Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שיש מעץ שקיבל כתמים(כניראה שהניחו עליו דברים חמים) ויהיה דביק, איך ניתן לחדש אותו ולהסיר את הכתמים? 

האם שיוף בכמה דרגות יועיל? 

ולאחר מיכן לכה? 

אני מדבר על הכתמים העגולים השחורים. 

תמונות להמחשה

IMG_20200909_200928.jpg

IMG_20200909_200924.jpg

IMG_20200909_200921.jpg

IMG_20200909_200918.jpg

IMG_20200909_200917.jpg

IMG_20200909_200913.jpg

פורסם

אכן, בשלב הזה אין מנוס - שיוף.

תקדיש כמה שיותר זמן על הגרעין הכי גס - 60, ועדיף נייר שיוף ייעודי לעץ (של נורטון / קלינגשפור / 3m). לא קל להשיג בארץ אבל ניירות נפוצים נסתמים מיד, במיוחד משאריות לכה.

אחרי שהגעת לעץ חשוף - כמה שכבות של לכה לבחירתך. לגבי "איזו לכה מתאימה" - זה כבר סיפור שלם עם גישות שונות, אני דווקא נוטה לשמן מינרלי במקום לכה - לא עמיד אבל קל מאוד לחדש תקופתית.

מה שכן, לא משנה באיזה ציפוי תבחר, צריך לשנות הרגלים ולא להניח שום דבר חם ללא הגנה. בחיים שלי לא ראיתי משטח כזה **שרוף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שיש עשוי עץ - לא יכולתי שלא להיכנס 😄

כמו שאמר האנס, לשייף מקצועית (לפי דרגות ועם הרבה סבלנות) ולאחר מכן שמן ייעודי בגלל שאכן קל לחדש. קנה לך מלטשת סיבובית הכי זולה שתמצא בשוק - ויאללה.
אל תחסוך באמצעי הגנה (אוזניות נגד הרעש ונשמית תקינה ונורמלית).

לפני כל העבודה הזו לך ותרכוש לך תחתיות להעמדת סירים ותבניות. לא צוחק. זה ענין של הרגל פשוט.

• אהבתי 1
פורסם

מזכיר לי את המטבח של המילואים - בקש הצעת מחיר מנגר כדי לחדש או להחליף לשיש חדש - לי עלה 3 מטר 3000 שח של שיש אבן קיסר, בטח יש הרבה יותר זולים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 1 שעה, איציק נ. כתב:

לכאורה משהו חם שהונח, לי זה נראה כמו ריקבון של מים מיבשן כלים שהונח שם... 

יכול להיות. יכול להיות גם שזאת התגובה של האלון עם כלי מתכת, קשה לי לקבוע מהצילום. זה קטע מיוחד כזה של עצים קשים עם הרבה טנינים.

כך או כך, בעל המקרים הסיבה לכך היא שכבת לכה שנפגעה / חסרה / לא מתפקדת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהתמונות נראה שמישהו כבר עבר על זה עם לכה בצורה חאפרית במיוחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הצינורות במטבח הזה הם גומי מאלומיניום?

• מצחיק 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, nitch כתב:

הצינורות במטבח הזה הם גומי מאלומיניום?

החלונות משבדיה. הזכוכית מנירוסטה.

מעניין אותי מי הראשון שחשב "נראה לי שאני אשתמש בעץ למשטח עבודה שנרטב, מתלכלך ומתחמם. כדי שזה יישמע יותר סקסי, אני אקרא לו בוצ'ר".

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מעניין מתי ייפול האסימון (שהוא בעצם שקל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 דקות, שביט כתב:

מעניין אותי מי הראשון שחשב "נראה לי שאני אשתמש בעץ למשטח עבודה שנרטב, מתלכלך ומתחמם. כדי שזה יישמע יותר סקסי, אני אקרא לו בוצ'ר".

יש מדינות שבהן עץ הוא חומר גלם זול להפליא, יותר מכל אופציה אחרת.

בארץ המצב הפוך (עץ הוא אחד מהיקרים, הכול מיובא), מה שהופך את הבחירה בעץ לבעייתית עוד יותר.

אבל קשה להתווכח עם איך שזה נראה בקטלוג או ביום הראשון...

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, שביט כתב:

החלונות משבדיה. הזכוכית מנירוסטה.

זה יחסית זול ופשוט לביצוע לעומת משטחי אבן, ונראה יותר כפרי ואותנטי ממשטחי למינציה.

עם שימוש נכון ותחזוקה הולמת זה עובד יופי יופי. היה לי בדירה שכורה במשך שלוש שנים בלי בעיות. השמן חודש פעם אחת במהלך התקופה. 

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, hans כתב:

...

אבל קשה להתווכח עם איך שזה נראה בקטלוג או ביום הראשון...

קשה גם להתווכח עם התמונות שבפוסט הזה.

המשטח הזה עבר חיים קשים, כנראה הרבה יותר ממה שיועד לו.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...