Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חכם. למה זה טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעון חכם יכול לשמש לכמה דברים, חלק בהווה וחלקם בעתיד הקרוב מאוד.

בהווה:

ספורט כמו שרשמו.

אני הרבה פעמים לא מוציא טלפון מהכיס כשיש צלצול או הודעה - מעיף מבט לשעון ומחליט אם הנ"ל מצדיק המשך טיפול או לא.

בעייני הדבר הכי מהותי הוא שעם שעון חכם הטלפון נמצא על שקט כל הזמן... כבר שנה וחצי שאני לא צריך רעשים וצלצולים.

אם השעון שלך ממש חכם והוא עם eSIM אז לא מעט פעמים אתה יכול לוותר על לקחת את הטלפון ולהסתפק רק בשעון. החל מלעבור קומה בבית, לקפוץ למכולת וכו'.

אהה, כמעט שכחתי... בסקי לא צריך צריך להוריד את הכפפות :)

בעתיד: 

תשלום עם השעון באמצעות קרבה - ראיתי את זה בשנה שעברה בלונדון וזה לא פחות ממדהים.

אם אתה כבר קונה שעון, לדעתי אפל הכי מלוטש כיום (אם ספורט הוא לא השימוש העיקרי). 

אם לא, קנה אחד שמחזיק לפחות יומיים בין טעינות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 שעות, falou כתב:

כי לדעת מה מזג האוויר עכשיו אי אפשר בלי אינטרנט בכלל...

בחלק מהמדינות יש רדאר גשם ויש תחזית ל 2-3 שעות הקרובות ככה שאפשר לדעת אם לקחת מטריה או לא.

לפני 2 שעות, Liviur כתב:

(שלא לדבר על המימוש הממש מגניב של זה - הם מאטים את הזמן עדכון מסך לפעם אחת בשניה במקום 60 פריימים לשניה ומפחיתים בהירות, וזה מזהה אוטומטית כשאתה מסובב את השעון אלייך כדי לחזור לקצב עדכונים מהיר)

זה מה שמדהים אותך?

אני מאוכזב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 שעה, falou כתב:

באמש'ך, מי חשוף לרעש ברמות כאלו?!

3 ילדים שגרים בארה״ב עם גנים של ישראלים , אני מקבל את ההתראה הזו אפילו שאני בבית...

לגבי הנסיעה ציבורית , מטוס וכו - תתפלא. אתה בעיקר לא יודע.

לפני 1 שעה, falou כתב:

לגבי שקט מהטלפון, אני בטוח שגם באייפון אפשר להגדיר מה ומי מציק מתי.

א. זה בכיס - מה שאומר לשלוף את הטלפון / שיהיה קרוב אלייך אל מול התראה על היד.

ב. יש הבדל בין ההתראות החשובות באמת שאני רוצה לראות לגבי מה שבשוטף אני רוצה לראות על המסך כשאני מציץ בו.

שוב זה לא משנה חיים אבל זה נחמד.

ואני משאר שלא ממש השתמשת באחד בשום שלב.

גם לפני האייפון זה סמאטפון היה נראה מיותר להחריד - הרי יש מחשב ואתה יכול להציץ בו נכון?  אבל הנה - אנחנו פה.

לפני כשעה, GTאי כתב:

תשלום עם השעון באמצעות קרבה - ראיתי את זה בשנה שעברה בלונדון וזה לא פחות ממדהים.

Apple Pay זה החיים.

ועכשיו בזמן קורונה שלא צריך להתעסק עם קוד / אם המסכה מזהה - אפילו יותר עם השעון.

אני מחזיק ארנק עם אשראי אחד רק למקרה ש ... 

המקרה ש... כבר כמעט לא קורה בארה״ב. למעשה הכרטיס אשראי הראשי שלנו אצל אשתי כבר שנה ומשהו לדעתי.

לפני 27 דקות, David32 כתב:

זה מה שמדהים אותך?

אני מאוכזב.

ברמה הטכנית והמחשבתית להגיע לדזיין הזה - זה ממש חכם. אז יאפ. בתור הראיון איך לשמור על חיי סוללה טובים ועדיין לתת את החוויה שאנשים מקבלים משעון רגיל לעומת מסכים נכבים - דוז פואה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 שעות, falou כתב:

כי לדעת מה מזג האוויר עכשיו אי אפשר בלי אינטרנט בכלל...

לפחות אפשר לקבל צפי למז"א

לפני 14 שעות, Liviur כתב:

זה נותן התראה כשאתה בחשיפה ארוכה לרעש שעלול לגרום נזק עם מידע לגבי כמה זמן אתה עלול לגרום נזק לשמיעה.

לדוגמא אם אתה באוטובוס או בסביבה רועשת - ויש לך אוזניות מבטלות רעש - זה אינדיקציה טובה שכדאי לך לחבוש אותן.

אז אתה אומר שבמקרה שלי זה היה מזהיר אותי, אבל לא היו אוזניות מבטלות רעש אז

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 13 שעות, falou כתב:

באמש'ך, מי חשוף לרעש ברמות כאלו?!

כמעט כל מי שיתעלם מההתראות של השעון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לי יש active watch 2:
תשלום בעזרת samsung pay (בקרוב בארץ)
offline music - יש לי גרסת esim אבל 012 לא תומכים בזה, לכן אני מוריד בבית רשימת השמעה ב spotify ויוצא לעשות ספורט עם השעון ואזניות ללא צורך בטלפון
קצב לב
ניטור שינה
אימונים מפורטים (שחיתי איתו, קיבלתי נתונים על כמה בריכות, מתי קצב שיא , כמה זמן, וכו׳)
הודעות מוכנות מראש לתגובה מהירה
מד צעדים

אלו האפשריות המעניינות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אה. 

ניטור שינה. מכר גר בפנימייה. פעמיים הגיעה מד''א, כי יש לו, טבעית, חום גוף נמוך. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי את הצמיד של שיואמי (5) על יד ימין
לא כתחליף לשעון
המחיר שלו פשוט מצחיק ביחס לתמורה.
ממש מרשים ביכולות
משמש בעיקר לניטור פעילות גופנית וספורט.
מתממשק גם למשקל של שיואמי. פשוט עובד יפה עם זמן סוללה מרשים.
אם אתה לא מחפש שעון במובן הקלאסית, תתחיל עם זה ותראה אם אתה מתחבר לקונספט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

אם אתה לא מחפש שעון במובן הקלאסית, תתחיל עם זה ותראה אם אתה מתחבר לקונספט.

אחלה עצה אם ההתמקדות היא בכושר.

אני הייתי עם פיטביט ושעון לפני האפל וואטש ואז שדרגתי לדור הראשון.

הפסקתי להשתמש בו לפני שנה אחרי שהוא הפסיק לקבל עדכונים כבר ממזמן והחיי סוללה התחילו להצטמצם :| חזרתי לפיטביט - ואז הבנתי שאני רוצה שעון שוב.

(מדיניות החזרה שלהם אחלה אגב - קיבלו מוצר פתוח והחזירו את הכסף בלי שאלות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני משתמש בפולאר M430, שהוא שעון ספורט מצויין עם קצת תכונות של שעון חכם, בעיקר קבלת התראות מהטלפון. ויתרתי על ההתראות האלה מכמה סיבות: השירות זולל סוללה, בשעות הזה אין תמיכה בעברית, והחשוב ביותר - בגיל שלי אני מתקשה לקרוא את המסך הקטן. אז אני מסתפק בטלפון והשעון משמש כשעון וכמד צעדים\מרחק ודופק, כולל מיפוי מסלול ההליכה באמצעות GPS עצמאי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסוג הגאדג'טים המגניבים שאני מת לקנות, אבל לא מצליח למצוא הצדקה...

אני לא עושה כושר וגם לא בתפקיד כזה שחשוב לי לקבל הודעות מיידיות.

בכל אופן, לחבר שלי התראות בריאותיות של אפל ווטצ גרמו לו לעשות בדיקות ולגלות מחסור חמור בB12 (היה צמחוני).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דייויד, אתה מבלבל את זה עם ויטמין D, שהבדיקה שלו בעייתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתמש בשעון חכם / ספורט רק לצורך פעילות גופנית (רכיבה על אופניים), רוב הזמן השעון נשאר בבית, לא היתי קונה אם לא היתי מקבל אותו כמתנה מאישתי (Polar V600).

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

דייויד, אתה מבלבל את זה עם ויטמין D, שהבדיקה שלו בעייתית.

אם אני זוכר נכון הטווח התקין של B12 הוא עצום.

וגם אם אוכלים מספיק בשר זה עדיין לא מבטיח שיש לך מספיק מהויטמין הזה ולכן ממליצים לקחת אותו כתוסף.

אני במחסור ב B12 ואני אוכל 2 ארוחות בשריות ביום.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...