Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה החלפתי מזגן רצפתי בעילי
נתחיל מזה שההתקנה לא היתה מקצועית ( בלשון המעטה) החל מאי ביצוע וואקום, דליפת גז רצינית לאחר ההפעלה שגררה הזמנת שירות מאלקטרה שמילאה גז שברח וכלה בהתקנה עקומה של המאייד ורעש  זרימת גז סעיקר בעת כניסה ויציאה מפעולה.

מאז ההתקנה אני חווה נזילות. כמובן שאין לי שום כוונה לפנות לחפר.

1. המזגן הותקן בשיפוע לימין ( הבדל של 1 ס"מ בין הצדדים)
2. הניקוז חובר לניקוז הישן שרץ עד לקופסת הביקורת במקלחת ( כ 10 מטר)

מידי פעם המזגן ממתחילה נזילה, במידה ואני מכניס קפיץ מקופסת הביקורת "הפקק" משתחרר ויוצאות בועת אויר יחד עם המים וכמובן הנזילה מפסיקה.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
האם התקנת נשם ע"י חיבור T ומשיכת צנרת ניקוז מעל גובה מיכל איסוף הנוזלים במזגן תפתור את הבעיה?

במידה ולא, חשבתי על התקנת משאבה, כמה זמן בערך לוקח למיכל 2 ליטר של משאבה להתמלא בהנחה והבית סגור ומבודד ( שאלה קשה שמטרתה להבין כל כמה זמן אשמע את טרטור המשאבה 🙂

פורסם

בתחילה הייתה בעיה  בנקודות הניקוז במקלחת אותה פתחתי - כנראה הצטברות של שומנים במשך השנים על צינור הניקוז  המגיע לנקודת הביקורת.

שהמזגן מתחיל לנזול אני מכניס קפיץ של כמה מטרים מכייון נקודת הביקורת למזגן  ובברגע שמושך חזרה יוצרות בעות אוויר והמים מתנקזים במקביל

אם או ללא קשר, כמה קריטי שהמאייד הותקן עקום כפי שציינתי.

אמנם יש לי "ידיים"  אבל מה כבר התייאשתי. חשבתי לפתות את חיפוי הגבס שבקיר ( בניה טרומית מחופה בגבס)  לנתק את צינור הניקוז  השרשורי מהמזגן ולנסות להזרים מים בתוספת נוזל ניקוי על מנת לוודא שהניקוז ( צינור שחור) מתחת לרצפה לא סתום

פורסם

הניקוז של המזגן הוא בד"כ בצד ימין, כך שיש סיכוי יותר מסביר שהשיפוע לא מפריע לניקוז.

מהתיאור שלך אני מתקשה להאמין שאתה מגיע עם הקפיץ עד למזגן עצמו ופותח שם את הבעיה, אלא הרבה לפני.... לכן אני חושש שאולי מדובר בליכלוך שלא קשור לצינור ניקוז במזגן, אלא למערכת ביוב עצמה שמחברת אותו לקופסת ביקורת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

קודם כל תדוה

חד משמעית הקפיץ לא מגיע עד המזגן , אבל מה שמוזר זה שהפקק שנוצר הוא "פקק אויר"  וברגע שהבועות יוצאות המים זורמים חופשי עד הודעה חדשה.

אני אנסה לפרק את הגב לעשות שטיפה בלחץ לקו ניקוז ואמשיך לעקוב

כבר חשבתי להתקין משאבה ולסיים את הסאג הזו

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

סתימה יכולה להיות מכמה סיבות עיקריות:

1. פילטרים סתומים/סוללה סתומה - יוצר ואקום הפוך שגורם לעלית המים לתוך החדר

2. קרע/סדק בצינור/חיבור לקוי בין הצינור לאמבטיה

3. חוסר גז - הדרך הפשוטה לראות היא הצטברות של קרח על הסוללה

4. סתימה פיזית בצינור/אמבטיה

.

פורסם

תודה על התגובה

1. מדובר במזגן חדש יחסית ופילטרים נקיים כך שאין סתימה בסוללה

2. בעבר בנזילה הראשונה הייתה סתימה בחיבור לנקודת הביקורת אותה פתחתי 

3.לא חסר גז

4. מחר אנסה לשטוף את הצינור-פשוט מה שלא  מובן לי למה הסתימה נוצרת מבועות אוויר שנכלאות בצינור ניקוז ולא מלכלוך ( לפחות שני משחיל קפחץ ומוציא לא יוצא לכלכוך אלא רק  בועות אויר ומים

פורסם

שיש סתימה תנסה לשאוב אוויר מהצינור עם הפה. תיצור וואקום ואז תשחרר את זה למטה.

במידה לא משתחרר, תנסה לדחוף אוויר פנימה

כדאי מפרק את הכיסוי של המזגן (בדרך כלל כמה ברגים בודדים) כדי לבדוק שיפועים באמבטיה ויכול להיות שבאמבטיה עצמה יש מעט לכלוך שגורם למים להעצר

.

פורסם (נערך)

בגללל בועת האויר שאתה מתאר תבדוק שאין לך נקודה כלשהי שהצינור עולה במקום לרדת. זה יכול ליצור בעיות כמו שאתה מתאר.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...