Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 9.10.2020 בשעה 21:16, Transporter כתב:

אני משלם לעובדים שלי סכומים של 4 ספרות ביום, ולקוח שמרוצה מהעבודה שלהם נותן להם טיפ.

זה אומר שאני צריך לשלם להם 5 ספרות ? או שזה פשוט אומר שיש אנשים שמעריכים את העבודה ולא מחפשים תירוצים למה לא לתת טיפ ?

מצטער להגיד לך לא מכיר אותך אבל זאת תגובה קלאסית של הישראלי המכוער

"שכל העסקים בישראל ישנו את המבנה שלהם אני לא צריך לתת 5 שקלים"

עלוב בעייני

עלוב (בעיניי) זה מעסיק שיודע שמגיע לעובד שלו ״סכום של 5 ספרות״ אבל משלם לו רק ״סכום של 4 ספרות״ ומצפה מהלקוח שישלים את השאר על חשבונו, כי אחרת הוא קמצן שלא מעריך את זה שעשו בשבילו בדיוק את העבודה שהוא שילם עליה בסכום שסוכם איתו מראש.

או (לגמרי בלי קשר) נובוריש שמחלק טיפים לאנשים ה״קטנים״ מסביבו כי זה מחזק את תחושות העליונות שלו עליהם, תוך כדי שהוא מספר לעצמו כל מיני סיפורים על איזה גבר-גבר הוא ואיך הוא מצ׳פר את פשוטי העם על האקסטרה מאמץ שהם משקיעים בלשרת אותו, כשלמעשה הם פשוט עושים את הפאקינג עבודה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • אהבתי 3
  • מעניין 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם

הוא רק חושב שהוא כזה...
בהודעה אחרת הוא לא כתב שהאנשים הכי עשירים במשק הם דווקא אלו שלא ממש משאירים טיפים ״מכובדים״ אלא פשוט רגיל? (אני בטוח שזה לא היה הניסוח המדויק...) כנראה שיש סיבה מסוימת...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לפני 20 שעות, יבגניפ כתב:

אישית אני עדיין לא מבין כ"כ מה אתה עושה, אז אין לי מושג על מה הלקוחות נותנים לך טיפ או מתנות.

יש לי ניחוש.. סוכנות נסיעות .

• מצחיק 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 17 דקות, Mr.Hybrid כתב:

יש לי ניחוש.. סוכנות נסיעות .

שרשור ליד הוא רשם שהוא דיג׳יי ואפילו העלה כמה תמונות.

• מעניין 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...