Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת פרי נדלן פושטת רגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את הסיפור לעומק

אבל היה שלב שרציתי לקנות משרד באחד המבצעים שלהם

בסוף לא הסתדר והיה חבר שאמר לי לא להתקרב אליהם. לא יודע אם הוא זרק הימור או ידע משהו

הזוי שבשנת 2020 אפילו שאתה קונה נכס אין לזה בטחונות

פורסם

בשנת 2016 רציתי לקנות דירה בפרויקט שלהם.

כבר אז מבדיקה עם אנשים מהתחום נאמר לי להתרחק כמו מאש.

אני מניח שהחבר שלך לא זרק הימור, אלא בסך הכל ידע מה לבדוק.

היו המון אי סדרים בהתנהלות החברה.

פורסם

חוסר ההבנה של הרבה אנשים הוא מה שגרם להם ליפול בעסקה הזו.

אני מאוד מקווה שבדרך נס החברה לא תפשוט את הרגל ומקווה בשביל כל אותם משפחות שהשקיעו שם את כל כספם שתהיה לכך תמורה מסויימת (גם במחיר של מחיר עסקה גבוהה יותר).

דוד שלי קנה דירה בפרוייקט שלהם ברמלה. לאחר איזה שנה (אולי יותר) אמרו שהם היתר בניה והציעו או לקבל צ'קים חזרה (שאנחנו יודעים שהם לא בדיוק שווים) או לקנות דירה בפרוייקט בלוד.

החליטו ללכת על לוד, שגם הפרוייקט שם לא באמת התחיל בבניה וכרגע אין כל כך מה לעשות.

מסכים שזה הזוי שאחרי הנפילות שהיו כאן בשנים האחרונות, לא שמו לדבר הזה סוף.

• מעניין 1
פורסם

עד מתי אנשים יתנו מאות אלפי שקלים למי שלא יכול אפילו להציג היתר בניה.

למרות שמצד אחד זה פשוט חוזר זהירות של אנשים, אולי הגיע הזמן לקצת הגבלות מצד המדינה של "קודם היתרים, אח"כ כסף מעל 5% דמי רצינות"

כרגע יזמים יכולים לקחת מיליונים בצורה חוקית בזמן שמה שיש להם להציג לקונים זה תכלס כלום בפיתה.

• אהבתי 1
פורסם

משלמים כ״כ הרבה כסף לכ״כ הרבה פוליטיקאים, אף אחד מהם לא יכל להרים חוק שיגן על הצרכנים. חבל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא מכיר את הפרטים

אבל אני מאוד מתפלא איך אפשר ליפול היום ברכישה מקבלן

כן היתר בניה לא היתר בניה - סלחו לי, אבל לא מעניין

משלמים אך ורק באמצעות שובר, דהיינו הכסף בכלל הולך לבנק המלווה ומשתחרר לקבלן לפי דו"ח שמאות על פי התקדמות הבניה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פרי נדלן הם לא קבלן. רוב הפרויקטים הם קבוצות רכישה וכרגיל כמו בהרבה קבוצות רכישה זה נראה ככה.

לרוב זה מסתכם בתשלומים נוספים של הרוכשים, ואחת לתקופה מישהו משתין מהמקפצה וקורס. הפעם זה פרי 

• אהבתי 1
פורסם

אז עכשיו הכל ברור

מי שלא מבין את המשמעויות של קבוצות רכישה, שלא ילין אם הוא השתתף באחת כזאת ונדפק

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

צודק לחלוטין רק שבמקרה הספציפי הזה הגישו נגדם תביעות על כך שהם מכרו דירות כשהם הציגו את עצמם כקבלן ולא כיזם (והגישו עוד הרבה תביעות אחרות)

פורסם

גם אני חשבתי להשקיע אצלם פעם,

מה שעצר אותי והדליק לי נורה אדומה זה הפרסום המאסיבי,

אם זה כל כך טוב לא צריך לדחוף את זה כל כך חזק, עם פרסומות לאנשים שלא מבינים בנדל"ן.

מה שטוב מוכר לבד..

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אנשים שקונים דירות בלי בנקים מלווים או לא דואגים לנאמנות מסודרת אצל עורך דין במידה ואין היתר ומעבירים כספים ישירות לקבלנים ימשיכו לשלם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שלום,

נושא קבוצות הרכישה בעייתי.

כאחד שיצא לו לעסוק בעניין הזה לא מעט, גם בליווי יזמים וגם מצדם של הדיירים, יש המון קבוצות רכישה שהצליחו בהרצליה, חיפה, ירושלים ועוד.

כדאי מאוד לקרוא היטב את החוזים, להבין על מה חותמים ולהתייעץ במידת הצורך עם אנשי מקצוע.

ההתנהלויות של פרי נדל"ן וענבל אור לא היו חכמות, וזה בלשון המעטה.

• תוכן חדש...