Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות מרווח עד 110,000 שח

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב 7 מקומות עד התקציב שבכותרת.

הדגש העיקרי הוא המרווח בעיקר בשורה ה3 (כל המושבים יהיו בשימוש וישבו מאחורה גם בני 14-15).

שיהיה רכב אמין (מבחינתי הכוונה שאין לו מחלות חשוכות מרפא ככל שמטפלים בו יפה)

לא פוחד מרכבים שהם לא יפנים, ולא מתייחס לסטיגמות.

כרגע הרכב לא נוסע הרבה , אבל בהמשך בהחלט שיש סיכוי שכן,  אז אני צריך להניח נסיעה של כ15000 קמ בשנה.

הייתי שמח גם לבגאז' (יש לנו על גג האורלנדו שלנו תא חפצים שהייתי שמח להפרד ממנו).

אבל על זה אני כנראה אאלץ לוותר...

הסחירות פחות חשובה. מבחינתי שהרכב ימשיך איתי עד הסוף.

מבחינתי הפתרון היה - הברלינגו /קומבו /פרואייס המשפחתיות, אבל אשתי ושאר המשפחה הטילו ווטו כי מבחינתם זה רכב עבודה.

לאחר בדיקה פיזית של שורה שלישית בכמה רכבים, ובצמצום רכבים בעייתים בקריאה שלי פה בפורום המועמדות הרלוונטיות:

פיג'ו 5008 דיזל/ 1.6 בנזין 2022

סיטרואן ספייס טורר 1.5 דיזל 2022

קיה סורנטו בנזין 2021/ דיזל 2019-2020

יונדאי סנטה פה דיזל 2019

סאנגיונג רקסטון 2019

הצרפתיות הפתיעו לטובה בזכות האס בדמות המושבים המתכווננים בשורה ה2 (הסקודה אגב אכזבה), מצד שני הקוריאניות יותר אמינות.

אין לי שום תכנון לנסיעות שטח, אז הרקסטון בעדיפות נמוכה.

מצד שני, קשה מאוד למצוא יונדאי /קיה שלא חרשו אותם, או לחילופין שבאמת נכנסות לתקציב.

אני מבין שלמנועי דיזל יש חיים יותר ארוכים, אבל מרגיש לי בזבוז רציני להגיע למקסימום תקציב ואולי עוד טיפה לרכבים שעשו איזה 140000 קמ.

לפיג'ו יש יתרון גדול עם אופציית הבנזין שתחסוך לי את הכאב ראש עם האוריאה, אבל גם פה, רכב שמור זה מקסימום התקציב, ןאני לא התרשמתי שהפיג'ו כל כך טובה שהיא שווה את זה.

ומצד שלישי אני תוהה, למה לא בעצם הסיטרואן?

ממה שקראתי מנוע הדיזל סביר, אפשר למצוא רכבים עם קילומטראז של סביב ה70000 קמ, ובמחיר יותר נמוך, ואפילו אני מקבל אבזור לא פחות טוב.

גם ככה במקסימום התקציב הזה אני לא אמצא איזו פנינה קוריאנית.

חפרתי פה מאוד, אבל אם הגעתם עד כאן אשמח לעצתכם כי קשה לי לסדר לעצמי מגמה ברורה

תודה מראש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...