אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 616 צפיות
היי, התכנה notability יוצרת קבצי .note למחשבי מאק ואייפדים. יש לי קובץ NOTE כזה שאני רוצה לפתוח (לא כמו NOTE ) של מחשב. חיפשתי ממירים וניסיתי את onenote וזה לא עבד כמובן. האפשרות לגבות את הקובץ כ-PDF דרך האייפד המקורי שהכין את הקבצים כבר לא קיימת ולצערי אני לא מכיר אף אחד שיש לו IPAD וגם נעים לי לבקש שימירו לי עכשיו 750 מגה של קבצי NOTE ל-PDF ואז גם יעלו לי את זה לדרייב. האם יש כאן אדם המכיר פתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, נמאס לי להשאיל את הכלי הנ"ל מאנשי מקצוע לכל התקנת מזגן שיוצא לי לעשות. הגיע הזמן לרכוש אחד לעצמי. אממה, יש מכשירים באיזור ה 150 דולר לפני משלוח (ridgid לדוגמא) מול כאלו מדוד אלי בעשרות דולרים בודדות אחרי משלוח. למראית עין הם נראים אותו הדבר כמעט... לאן כדאי לשים את פעמי לפני רכישה? על מה בעצם אני אמור להתמקד? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 814 צפיות
שלום חברים אשמח להעזר שוב בחכמת ההמונים. אני מחפש סגר 'טפח-פתח' מסוג מסויים מאד - ראו תמונה מצורפת. אני לא ממש מצליח למצוא ספק בארץ. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מקום שמחזיק כאלה, עם עדיפות לאזור המרכז. תודה ושנה טובה, צביקי
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כמבוקש בכותרת- בית דו משפחתי לקראת סיום שיפוץ מטונף, כ170 מ״ר + חצר וגינה. כמו כן, ישנם דברים לא פשוטים כגון בונדרול שהושם את על רצפה ואלומיניום. לפיכך, מחפש באזור חיפה וחוף הכרמל בעל/ת מקצוע או חברה לניקיון איכותי ובחומרים נכונים. יש המון ברדק בתחום הזה ולכן מחפש המלצה חמה בן
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רוצה לקנות מאוורר עומד שקט. היה לי אחד מצוין במשך למעלה מעשור והוא התקלקל. קניתי אחד ממתכת שנראה דומה, אבל הרעש חזק מידי והוא לא התקבל... למישהו יש ניסיון עם מאוורר שקט (במהירות הכי נמוכה), שאפשר לישון איתו בלי לקבל תלונות?
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
יש לי את הנישה גבס הזאת לטלוייזיה ואני רוצה להתקין בה טלויזיה גדולה יותר. חשבתי שאולי הפתרון הוא למלא את הנישה ואז להתקין את הטלויזיה הגדולה כך שתבלוט החוצה? או אולי להתקין מתקן לטלויזיה עם עומק ממש גדול (אבל גבס) יש למישהו רעיון או ניסיון עם משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 724 צפיות
אשמח להתייעץ עם מישהו שמבין בתחום\הזמין ביצוע ועבר את זה, ועוד יותר אם יש מישהו העוסק בתחום מאיזור חיפה שיוכל לתת הצעת מחיר. מדובר על תקרה בקומה אחרונה שכבר חודרים לתוכה מים בכל פעם שיורד גשם, ואין מנוס מלבצע איטום של הגג עם יריעות. איפה אוכל ללמוד על ההליך, החומרים ובאופן כללי כל מידע שהוא בצורה סבירה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
יש לי מזגן אלקו אימתני, די גדול, בן כ- 15 שנה שעובד טפו טפו יפה ו(עדיין) לא עושה בעיות. הוא אגב מעולם גם לא עשה. כיום אני חושב להתקין מזגן בסלון (לא שלי) וכמובן מעונין בסוס המנצח. הענין הוא שכל חיפוש של אלקו מביא אותי לאלקטרה. אז אוקיי, הבנתי שאלקטרה רכשו את הפעילות של אלקו בתחום? כלומר אלקו כבר לא מייצרת מזגנים? או שאלקו עדיין מייצרת אבל אלקטרה מנהלת להם את השיווק? מה קורה? מה לקנות? ומי נותן השרות היום לאלקו?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
היי חברים. זקוק לעזרת עם בחשיבה: דירה שכורה. המטרה לבנות בחצר ,על אדמה, בסיס עליו יבנה מחסן פלרם. חשבתי להניח יריעה שחורה למניעת הצצת עשבים. מעליה להניח כמה משטחי עץ. לגשר על המרווחים בין הקורות בלייסטים. לשייף ולצבוע ושלום על ישראל. להבנתי אני אזדקק ל: מברגה טובה מסור (גרונג?) מלטשת אקצנטרית. אשמח להערותיכם המקצועיות. תודה Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת asa160, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהמשך לשירשור הזה: https://carsforum.co.il/topic/681331-המלצהדיס-המלצה-על-מקררי-בלומברג/page/4/?tab=comments#comment-6099617 אישתי שוב הזכירה לי שהמגירה התחתונה הגדולה ("מגירת הירקות") סדוקה קצת והגיע הזמן להחליפה. המקרר הוא שארפ 2150 ואני לא מצליח למצוא בשום מקום ברשת רשימת חלפים והמקט"ים שלהם. אני מעדיף להיצמד למק"ט כדי לוודא מול ספק בארץ התאמה של החלק ואם אין בארץ - אז בוודאי שברכש מחו"ל ארצה להיות בטוח בחלק הנכון. כמו כן אשמח בהזדמנות זו לקבל מידע היכן ניתן להשיג, בארץ אך גם בחו"ל, למרות גודל החלק ושבריריותו.
הודעה אחרונה מאת amos77, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום לכולם אנחנו צריכים לבחור מדיח כלים אינטגרלי מלא לדירה וראינו את המדיח הזה של AEG שהסלסלה התחתונה מתרוממת. האמת פתרון מאד נוח, אבל השאלה אם אמין? למישהו יש?
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 814 צפיות
שלום, מדובר בעכבר אלחוטי M310 העכבר עובד מצוין, אבל אם אני מפעיל סרט במחשב הסמן מתחיל להתקע ולא לעבוד חלק. רק כאשר העכבר קרוב למשדר הוא עובד חלק בזמן צפייה בסרט, אפילו אם אני מעביר את העכבר לצד השני של המקלדת הוא ישר מתחיל להתקע ולא לעבוד חלק.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב! בשעה טובה אני עובר דירה, ובדירה שאני נכנס אליה אין שום ריהוט. אני עתיד לגור בדירה כשנה וחצי ולאחר מכן לעבור כבר לבית שלי לטווח ארוך, אשמח לקבל המלצה על מקום שבו אפשר לקנות ארון\פינת אוכל במחיר הגיוני. אם מישהו מכיר חנויות עודפים\אאוטלטים יותר מאשמח להכוונה. האם יש טעם להתעסק עם יד 2? האם זה מורכב להרכיב ארון לבד? אילו היה מדובר ברכישה שהיא עבורי ותשמש אותי לטווח רחוק, הייתי יודע לאילו בעלי עסקים ללכת ולהשקיע פעם אחת סכום רציני, אך לא בא לי להוציא יתר על המידה על משהו שעלול שלא להתאים לי בדירה הבאה שלי. מודה על ההכוונה!!
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצב התחלתי, עקב חלחול מי גשם: יבוצע איטום קירות, אני מקווה שמקור החלחול יתוקן. נתתי לקיר להתייבש כחצי שנה לפני ביצוע התיקון. באמצעות שפכטל, כל הצבע הרופף יורד. ניקוי אבק מהקיר. Magic Bond "שפכטל אמריקאי", חומר נוח מאוד להחלקת קירות. אריזת 5 קילו. עירבוב שפכטל אמריקאי לפני השימוש, לקבלת מרקם אחיד. יישום שפכטל אמריקאי על הקיר, השכבה אמורה להיות בעובי של כ 1 מ"מ, אפשרי 2-3 שכבות דקות יותר בעובי כולל עד 1.5 מ"מ. כבר בשלב זה אפשר להגיע למצב די חלק. נותנים לשפכטל אמריקאי להתייבש מספר שעות או עד יום ל…
הודעה אחרונה מאת Katom, -
-
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום וברכה. אנו מחוברים (עם כמה שכנים אחרים) לשרותי טמבלוויזיה של YES. בניין מגורים משותף על עמודים, איזור המרכז. היום, לשלושה שכנים (באותו הבניין), נותק כבל של YES מהתיבה. כולם (ובכללם אני), קיבלנו שיחה מ-YES / חשמלאי של YES כך הזדהה, שבגלל שיש אצלנו בעיית חשמל ("הטכנאי של YES התחשמל" - זה היה הנוסח שאני קבלתי), מנתקים אותנו מהשרות, עד שנביא חשמלאי ונבצע רשימת בדיקות (דיי ארוכה - גם בדיקת HELL T - לא יודע מה זה, טרם התעניינתי) ואח"כ נודיע להם בצירוף מכתב ואישור מהחשמלאי, על סיום התיקונים למייל שלהם ויחברו אותנו מחדש. הם טוענים שזה אירע בעת תיקון תקלה בבניין שלנו, והכבל שלנו אותר כ"מחשמל" ולכן נותק. החשד העיקרי שהעלו היא של בעייה בהארקה. …
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום למומחי האינסטלציה של הפורום. אני רוצה להחליף את ברז הניל של המים החמים מתחת לכיור המטבח כדי לשים שם ברז מפוצל. קניתי את הברז המפוצל ובסופ"ש התפניתי להחלפה. במרפסת השרות יש את החנוכיות של המים. ניחשתי שזו עם הצינורות האדומים שייכת למים החמים. סובבתי את ברז הפלסטיק הקטן שבקצה שלה ונראה שהוא לא מגיע למלוא ה-90 מעלות. פתיחת מים חמים בבית הוכיחה שאכן הברז לא סגר לגמרי את המים ועדיין יש זרם (אומנם חלש אבל ממש לא טפטוף). ניסיתי לפתוח ולסגור עוד כמה פעמים, אבל ממש רואים שהברז לא מגיע לקצה המהלך. מנחש שיש בפנים אבנית או משהו שמפריע לסגירה מלאה שלו. אז איך אפשר לסגור את המים החמים? יש אפשרות פרט ללסגור את המים בבית בכלל ולרוקן את כל הדוד? רעיונות איך לשחרר …
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 649 צפיות
כל התכתובות מגיעות ללשונית בג'ימייל שאני לא רואה אותה (כי הגדרתי שהל יגיע לשם ולא למסך הבית) ולכן אני מקבל חשבוניות ולא רואה אותם. לפני שלושה חודשים במקרה שמתי לב וחשבתי שביטלתי את החיובים אבל זה עדיין מחייב אותי (יותר ממאה דולר ששילמתי על מוצר שהשתמשתי בו במסגרת חודש חינם והחיוב לאחר מכן. אני הייתי זקוק רק לאותו חודש ולכן הכנסתי את הפרטים שלי). אני יכול לבטל לגמרי לבטל את החשבון בפייפל וזה ימנע ממני חיובים כלשהם? יש סיכוי להתלונן ולקבל החזר או שעדיף לשכוח ממה שהיה?
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 848 צפיות
שלום לחברי הפורום. מתלבט באיזה מזגן לבחור עבור דירה חדשה. למיטב ידיעתי טכנולוגיית VRF מבוססת על מזגן אינוורטר. האם מזגן VRF באמת חסכוני יותר ? בהנחה ומתקינים מערכת VRF עם פיצול של מזגני 1 כ"ס בחדרים ורק בחלל המרכזי מזגן "מיני מרכזי" 3-4 כ"ס. אני לא מספיק מבין מה ההבדל בין שני המזגנים, אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה ההבדלים בין השניים. איך מתחזקים מזגן VRF ? האם עלויות התחזוקה של מזגן VRF גבוהות יותר מתחזוקה של מזגן מיני מרכזי אינוורטר ? אני חושש מנושא התחזוקה שעשוי לקזז את החיסכון בחשמל. תודה רבה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת wdx, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 661 צפיות
אני רוצה להוביל מקרר בינוני (300 ליטר) משומש מאיזור חיפה למרכז. הובלה מקצועית תהיה שוות ערך לשוויו ולכן חשבתי להובילו באמצעות גיפון בשכיבה. האם הדבר עלול לגרום לנזק למערכות המקרר או שמספיק לתת לו לעמוד 24 שעות אח"כ? יש חלופות זולות להובלה שאתם מכירים (דואר ישראל?).
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 486 צפיות
אפשר למחוק, סליחה מנהלים
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
מנסה לעזור לחבר הבחור בעשור הרביעי לחייו, סך הכל בריא, אבל הרגלי החיים שלו לא משהו תזונה לא מאוזנת, 0 פעילות גופנית (עובד מול מסך), לא שותה מספיק מים, הבנתם את התמונה נכון? אז עד היום זה לא כל כך הפריע לו כי הגוף היה צעיר ורענן וידע בכל זאת לשמור על משקל תקין. אבל בשנה האחרונה כנראה המטבוליזם כבר לא מה שהיה, עליה של איזה 10 קילו, תחושת כבדות, עצלות, עייפות וכאבי ראש. כמובן נעשו בדיקות רפואיות והכל תקין, חד משמעית חייב שינוי של 180 מעלות באורח חייו. נכון, יש ברשת אין ספור מדריכים ומאמרים וכתבות, אבל לאופי שלו צריך איש מקצוע שפשוט יתאים לו תוכנית אישית בשלל האספקטים, וילווה אותו תקופה עד להטמעת ההרגלים החדשים. יש כזה…
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
האם יש המלצה לפטיפון חדש בטווח של 1,200 ש"ח? זו מתנה לאחיינית (לפני צבא) שהופתעה מכך שפרדי מרקורי נשמע נהדר בגרסת הויניל.
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
אני משתמש במשקפיים לראיה מרחוק כמעט כל החיים שלי (מגיל 8). לפני כעשור עם -4 בשני העניים וצלינדר ביצעני ניתוח לייזר להסרת משקפיים והקסם הזה החזיק 5 שנים בלבד. היום אני משתמש במשקפי ראיה לרחוק עם -1.5 בכל עין וצלינדר קטן. לפני בערך 3 שנים רופא העניים גילה אצלי חורים ברשתית בשתי העניים, העניין טופל בצריבה בלייזר ומאז זה לא החמיר. בשנתיים האחרונות התחלתי לשים לב שאני רואה בעין ימין (העין הדומיננטית שלי) פחות "חד" מבעין שמאל, זה פחות מורגש כששתי העניים פקוחות, אך הבעיה יותר נפוצה כשאני צריך להשתמש בעין ימין שלי בלבד, לראשונה שמתי לב לזה כאשר הלכתי לירות במטווח. רופא העניים בדק את הראיה שלי עם משקפיים ואמר שאני רואה 6/6 בשתי העניים כאשר אני עם המשקפיים שלי. הוא אמר שזה …
הודעה אחרונה מאת Coresh, -
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צלחת לווין נרכשה לפני כ-10-15 שנים, בעת ההתקנה חוברה לטלוויזיה והתוצאה היתה מאות ערוצים אירופאיים (ביניהם גם ערוצי ספורט) ומזרח תיכוניים. המצב כרגע הוא שהצלחת לא מחוברת לטלוויזיה בדירה כבר מספר לא קטן של שנים. יש איזה כבל (ללא קונקטור) שיוצא מהקיר, ויש מצב שזה הכבל שמגיע מהצלחת (אבל אני לא בטוח). הממיר קיים ועובד (כאמור, לא מחובר לכלום) ואני מניח שהצלחת עדיין קיימת על הגג, אם כי אין לי מושג איזו היא מבין הצלחות שם. בעל הצלחת נזכר לאחרונה בקיומה ושאל אותי אם אפשר להזמין טכנאי כדי שיבדוק את הצלחת ויחבר אותה חזרה במידה והיא תקינה. התקשרתי לטכנאי אחד, ולטענתו בשנים האחרונות הצלחות האלה נזנחו מכיוון שכבר כמעט שאין שידורי לווין לא מוצפנים (רק…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום שיש מעץ שקיבל כתמים(כניראה שהניחו עליו דברים חמים) ויהיה דביק, איך ניתן לחדש אותו ולהסיר את הכתמים? האם שיוף בכמה דרגות יועיל? ולאחר מיכן לכה? אני מדבר על הכתמים העגולים השחורים. תמונות להמחשה
-
כנראה יצאתי מדעתי (תיכף אשוב?). אני שוקל להתחדש בשעון חכם משום מה. קשה לי להבין בשביל מה זה טוב ובשביל מה צריך את זה. הבנתי שיש לו חיישנים לספורט, שזה מצויין. רק כשאני עושה את הספורט שלי אני בלי שעון (אמנויות לחימה. גם בלי תכשיטים...). יש לכם? חשבתם על לקנות? לאיזה שימושים וצרכים? מה אתם אוהבים בו? מה מציק לכם בו (בבקשה להתעלם מנושא הגודל\משקל, לא רלוונטי)? תודה לעונים ולממליצים.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב! מחפש להחליף מקלחון בדירה שכורה, ממה שאני רואה ברשת המחירים +- 700 שח לקניה ועוד 300 להרכבה ו150 לפינוי. האם מישהו יכול להמליץ על חנות מומלצת עם שירות איכותי? תודה!
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 625 צפיות
ערב טוב חברים, גרים בבניין 9 קומות בן שנתיים. מהיום הראשון צצו בעיות שקשורות לאינסטלציה בבניין, מספר פעמים הצפה בגלל ביוב סתום בדירות גן (כמה פעמים טענו שנשארה פסולת בנייה ופעם נוספת שזרקו חיתולים וכו), מים בשירותים לא יורדים טוב מהיום הראשון, רעש מים זורמים מפתח האמבטיה, ריחות ביוב מפתחי הכיורים והאמבטיה, לאחרונה אף ברחשים של זבל ברוב הדירות. כל הטענות הללו נשמעות מרוב הדירות בבניין ולכן כנראה שיש כאן בעיה משותפת. חושבים להזמין אינסטלטור מומחה שיגיע ויבדוק את כל המערכת כך שנקבל חוות דעת קבילה למשפט בנוגע לכל הליקויים שישנם במערכת, לדוגמא האם השתמשו בקוטר צנרת לפי התקן ולא חסכו ועוד. מישהו התנסה במקרה כזה? מכירים בעל מקצוע אמין? הקבלן כמובן מורח בסיפורים ש…
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברי הפורום - אשמח לשמוע את דעת המומחים פה זוגתי ואני עומדים לקנות דירת 3 חדרים להשקעה באזור המרכז. שמעתי כל מיני דעות לגבי ייעוץ משכנתא חיצוני - חלק אמרו לי שיועץ טוב יכול לחסוך לנו עשרות אלפי שקלים וחלק אמרו שאין סיבה לשלם ליועץ אלפי שקלים - ואפשר ללמוד קצת את הנושא באינטרנט. מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת A_lex, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 598 צפיות
היי, כמו בכותרת, יש לי נייח גיימינג. הוא עם ווינדוס 7 וזה מעולה לא הפריע לי. כעת אני רוצה להחליף אותו לווינ 10 בגלל תכנה שמצריכה את זה. יש לי קוד רישיון מאיביי וייתכן שיהיה לי אחד גם ממקום העבדה, אך זה לא עוד לא בטוח. האם יש דרך שבה אני יכול להשתדרג בלי שיימחקו לי דברים על כונן האחסון? מן התקנה על התקנה? אם עם אודה לקישור שמסביר איך עושים את זה שלב שלב. גם אנגלית זה בסדר. תודה!
הודעה אחרונה מאת ניקו פ.,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 549 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- bigfoot7375nadav
- hans
- eyalgr
- yuvk
- פריג'י
- amirtoar
- discoTD5
- orsh99
- kingikra
- davemustaine87
- asix
- FuriousLift