפחה העלה פוסט שיימינג על עסק בדיוק בגלל מקרים כאלה, תוך טענה שבל העסק "ניצל" את תמימות אותו אדם בעל מוגבלות שכלית ומכר לו סחורה בשווי של אלפי שקלים, גם אם בעל העסק פעם כשורה.

אישית מעדיף את הסיכון לשימינג וההתמודדות איתו מאשר לפגוע עוד יותר בבעל צרכים מיוחדים.

• אהבתי 3

פורסם

כל אחד ומה שהוא רואה לנכון, אולי גם הייתי מוכר אם באמת היה מדובר במוצר יותר..  "הכרחי", אבל אופניים יקרות? ועוד 2 זוגות? כאן הייתי מתחיל לחשוד שמישהו מנצל אותה להטבות.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

במקרה של אשראי גנוב/נאבד יש הודעה על כך ברגע שמנסים להעביר אותו.

כבר קרה לי פעם אחת וקפצה לי הודעה שהאשראי דווח כנגנב/אבד ושעלי להודיע למשטרה.

פורסם

אם הספיקו לדווח.

היה לי מקרה שקיבלנו חיוב בכרטיס של אשתי על רכישת 2 טלפונים סלולאריים. הכרטיס היה אצלה ביד, בחנות הוא הועבר פיזית והחתימה לא תואמת. אנחנ קיבלנו זיכוי אבל זה מקרה של כרטיס גנוב/משוכפל שהועבר.

פורסם

היו לי שני מקרים שבהם התקשרו אלי ממחלקת הביטחון של ישראכרט לדווח על עסקות חשודות - ניסיונות להשתמש בכרטיס של אשתי ובכרטיס של בני לרכישת תכשיטים בלונדון וניו יורק. מערכת הביטחון של מאסטרקרד זיהתה את העסקות כלא לגיטימיות, חסמה אותן, ובהמשך, אחרי השיחה אתנו - הכרטיסים נחסמו והופקו חדשים.

עקרונית אני מפעיל את שירות ה-SMS בכל פעולה. בישראכרט זה מתחיל מ-0.01 ש"ח, בכאל רק מ-500 ש"ח כך שעסקות קטנות עלולות לעבור מתחת הרדאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...