אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 485 צפיות
רכשתי מוצר ב-1200₪ מebay במעקב באתר שלהם הוא מסומן כ delivered בפועל הוא לא הגיע. גם המספר מעקב שלהם לא תקין, המעקב עובד רק באתר שלהם. פתחתי דיספיוט ולטענתם אני לא זכאי להחזר כי רשום להם שהמוצר נמסר. פניתי לשירות לקוחות והם רוצים הוכחות שהמוצר לא נמסר. אני כרגע מחכה למספר מעקב תקין לפנות לדואר, אבל הבעיה שלך תשיג את הדואר. שקלתי לפתוח דיספיוט גם בפייפאל, אבל אני מניח שאם איביי דחו אותי גם פייפאל ידחו. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 574 צפיות
אני נוסע בכביש הזה מעל עשור. נשבע שלא ראיתי מעל 2-3 אוטובוסים בחודש. מעבר לזה שעשו 2 נתצים לא נחוצים בכביש (במהירות הבזק בסגר הקודם), עכשיו עושים עוד איזה משהו מוזר בשוליים לפני מחלף ירקון לכיוון מזרח. למישהו יש מושג מה קורה? בשביל איזה אוטובוסים זה? לא חבל על הפקקים שיהיו שם? כל ככה הכביש הזה עמוס לעייפה.
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי מעקה מדרגות מברזל עגול עם קימורים. המעקה בתוך הבית ולכן איכות הצביעה מאוד חשובה.קניתי המרטון לבן (לא היה המרייט בגוון שרציתי) המעקה שויף ונוקה עם טרפנטין כמו שצריך.צבעתי קצת לנסיון והתוצאה לא ממש אחידה.דיללתי קצת עם טינר יש פחות כיסוי אבל השכבה יותר עדינה ואני מקווה שבשכבה השניה זה יראה יותר טוב. אני מנקה את המברשת עם טינר מידי פעם.אשמח לעצות לשיפור מנסיונם של אנשים פה לפני שאני מתחיל את הצביעה. תודה Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
צבעתי בטעות חלק קטן מהתקרה (משהו כמו חצי מטר) בצבע אקרילי לבן (מאט +) של טומבור. אפשר לעלות על זה עם סיד או שצריך קודם אולי לשפשף עם נייר זכוכית את מה שצבעתי?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
במסגרת ריענון מטבח, אני מחליף סט סירים ומחבתות. האם יש טעם להשקיע עוד כמה מאות ולקנות סט כלים של מותג אירופאי (WOLL, SWISS DIAMOND) או שגם נעמן\סולתם יעשו את אותה העבודה בלי בעיה? האם יש ערך מוסף באיכות האוכל בבישול בכלים היקרים האלה?
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
מישהו כבר קנה כזה? חוות דעת? אני לא מצפה שמישהו כאן יתחייב שזהו זהב אמיתי, כי אין באפשרותכם לדעת יותר ממני, מעבר למה שרשום כאן, אבל האם היו למשל מיקרים כמו קורוזייה ירוקה על התכשיט לאחר ענידתו למשך זמן? משהו אחר? משהו שיעיד על איכות ירודה? ומה זה בכלל רודיום, אינעל העולם? https://tanaorjewelry.co.il/collections/גברים/products/tiger-eye?variant=31258488373327 תודה מראש עבור כל מידע.
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
אז לפני שבוע נולד בננו הבכור וקבענו מילה ליום ראשון. כמובן שאצל רופא מוהל(פרטי). את הניתוח אנחנו עושים לא מטעמי דת, אלה יותר מסיבה חברתית, ישראל בכל זאת... העניין שאם להעיף את עניין הדת אני חושש עד כמה יש בהליך היתרונות אם בכלל... גילוי נאות, אני עברתי ברית בגיל 16 ואני אומר לכם חד וחלק! זה פוגע ברגישות וההנאה של הגבר. כרגע מלבד הנושא החברתי אני לא מצליח למצוא היתרון אחד רלוונטי למאה ה-21, גרוע מזה, כמה שיותר אתה קורא זה נשמע כמו חסרון על חסרון... מישהו היה בהתלבטות דומה?
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש להשקיע ולחקור פרויקטים מתוכננים/בהקמה/הוקמו של דירות מיקרו/סטודנטים בגודל של 20-30 מר. בדומה ל BE בקריית שמונה https://13news.co.il/item/news/economics/consumers/apartments-for-students-286720/ באזה"ת הרצליה https://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3776910,00.html או פרי ברחובות(כן, יודע...) https://www.perinadlan.co.il/peri-place/ אשמח לכל עזרה, לינקים תודה
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
2020 לא מפסיקה לחרבן לי את החיים ובנוסף לצרור הבעיות הנוכחי אני גם סובל ממחסור שינה בגלל כלב שנובח בשעות הלילה (התעוררתי בשעות 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 בלילה) כל יום! הכלב נמצא בחצר, לא בית פרטי אלה קומת קרקע, לא כלב שמירה ופשוט נובח בפתאומים באחת משעות הלילה שבהן אנשים ישנים. הוא נובח גם ביום אבל ניחא, אפשר לסבול את זה. ואני אפילו לא גר באותו הבניין אלה ברחוב מקביל.. ניסיתי לפנות בכתב לבעלים, פעמיים - כלום. פניתי לעירייה, 5 פעמים - כלום. לטענתם היה וטרינר שבדק שהכלב מוחזק בתנאים "סבירים" ולא מצא משהו חריג. המליצו לפנות למשטרה שתבוא עם מד דציבלים לבדוק אם הרעש חריג. ברור לכם שזו הצעה מטומטת כי הכלב לא נובח רצוף, אלה רנדומאלית ל 15-20 דקות ואני בספק שהמשטרה תקצה …
הודעה אחרונה מאת Katom, -
אהלן וחג שמח חברים שבוע הבא אני והבת זוג טסים לחו"ל, (אנחנו מגיעים מהצפון הרחוק) והחזרה תהיה ביום שישי אחרי שכבר לא יהיו רכבות אז חשבנו להגיע עם הרכב, השאלה איפה אפשר להחנות אותו שיהיה בטוח ושיהיה נוח להגיע לשדה תעופה ובחזרה לרכב בחזור?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ראיתי לא מעט דיונים בנושא, אני מעוניין לאמץ/לקנות כלב קטן שיישאר קטן עבור אמא שלי. הוא לא חייב להיות גור, אבל הוא חייב להיות צעיר. והוא חייב להיות קטן. ננסי. 2-3 קילו כזה. יש לכל אלו סיבות. זה לא כלב תכשיט. היה לה שנים כלבים, בעיקר גדולים. כיוון שהיא לא צעירה כבר ומתקשה בהליכה בלי קשר, קשה לה לצאת לטיולים ארוכים והכלב האחרון שהיה גדול ולא ממושמע מאוד הפיל אותה פעם שהוא משך אותה. מאז שהוא נפטר יש חלל גדול. לכן אני מאוד הייתי רוצה כלב צעיר שיחזיק עוד הרבה שנים. אני יודע שיש כל מיני תופעות פסולות בכלבים גזעיים ואני ממש לא מתעקש על כלב גזעי. אז יש למישהו רעיון? בעמותות יש רק כלבים גדולים מדי עבורנו.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
אין לי כסף קטן (או גדול). כל פעם שאני מזמין משלוח זה מתחיל בלהפוך כל פינה בתיק או בבית לחפש כמה שקלים לטיפ. אני משתדל מאוד לתת 5-10 ש"ח טיפ גם שיש דמי משלוח וגם שהם גבוהים. ואז הגיעה הקורונה והטיפ באשראי לשליח נהיה נפוץ וחשבתי - שהנה - איזה יופי. פתרון רלוונטי. ואז הגיעו האנשים שאמרו לי - כן אבל זה לא באמת מגיע לשליח. זה נכון? כלומר גם שאני משלם דמי ומשלוח וגם טיפ זה באמת לא מגיע לשליח? או שמגיע החלק היחסי אחרי מיסים? כי אם זה ב. בכלל לא אכפת לי. אם זה א, אז חבל לי, אבל אני מוכר לעצמי כל מיני סיפורים של - הוא בחר לעבוד שם והוא יודע מה התנאים. יש פה שליחים? מה הסיפור?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 543 צפיות
שלום, לפני כשנה החלפתי מזגן רצפתי בעילי נתחיל מזה שההתקנה לא היתה מקצועית ( בלשון המעטה) החל מאי ביצוע וואקום, דליפת גז רצינית לאחר ההפעלה שגררה הזמנת שירות מאלקטרה שמילאה גז שברח וכלה בהתקנה עקומה של המאייד ורעש זרימת גז סעיקר בעת כניסה ויציאה מפעולה. מאז ההתקנה אני חווה נזילות. כמובן שאין לי שום כוונה לפנות לחפר. 1. המזגן הותקן בשיפוע לימין ( הבדל של 1 ס"מ בין הצדדים) 2. הניקוז חובר לניקוז הישן שרץ עד לקופסת הביקורת במקלחת ( כ 10 מטר) מידי פעם המזגן ממתחילה נזילה, במידה ואני מכניס קפיץ מקופסת הביקורת "הפקק" משתחרר ויוצאות בועת אויר יחד עם המים וכמובן הנזילה מפסיקה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? האם התקנת נשם ע"י חיבור T ומשיכת צנרת ניקוז מע…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
יש לי את המייבש הנ"ל, בן כשנה וחצי. לפני זמן מה התחילה תופעה שכשמפעילים אותו, הוא עוצר אחרי 10-15 דקות ונדלקת מנורה של "מיכל מים מלא" ו"פילטר מלא" (מסומן באדום בתמונה מצורפת). הפילטר (שיוצא כשפותחים את הדלת) ריק, מיכל מים כמעט ריק. למייבש יש קונדנסר, שאני מנקה אחת לחודשיים-שלושה, כך שזאת לא בעיית לכלוך. חיפוש קצר בגוגל העלה את זה: https://www.justanswer.com/uk-appliance/b59tp-dryer-dc7110-short-time-operation.html פירקתי וניקיתי את השסתום הנ"ל, אבל זה לא עזר. יש בפנים גם מצוף, שאם המיכל לידו מתמלא, הוא מטריג את החיישן. ליתר בטחון פירקתי והרכבתי חזרה גם אותם, אבל זה לא השפיע על כלום. …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 747 צפיות
קהל קדוש, אני זקוק לראוטר לעבודות עץ קלות. בעיקר עיצוב של דפנות לדלתות ארונות מMDF, אבל אולי אעבוד איתו קצת גם על עץ מלא רך. יש ראוטרים עם collet של רבע אינץ', 6 מ"מ, 8 מ"מ וחצי אינץ'. אלו של חצי אינץ' יקרים משמעותית. מה ההבדל עבור הנגר החובב מאוד? היות ואני לא מתכוון לעבוד עם עץ קשה, יש צורך בגדולים יותר או שאפשר ללכת על אחד קטן יותר? לא בארץ, אז דגמים ספציפיים פחות רלוונטיים. רב תודות
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 609 צפיות
קניתי באמזון ארהב מכשיר פשוט משהו בסגנון של 30 דולר, חיבור לחשמל בארץ עבד שלוש שניות סבבה ומאז אין תגובה. אממ החלטתי לשחק את הטכנאי הצעיר ולפרק לראות מה נשרף ואם אני יכול לתקן אותו. פה נתקלתי מול שוקת שבורה כי פשוט אין לי את הידע לעשות דיאגנוזה חשמלית בכלל. חשבתי בכללי לקחת אבומטר לבדוק קצר ולדלג מהכבל וכל פעם לחפש נקודה שלא תצפצף עד שאמצא את הרכיב התקול (לא יודע אם בכלל זה אפשרי, לא לקטול אין ידע) בקצרה הכבל לא מצפצף נקודת החשמל של הבטריות (אצבע AA( מצפצפות מהלוח אבל לא מהמיקום של הבטריות. בקצרה יכול להיות שכל מה שכתבתי קש וגבבה אשמח אם יש דרך להסביר לי איך לאמת תקלה ובמידה ואולי אפשר להשמיש זה יהיה הקסם הכי גדול פחות קטע של כדאיות כלכלית.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
בימים אלה אני סגור בבית בגלל שחזרתי מחו"ל (מי היה מאמין, וויז-אייר באמת סיפקו את הטיסה שקניתי ) הזמנה ראשונה שעשיתי מהסופר היתה איומה, פירות שהגיעו וישר הלכו לזבל, מלא פריטים חסרים, שירות לקוחות שלא חזר אלי ורק יומיים אחרי אני הצלחתי לתפוס אותם ובקושי קיבלתי החזר על הפריטים החסרים, בקיצור לא להיט. לא יודע אם לציין את שם הרשת כרגע כי אולי מישהו פה דווקא יפתיע ויציין שהוא מקבל מהם משלוחים סבבה ואז נשווה אזורי מגורים, אני מזמין לאזור רמת החייל ת"א. למחר יש לי כבר הזמנה מסופר אחר, בטח אחזור לדווח, מה כבר יש לי לעשות עכשיו... בכל מקרה ממש מבאס אותי לראות שהקורונה היתה יכולה להיות חגם של הסופרים ששנים מנסים להסביר לנו למה להזמין און-ליין מהם זה הדבר וברגע ה…
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 45 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
לפני איזה שנה החלטתי שנמאס לי מהגריל גז. כן, היה לי גריל טיפש ומעפן, כל טיפת שמן היה נדלק כמו העמודים הלא מזהמים בכלל במפרץ חיפה, אבל ראיתי תופעות דומות גם בגרילים יקרים יותר וגם - ואני מבקש להתאפק לפחות 3 תגובות לפני שתתווכחו על זה - יש הבדל בטעם שבתור חובב בשר הוא מפריע לי. מפה לשם, ביום שהעפתי את המנגל לפינת הגרוטאות ביישוב, חבר שלי ביקש עזרה עם העגלה כדי להעיף את המנגל פחמים שלו. אז העפתי אותו אליי לגינה. המנגל הזה נפוץ, מגיע עם תמוכות שמאפשרות להגביה ב-3 קומות את הרשת. פעם-פעמיים עם כל הקואורדינציה שגייסתי והבשר איים לסיים על הרצפה, החלטתי שצריך פה שינוי. חופר קצת ביינטרנט, רואה סרטונים וסופג רעיונות (מכנים את המתקן הזה משום מ…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, אני גר בבניין קומות (די חדש), ולאחרונה חשבנו להתקין מאוורר תקרה במרפסת. רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון ויוכל לומר האם זה יהיה אפקטיבי או שמא האוויר הטבעי בחוץ מנטרל את היכולת של המאוורר? אנו שוקלים זאת כיוון שישנם ימים חמים יותר שדי קשה להסתדר ללא מאוורר.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 490 צפיות
אהלן, היום עם 1+3t ומאד מרוצה ממנו, הוא תיכף סוגר אצלי 3 שנים וכמעט אין לי תלונות אליו. אבל - הוא מתחיל להראות סימני זקנה, כבר החלפתי (בעצמי) את האוזנייה (הרמקול של השיחות הרגילות, לא ספיקר) וכמובן שזה פגע באטימות שלו למים ויש עוד כמה בעיות שמתחילות לצוץ. בקיצור הגיע הזמן למשהו חדש. חבר יכול להביא לי מארה"ב את ה4a ב350 דולר או לחילופין, אני יכול לקנות את הNORD כאן בארץ ב1800 ש"ח (או פחות אם אמצא מישהו שבמקרה באילת). מבחינת השוואות, ראיתי כבר את כל הסרטונים. הפיקסל מנצח במצלמה, חיי סוללה ומחיר. השאר - כנראה לטובתו של ה1+. אני רגיל ל3T שלי ומאד אוהב את הארגונומיה שלו, הסליידר מצבים בשימוש קבוע ואני מעדיף את תביעת האצבע על המסך ולא מאחוריו. ראיתי גם את הסרטו…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדי פעם קופצת לי פרסומת קורעת לב עבור תרומות לחולים סופניים. בדיקה של העמותות שמבצעות את התרומות (דוחות כספיים באתר גיידסטאר) חושפות עמותות עם המון הוצאות יחסית לפעילות ככה שעם פרקטיקות הפרסום המניפולטיביות הן לא יזכו בתרומתי בקרוב. עם זאת רציתי לדעת בישראל יש תיירות מרפא ענפה רופאים מוכשרים וציוד חדיש ועם זאת עדיין טיפולים רפואיים בחו"ל (בעיקר ארה"ב) משווקים בארץ כמתקדמים הרבה יותר. האם כך הדבר וישראל מפגרת אחר שאר העולם מבחינה רפואית או שמה מדובר בנורמות אתיות או מקצועיות שונות שמאפשרות לרופאים בחו"ל לבצע טיפול בגמישות רבה יותר. Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עבור מטבח דיי ישן שיש לו 6 ג"ת שקועי תקרה מתכוונים לאורך היקף המטבח, , ישנים מאוד אבל שמישים ונראים טוב, מתאימים להולגן 12V נורה G4. זה ידרוש רכישת ספק מתח 12V ו 6 נורות. שטח מטבח כ 15 מטר ויש כבר תאורה מספקת כללית אך ההלוגן אמורים לתת כיסוי למשטחי העבודה של המטבח ושולחן אוכל קטן, כתאורה משלימה וגם כדקורציה. השאלה, כמה הספק נורה יהיה מומלץ? אוצפיה חילופית, החלפת כל הג"ת לחדשים מסוג לד 230V ואז זה חוסך לי רכישת ספק מתח. כמה הספק ידרש במקרה זה? איזה אופציה עדיפה? יתרונות וחסרונות?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 473 צפיות
שלום, הילד רוצה קורקינט פעלולים. לא מסין בזה שום דבר, והם נראים לי אותו דבר. אולי מישהו שמבין יכול לתת המלצה או קישור על דגם מומלץ לקניה במחיר סביר, לא הכי זול וזבל וגם לא ברמה מקצועית ביותר. המחירים נעים מ 400-2000 ויותר, מתקשה להחליט. הילד בן 10 Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 400 תגובות
- 72.1 אלף צפיות
דרושים יהודים עם רכב צמוד ואמונה בישוע . לפרטים בפרטי. תנאים מעולים למתאימים שכר מינימום + בונוסים על כל יהודי שתביאו, הדרכה תינתן במקום.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מקרר קטן (BCH48) שעובד על לוח "פלטייה" (לוח טרמו-אלקטרי) . למקרר נשרף ה"פלטייה" ולאחר פירוק מצאתי שמדובר בלוח מדגם 12708 (זה אומר 12V וצריכת זרם של 8 אמפר, שאמור לתת לך הספק דיי טוב של קרוב ל 100W). קניתי לוח "פלטייה" חדש (למעשה קניתי 2, שיהיה אחד רזרבה) ושמתי לב היטב לכל האזהרות באליאקספרס של משתמשים שדיווחו על צריכת זרם נמוכה יותר מ 8A והם חושדים בלוחות של 12706 שצורכים באיזור 4-6 אמפר בממוצע. לקחתי את זה בחשבון. ניקיתי היטב את המשטחים, ולמרות שקניתי משחה טרמית דרך המוכר, רכשתי במקביל דרך KSP משחה טרמית של ARCTIC מדגם MX-4 ומרחתי לפי ההוראות בהצלחה רבה. המקרר עובד וצריכת הזרם עומדת על 4.3A (זה אומר כ 52W הספק). שמתי טרמומטר חוטי והוצאתי את המס…
-
- 10 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא מכיר את הסיפור לעומק אבל היה שלב שרציתי לקנות משרד באחד המבצעים שלהם בסוף לא הסתדר והיה חבר שאמר לי לא להתקרב אליהם. לא יודע אם הוא זרק הימור או ידע משהו הזוי שבשנת 2020 אפילו שאתה קונה נכס אין לזה בטחונות
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 12 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכל הנוכחים/ות בתקופה זו אני תר אחר עבודה חדשה ולאחר כמה ראיונות עבודה הבנתי שאני לא מצליח לתאר את כלל הכישורים שלי במשפט או שניים. מאחר ורוב אנשי הפורום הם ותיקים ובעלי ניסיון, אשמח להמלצה על משפט טוב וקולע שאוכל להשתמש בו בראיונות הבאים. תודה מראש לכל מגיב.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טלויזיה ”65 LED 4K SMART TV TOSHIBA טושיבה דגם: 65U7752 שלום לכולם. מצאתי את הדגם הזה ב-1999 שח. האם הוא שווה כמובן בהתאם למחיר. הוא מגיע עם אנדרואיד 5 שזה נראה לי משהו שיצא לפני כמה שנים טובות. האם ניתן לשדרג את זה לפחות ל-9? איך הטלויזיה בכללי מישהו מכיר ? Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 11 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלומות לפורום היודע כל. השאלה הכללית היא: אני מעוניין להתפטר מהעבודה הנוכחית שלי, ויפה שעה אחת קודם. הדילמה: התזמון עם המגיפה הארורה הזו, וגם בלי המגיפה, האפשרויות העומדות לפניי הן לא להיט. הגעתי (כבר ממזמן) למצב שאני מרגיש מועקה פיזית כל בוקר כשאני מגיע לעבודה. גועל וכיווץ בבטן. נשבר לי מזה. אני כבר זקן מדיי לחראשור הזה... חגגתי 40 לא מזמן, ואני רוצה שינוי. דווקא רצות לא מעט משרות פנויות בתחומים שלי (מחסן ורכש) באתרים השונים. אני היום עובד כקניין וכמנהל מחסן דה-פקטו. ניהלתי מחסנים ואנשים בעבר, ומאחורי 20 שנות ניסיון בתחום (10 מתוכן גם כקניין גלובאלי, ועם תעודה של מנהל רכש מטעם קורס משרד התמ"ת, שזה לא יותר מנייר טואלט יקר למדיי). …
הודעה אחרונה מאת urich, -
שלום, אני רוצה לקנות קורקינט חשמלי יד שניה. נגיד שאני מעניין ב Inokim Quick 3 שעולה חדש 5800 ש"ח. האם אפשר לקנות משהו סביר משומש ב 2000-2500 ש"ח? איזה קילומטרז' נחשב סביר? איך מעריכים את מצב הסוללה? אנשים במודעות מכירה מציינים לדוגמא "מטופל במוסך מורשה חברה, עשה טיפול גדול ב 500 ש"ח". חוץ מהחלפת בלמים וצמיגים, איזה טיפול צריך לעשות? איך אפשר לדעת את שנת הייצור של הכלי אם זה בכלל משמעותי? מה עוד צריך לבדוק ומה חשוב לדעת? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- point of view
- parnuk
- sperial
- avizaz
- מייק24
- WideFocus
- oferg22
- הדיין
- אורי מ.
- quizlette85117701
- T_A
- Igalz