Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,
היום עם 1+3t ומאד מרוצה ממנו, הוא תיכף סוגר אצלי 3 שנים וכמעט אין לי תלונות אליו.
אבל - הוא מתחיל להראות סימני זקנה, כבר החלפתי (בעצמי) את האוזנייה (הרמקול של השיחות הרגילות, לא ספיקר) וכמובן שזה פגע באטימות שלו למים ויש עוד כמה בעיות שמתחילות לצוץ.
בקיצור הגיע הזמן למשהו חדש.
חבר יכול להביא לי מארה"ב את ה4a ב350 דולר או לחילופין, אני יכול לקנות את הNORD כאן בארץ ב1800 ש"ח (או פחות אם אמצא מישהו שבמקרה באילת).

מבחינת השוואות, ראיתי כבר את כל הסרטונים. הפיקסל מנצח במצלמה, חיי סוללה ומחיר. השאר - כנראה לטובתו של ה1+.
אני רגיל ל3T שלי ומאד אוהב את הארגונומיה שלו, הסליידר מצבים בשימוש קבוע ואני מעדיף את תביעת האצבע על המסך ולא מאחוריו.
ראיתי גם את הסרטון של jerryrig שמראה כמה הוא 'עדין'.
בגלל שהסבירות שאתיישב על הטלפון גבוהה וגם ככה כל הטלפונים שלי תמיד בקייסים, מתוכנן קייס קשיח שיסגור (בתקווה) את הפינה הזאת.
המסך הגדול יותר ב1+ הוא לא שיקול לחיוב או שלילה, זה לא ממש משנה לי, ב3T עם ה5.5" שלו מספק אותי לצורך העניין (ופיסית ה1+ים כמעט זהים בגודל והפיקסל טיפה יותר קטן, שזה אחלה אבל לא קריטי).

השימוש שלי בטלפון הוא סטנדרטי - צילום, גלישה, ניווט, מוסיקה במהלך פעילות ספורטיבית, מעט גיימינג - לרוב לא מהסוג שדורש מהטלפון יותר מדי, אה ו... שיחות(?).
המטרה שישרוד 3 שנים כמו הנוכחי (וזה מה שמדאיג אותי בNORD כמכשיר תקציבי).

עוד משהו שמדאיג אותי לאחרונה - נראה שהOXYGEN OS חווה קצת באגים בכל הקשור לnotifications, ושעם הדורות האמינות של ה1+ יורדת.

דעתכם? האם יש עוד מכשיר שאני מפספס בטווח המחירים הנ"ל? 

*אין סיכוי שאקנה אייפון, ואני מאד מאד סולד מסמסונג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי ניסיון עם הפיקסל 4A , אבל אני מחזיק במקביל וואפלוס נורד ופיקסל 3A. 

אני יכול להגיד לך שתכלס מבחינת שימוש נטו ככלי עבודה ופחות גימיקים- הפיקסל 3A לוקח. אז הפיקסל 4A קל וחומר. 

הוואןפלוס נורד הוא מכשיר נחמד אבל החששות שלך מאומתים. התוכנה שם פשוט לא מרגישה אפוייה מספיק. לא ברמה של הפיקסל לפחות. 

אבל מצד שני אם אתה אוהב את הקסטומיזציה של OXYGEN OS, ואת הסליידר(אחלה שלך דבר) אז אולי זה יטה את הכף לוואןפלוס. 

בכול מקרה שניהם מכשירים טובים מאוד, וקשה לי לראות שאתה נופל במשהו מהם. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...