Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעקה מדרגות מברזל עגול עם קימורים. המעקה בתוך הבית ולכן איכות הצביעה מאוד חשובה.קניתי המרטון לבן (לא היה המרייט בגוון שרציתי) המעקה שויף ונוקה עם טרפנטין כמו שצריך.צבעתי קצת לנסיון והתוצאה לא ממש אחידה.דיללתי קצת עם טינר יש פחות כיסוי אבל השכבה יותר עדינה ואני מקווה שבשכבה השניה זה יראה יותר טוב. אני מנקה את המברשת עם טינר מידי פעם.אשמח לעצות לשיפור מנסיונם של אנשים פה לפני שאני מתחיל את הצביעה.

תודה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

מעולם לא הצלחתי לגרום לצבעים האלה לראות טוב - לא המרטון ולא המרייט, יותר מדי דביקים וגסים,

וכשמדללים אותם - יותר מדי נוזליים. כנראה שתוצאה טובה אפשר לקבל רק בריסוס (אני מנחש! לא מניסיון).

בתוך הבית תוכל להסתדר לדעתי עם צבע ״רגיל״ וקצת יותר נעים לעבודה בסגנון פוליאור / סופרלק, אין צורך בהגנה מיוחדת נגד חלודה וכיו״ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תודה רבה

רעיון טוב אולי באמת אנסה פוליאור על בסיס מים גם יחסוך לי סרחון בבית ותוך כדי עבודה. לדעתך יש צורך בשכבת יסוד לפני  ? מתחת יש צבע חום שכבר שוייף ונוקה בתור הכנה ובמקומות מסוימים התקלף קצת.

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
פורסם

אם יש לך את הזמן והסבלנות - גם שכבת יסוד, בוודאי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מחזק לגבי שימוש בצבע על בסיס מים;  לא מזמן צבעתי שולחן מעץ עם צבע על בסיס ממס ולקח בערך כ2-3 שבועות עד שהריח יצא לגמרי.

הצבע הדיף ריח כל כך חזק שהיו רגעים שהייתי חייב לסלק את השולחן מהחדר.

לאחרונה צבעתי משקופים עם צבע על בסיס מים וזה לגמרי עולם אחר.  כמעט ואין ריח ואם יש אז הוא מתנדף תוך מספר שעות.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

מניסיוני האישי - ירדתי מצבעי מים. מאד התלהבתי כשהם יצאו לשוק, איכותי לסביבה וכו', אבל מה לעשות, זה לא אותו הגימור.
לגבי הענין עצמו: מה דעתך לנסות "צביעה אחת ודי" של טמבור? אני מאד מרוצה מהצבע שמראה עמידות מפליאה. הוא מגיע בלבן ובשחור מט (ואולי יש כבר עוד גוונים).
בדוק אותו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה

אבדוק גם את "צביעה אחת ודי" ,מה לגבי ספריי?יש גם ספריים שהם 2 ב1(בסיס) ? אני יודע שאצטרף להסתיר מסביב טוב בגלל הרסס ,וזה ידרוש מספר פחיות אבל יכול להתאים? זה יכול להקל בעיקר בגלל שיש מלא פיתוחים ואלמנטים במעקה.

פורסם

העבודה של המיסוך בכדי למנוע צביעה או התזה על שאר הסביבה תהיה רבה יותר מאשר לחדור עם המברשת לתוך הפיתוחים.

מקסימום תרכוש שתי מברשות, האחת רגילה והשנייה יותר בתצורת מכחול, דק.

ולא, לא מכיר ספריי שהוא 2 חלקים כאן בארץ, לפחות לא במחיר שפוי.

• תוכן חדש...