Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות פורד פיאסטה סוף 2013 ידני, 113 ק”מ שמור,

השאלה היא איך האוטו אשמח לשמוע מניסיון,

האם הוא יותר כמו גטס או יותר כמו אלטו?

וגם האם ההילוך ה5 שלו קצר כמו בגטס שב100 קמ”ש הוא ב3 טורים ולא כיף ליסוע ככה או שההילוך קצת יותר ארוך?

עשיתי נסיעת מבחן באלטו, והרכב היה לא רלוונטי, אז לא יצא לי לנהוג בו בבין עירוני, ולכן אני לא יודע איך הוא ב100 קמ”ש, רק שהאלטו הרגיש לי מאוד חלש,

ומה שחשוב זה איך הפיאסטה באחזקה?

תודה רבה.

פורסם

יש פה כמה שרשורי אחזקה של פיאסטות ידניות

מדובר בדגם מוצלח ואמין. לא מצטיין בשום דבר במיוחד אבל עושה הכל טוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרכב הזה טוב מהלאטו ומגטס, הרבה יותר בטיחותי, איכות חומרים עדיפה וגם הנוחות, מה שכן היא לא זריזה.

אם אתה מחפש ביצועים אז כדי לחפש סופר מיני גרמניה עם מנוע tsi ,ההבדל יהיה עצום בביצועים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם איביזה 1.4 ללא טורבו [ראיתי אחת למכירה פה בפורום] תהיה קצת יותר חזקה מפורד

אבל ברור שהטורבו זריזה יותר [אם כי איני ממליץ בכללי על רכב מטורבת כרכב ראשון]

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

פורסם

הייתה לי את האוטומטית 1.6 סמ"ק רובוטית ולזה בטוח אל תתקרב, גם לא חזקה מספיק כפי שהיה מצופה ממנה.

• אהבתי 1
פורסם

הידנית 1200 לדעתי. ואני מניח שגם עצלה.

בסוף במחיר הזה צריך להתפשר על משהו

לפני 9 שעות, yulianx כתב:

אם אתה מחפש ביצועים אז כדי לחפש סופר מיני גרמניה עם מנוע tsi ,ההבדל יהיה עצום בביצועים.

אם הוא מחפש ביצועים אז שיפסיק... בתקציבים האלו מחפשים רכב אמין שיעשה את העבודה. TSI במחיר הזה יהיה פתח לצרות

לפני 17 שעות, דאבל קלאצ כתב:

עשיתי נסיעת מבחן באלטו, והרכב היה לא רלוונטי, אז לא יצא לי לנהוג בו בבין עירוני, ולכן אני לא יודע איך הוא ב100 קמ”ש, רק שהאלטו הרגיש לי מאוד חלש,

אני מכיר את האלטו. בעיני רכישה טובה בתקציב הזה אבל אם זה לא רלוונטי עבורך בהיבט התחושה יש מצב שהפיאסטה יותר "רכב" בתחושה

פורסם

איזו צרה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

איזו צרה?

ברכבים בני 13-14 הדגש צריך בעיני להיות על אמינות.

בהכללה גסה מנועים אטמוספריים עדיפים בהיבט הזה על מנועי טורבו.

בודאי של סוזוקי או המנוע בפיאסטה ששמעתי עליו כאן תשבוחות בהיבט הזה.

• אהבתי 1
פורסם

אני חושב אחרת, אם רוצים ביצועים צריך להתפשר מעט על אמינות אבל מקבלים רכב הרבה יותר חזק.

אחרת לנסוע ברכב ולהתבאס זה גם לא כיף.

פורסם

בדקתי 2 כאלה לאחרונה במסגרת חיפוש רכב ידני קטן נוסף (יש לי גולף ידנית, כרגע מושבתת). מכל בחינות חוץ מאחת הרכב הוא מהכי טובים של הסגמנט שלו. בנוי טוב נראה טוב. מה לא? המנוע שפשוט חלש ברמה שאתה לא מעיז לצאת לעקיפה. אם היתה לגרסה הידנית המנוע של האוט' היה מעולה אבל לא מצאתי.

הרנו קליא הידנית האטמוספרית גם חלשה אבל נוסעת קצת יותר נמרץ (אולי קלה יותר?) 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם קליאו אז עדיף את ה0.9 טורבו.

• רעיון טוב! 2

פורסם

קליאו 1.1 חלש יחסית

ספארק 1.2 2012 היתה רכב ראשון שלי רכב קליל ונמרץ, רק בעליות תלולות קצת מתקשה מעבר לכך עשה עבודה יפה [נסעתי איתו לצפון ומרכז חופשי]  עדיפה בהרבה מ 1.0 החלשה.

משתדל לעזור

פורסם

היה לי אלטו שנתיים, ואז פיאסטה 9 שנים.

אין מה הלשוות בין הרכבים בשום דבר. הפיאסטה טובה משמעותית בכל פרמטר מלבד צריכת הדלק.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...