Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המייבש הנ"ל, בן כשנה וחצי.

לפני זמן מה התחילה תופעה שכשמפעילים אותו, הוא עוצר אחרי 10-15 דקות ונדלקת מנורה של "מיכל מים מלא" ו"פילטר מלא" (מסומן באדום בתמונה מצורפת).

image.thumb.png.b5f9c1f99ec260b6f42812084e2d90fc.png

הפילטר (שיוצא כשפותחים את הדלת) ריק, מיכל מים כמעט ריק.

למייבש יש קונדנסר, שאני מנקה אחת לחודשיים-שלושה, כך שזאת לא בעיית לכלוך.

חיפוש קצר בגוגל העלה את זה:

https://www.justanswer.com/uk-appliance/b59tp-dryer-dc7110-short-time-operation.html

פירקתי וניקיתי את השסתום הנ"ל, אבל זה לא עזר. יש בפנים גם מצוף, שאם המיכל לידו מתמלא, הוא מטריג את החיישן. ליתר בטחון פירקתי והרכבתי חזרה גם אותם, אבל זה לא השפיע על כלום.

האם יש למישהו עוד רעיונות?

יכול להיות שנדפק הקפיץ על השסתום מים, שמוציא את המים את המיכל? איך יודעים (הכל נראה שלם), אין חלקים שבורים.

במידה ונדפק, היכן קונים את החלק?

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שסידרתי

מי שמתעניין, יש מצוף שמטריג את החיישן שמפסיק את הפעולה אם המיכל מלא.

בין צינור מים שיוצא מהקונדנסר אל אותו מצוף, יש איזשהו מנגנון סינון, מעין מסנן פלסטיק, לא ברור לי למה הוא טוב, כנראה לסנן מוך.

הוצאתי את המנגנון ( הוא מוחזק עם בורג וכמה קליפסים, והוא היה מלא במוך.

ניקיתי את המוך משם, הרכבתי הכל בחזרה (בלי ברגים חסרים או מיותרים 😃 ), ונראה שזה עובד תקין עכשיו. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הקדמת אותי בתגובתך,
במקרה סבלתי מאותה הבעיה, ופתרתי אותה בדיוק באותה הדרך.
מעבר לזה, המייבש משרת אותנו כבר הרבה מאוד שנים ללא שום תקלה אחרת.
מעניין כמה גובים על תיקון כזה, או כמה אנשים החליפו מייבש בגלל זה.

בכל מקרה אחד לשנה כדאי לנקות שם, וגם מציע להכניס את היד המקום שבו יושב הקונדנסור, תתפלא כמה דברים אפשר להוציא משם.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 12 דקות, timur2008 כתב:

הקדמת אותי בתגובתך,
במקרה סבלתי מאותה הבעיה, ופתרתי אותה בדיוק באותה הדרך.
מעבר לזה, המייבש משרת אותנו כבר הרבה מאוד שנים ללא שום תקלה אחרת.
מעניין כמה גובים על תיקון כזה, או כמה אנשים החליפו מייבש בגלל זה.

אני פעם החלפתי מייבש אלקטרה על תקלה דומה.

אפילו טכנאי מכשירים לבנים לא יודעים את זה, ואלה שיודעים, מעדיפים להנפיץ תקלה יקרה, כמו "הלך גוף חימום" או "הלך הכרטיס" (אין לי אהבה לקהל הזה, אחת הסיבות שאני מעדיף לתקן דברים לבד).

גם היצרן לא רושם בשום מקום שצריך לנקות את המקום הזה.

הגורם לזה לדעתי הוא או קרע בפילטר, או לא מנקים את הקונדנסר בזמן (סביר להניח שזאת הסיבה במקרה שלי).

פורסם
לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

נראה לי שסידרתי

מי שמתעניין, יש מצוף שמטריג את החיישן שמפסיק את הפעולה אם המיכל מלא.

בין צינור מים שיוצא מהקונדנסר אל אותו מצוף, יש איזשהו מנגנון סינון, מעין מסנן פלסטיק, לא ברור לי למה הוא טוב, כנראה לסנן מוך.

הוצאתי את המנגנון ( הוא מוחזק עם בורג וכמה קליפסים, והוא היה מלא במוך.

ניקיתי את המוך משם, הרכבתי הכל בחזרה (בלי ברגים חסרים או מיותרים 😃 ), ונראה שזה עובד תקין עכשיו. 

תודה על העלת הפתרון. אני משתדל לתעד ולעלות כל תיקון שאני עושה לטובת אלו שיודעים לעשות חיפוש :-)

להבא, תעשה צילומים. תמונות של התהליך משלימות את התאור הכתוב ומסעייות מאוד. 

• תוכן חדש...