Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חכם. למה זה טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לך להבין בשביל מה זה טוב?

אז אל תקנה.

גם אני לא מבין למה זה טוב.

במיוחד מוצרי טכנולוגיה וגאדג'טים שזמן מחצית החיים שלהם קצר מאוד, צריכים להצדיק את רכישתם בתקופה מאוד קצרה.

לדוגמה, אם המכשיר עולה 2000 שח ותשתמש בו 20 חודשים, אתה משלם 100 שח לחודש של שימוש. (גם אם שילמת במזומן).

אחרי 20 חודשים לא תרצה את זה יותר כי זה חסר טעם, או לחלופין, אם אתה אוהב את זה ממש תרצה את הדגם החדש.

אני קניתי שעון טיפש שויצרי יקר מאוד לפני 23 שנה, ומתכוון להשתמש בו עוד 23 שנה לפחות. כך שזה לא יקר באמת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האפל וואטש המקורי יצא ב2015 - השתמשתי בו בערך 4 שנים. עלה לי בזמנו 400 דולר - נגיד 1500 ש״ח.

לא נורא ל4 שנים.

זה בערך המחיר לשעון דיי זול של חברה מוכרת. לא מהסוג שתרצה להחזיק 23 שנה ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 45 דקות, amosbmw כתב:

אני קניתי שעון טיפש שויצרי יקר מאוד לפני 23 שנה, ומתכוון להשתמש בו עוד 23 שנה לפחות. כך שזה לא יקר באמת.

אם כבר, אז שעון קסיו f91w.

עולה 50 שקל, ומחזיק לנצח.

עלות שימוש חודשית שואפת לאפס.

ולגבי שעון חכם - לי יש שני שעונים.

האחד garmin vivosmart 3 (חכם), אז הוא מודד דופק, צעדים ומאמץ, ומציג התראות מהטלפון.

השני קסיו דיגיטלי ציפוי ניקל (הגירסה ה"מפוארת" של אותו f91w).

את הגרמין אני שם כשאני מתאמן. מעבר לזה - מיותר לחלוטין.

קיבלתי אותו מתנה לחג בעבודה, אחרת לא הייתי קונה את זה.

את הקסיו אני אוהב יותר, גם בזכות זה שלא צריך להטעין אותו, ולא מציק עם התראות.

לפות"ש - אם אתה לא יודע למה זה טוב לך, אל תקנה. גם אני לא יודע למה זה טוב לי, ולא קונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השעון החכם או הקסיו היה מתנפץ בפעם הראשונה שהייתי מפרק תיבת הגה או כל מיני עבודות פיזיות אחרות שאני נוהג לעשות ברכבים שלי.

את השעון שלי אני רוחץ מהשמן המטונף וזהו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...