Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Smiro כתב:

Dude הודעה מעל כתבת שאתה רושם ללקוח שלך שם זין עליך ובלה בלה בלה ואתה מטיף על זה? 

כל הסחבקיות הזו בארץ מעוררת בחילה. אין פורמאליות אין דיסטנס אין כלום. כולם חברים אחים בדם. 

כמו שקראת

יש לקוח כזה, ויש לקוח כזה

יש לקוח שאני מוכן שידבר איתי על שמאלנים (שאני בכלל הכי ימני שיש והצבעתי ביבי כל החיים)

ויש לקוח שאם יעביר ביקורת על מה שאני חושב אני אגיד לו בוא נרגע.

הכל תלוי במי עומד מולך ומה היחסים

במשך 18 שנה שלי כעצמאי ישבו לי במשרד אנשים מכל הסוגים, חלקם מאוד חזקים, כאלה ש"אסור לענות להם" ותמיד דברתי איתם בגובה העיניים לטוב ולרע

לא משנה לי מי הוא מאיפה הוא בא ומה מדברים עליו. דווקא אלה מעריכים את זה שאתה מתנהל איתם ככה ולא מנסה ללקק להם.

שוב

זאת תורה שלמה, אולי בחלק מהמקרים טעיתי, אולי אני עושה בדיוק מה שצריך, לא יודע

אני חושב שבסך הכל אני עושה עבודה טובה ובמשך שנים לקוחות חוזרים אליי.

פורסם
לפני 5 שעות, Mr.Hybrid כתב:

אשמח לכתובת.

כמו שכתבתי, צריך לתאם מראש. 

דרך עמוד בפייס: https://www.facebook.com/החיילים-שוטפים-רכבים-101874497863349

לפני 3 שעות, Transporter כתב:

מלצר שעומד במסעדה שלא בא אף אחד - חוזר עם מינימום שבמינימום שבמינימום, כי הוא תלוי בטיפים

ואוו אסון, הבן אדם הגיע לעבודה, לא עשה כלום וחזר הביתה עם מינימום שעתי? ממש לא תקין. 

בזמן שיש אנשים שעובדים מאוד קשה כדי להביא הביתה משכורת מינימום ואף אחד לא יורק לכיוון שלהם ולא שוקל אפילו להשאיר טיפ. 

פעם הבאה שאתה בקניון או בסופר, תדע שכל מי שנותן לך שרות - מקבל שכר מינימום, החל ממוכרן בחנות בגדים או נעליים ועד למנקה  של השרותים, עובדים על הרגליים נון סטופ אבל להם אף אחד לא משאיר טיפ.

לפני שעתיים, Transporter כתב:

המדינה מאפשרת (או לפחות איפשרה בזמנו) למלצרים ושליחים וכו' להרוויח טיפים

אם אתה יודע שמורידים מע"מ או שתוסיף עוד 15% נניח או שתתן במזומן

אם אתה עושה טובה שאתה נותן למה אתה נותן ? לא מכריחים אותך

אתה יכול להעביר לו בביט ואתה יכול לתת לו 8 שקל במקום 5 שקל אם אתה יודע שמורידים לו את המעמ

אז הלקוח צריך לשלם מסים על ההכנסות שלו וגם על ההכנסות של השליח?
אולי תפרט פה כבר כמה צריך להפריש לו לפנסיה וביטוח לאומי כדי שנסגור את הפינה. 

אז אתה אוהב להרגיש גיבור עם GLE ש"רואה את האנשים השקופים" וזה עושה לך טוב. אבל כשאתה מגיע לקנות את הGLE, אז לא יודעים לדבר אל כבודו. 

אתה יודע כמה אנשים עבדו כדי שתקבל את הרכב הזה? החל ממי שאפיין, הזמין, עשה לו תקינה, דאג למשלוח, הכנה בבונדד, שינוע, ניקיון, הסבר, שלא נדבר על המסירה שקיבלת בה הסבר מקיף על הרכב ולא זרקו לך את המפתחות על השולחן ושלחו לקרוא את הספר רכב. אף אחד בשרשרת הזאת, גם אלו עם ההשכלה הגבוהה, לא מקבל 100 ש"ח לשעה (מתוכם כ- 70% שחור), אז אולי כדי שכולם יפרשו וירשמו לרשימת המתנה של WOLT. 

אז בוא נעשה סדר, בתור מי שעבדה בשכר מינימום בלי טיפים, לא עבדתי אצל אף לקוח, עבדתי אצל המעסיק שלי. נתתי את השרות הכי טוב ומקצועי שאפשר לכל לקוח. לראייה היו לא מעט לקוחות שחזרו אלי במיוחד, ואם לא הייתי במשמרת, הם חזרו ביום אחר.

עבדתי על הרגליים 6, 8 וגם 12 שעות כשהיה צורך, ימי שישי, מוצאי שבת ולפעמים גם במהלך השבת, תוך כדי חמשושים בצבא וגם בזמן הלימודים אחר כך. לא באתי בטענות לאף אחד ולא ציפיתי לטיפים מאף אחד. כי בתור חיילת משוחררת, ללא השכלה גבוהה לא ציפיתי לשכר של המהנדס ובטח שלא ציפיתי שמישהו חוץ מהמעסיק שלי ישלם לי. 

• אהבתי 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לפני 1 דקה, Murzilka כתב:

ואוו אסון, הבן אדם הגיע לעבודה, לא עשה כלום וחזר הביתה עם מינימום שעתי? ממש לא תקין. 

בזמן שיש אנשים שעובדים מאוד קשה כדי להביא הביתה משכורת מינימום ואף אחד לא יורק לכיוון שלהם ולא שוקל אפילו להשאיר טיפ. 

פעם הבאה שאתה בקניון או בסופר, תדע שכל מי שנותן לך שרות - מקבל שכר מינימום, החל ממוכרן בחנות בגדים או נעליים ועד למנקה  של השרותים, עובדים על הרגליים נון סטופ אבל להם אף אחד לא משאיר טיפ.

מוכר בחנות בגדים מקבל בונוסים ויכול להגיע ל 10,000 בכיף אם הוא מוכר סבבה

מנקה של השירותים לא נותן לך שירות פרונטלי והוא נופל בקטגוריה של עובד שקוף

פורסם

מחזק.

שמעתי לא פעם ממכרים שעבדו כשליחים שדווקא במקומות שאנשים חיים על השקל מקבלים טיפים ואפילו טיפים יפים,

דווקא באזורי היותר מבוססים בארץ, כל עיר והאזור המבוסס שלה, דווקא שם אנשים לא משאירים טיפים כלל לנותני שירות.

חד משמעית, אני לגמריי נגד טיפים ואני חושב שזה גרוע מכל כיוון לא הוגן ולא חברתי בשום מידה.

אבל עד שלא יפתרו את זה מערכתית בקנסות כבדים לבעלי עסקים שמאשרים לעובדים שלהם לקבל טיפים,

לא רוצה להיות זה שדופק פרנסה לילד בן 23 שמנסה לממן את התואר שלו, גם אם לא אני אשם בזה שבעל הבית לא משלם לו.

וזה בתנאי שהטיפ הולך לשליח או למלצר בלבד.

ברגע שאני מגלה שהעסק "מעלים" את הטיפ מהשליח, אני לא מזמין משם יותר.

אגב לגביי ה"ייתן אקסטרא" אז תתן לו טיפ:

הייתי מעדיף שיתמחרו לי את ה"אקסטרא" הזה מראש,

מה שלא תקרא לו אקסטרא - ולא יעמידו אותי במצב שאני מרגיש מחוייב לתת טיפ אחרי שניתן לי האקסטרא.

חשוב לציין שטיפים לנותני שירות זה משהו מקובל בכל העולם. לא המצאנו פה כלום.

פורסם
לפני 2 דקות, Transporter כתב:

מוכר בחנות בגדים מקבל בונוסים ויכול להגיע ל 10,000 בכיף אם הוא מוכר סבבה

מנקה של השירותים לא נותן לך שירות פרונטלי והוא נופל בקטגוריה של עובד שקוף

הצחקת אותי
אם קראת את התגובה הראשונה שלי בשרשור אז עבדתי בערך 8 שנים בחנויות בגדים, בכמה רשתות. הבונוסים זניחים לגמרי
אולי יש חנויות פרטיות ספציפיות ששם איכשהו אפשר להתקרב לזה, אבל ברשתות אם משלמים לך 2 ש"ח לשעה מעל המינימום זה נחשב לשכר גבוה ואם בסוף החודש אתה מגיע ל1000-1500 ש"ח בונוס במשרה מלאה זה אש (ואני עוד הייתי מוכרת עם ממוצעי סל קניה בין הגבוהים ברשת ולא הייתה תחרות שלא ניצחתי, גם כשלא עבדתי משרה מלאה)

המנקים נמצאים שם, אנחנו רואים אותם כמעט בכל ביקור בקניון והם מועסקים ע"י חברות קבלן בתנאים לא תנאים, אבל אף אחד לא חושב על לעצור לתת להם 10 ש"ח ולהגיד תודה. 

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

עניתי בשיא הכנות.

נותן טיפ לכל מי שמצפה לזה. לשליח של האוכל, למוביל של הדירה, למלצר במסעדה, לבל בוי במלון וכו'.

מת עליך גם.

שאלתי שאלה פשוטה: לשליח של הדואר/dhl/צ'יטה/whatever שמביא לך את ההזמנה מאמזון אתה משלם טיפ או לא?

שנגיע לשאלה הרביעית לפני שאתה עונה לי?

אם התשובה היא "לא" אז בסך הכול הוכחת שכמו כולנו, אתה נוהג על פי נורמה חברתית מסוימת, משוללת כל היגיון. לשליח של אוכל כן נותנים, לשליח של מוצר אחר לא. טימטום מוחלט.

לא במקרה, מלצרים בארצות אחרות הסתכלו עליי כאילו נפלתי על הראש כשניסיתי לתת להם טיפ. "זה שלך, אדוני" עם מבט של "מה הטמבל הזה נותן לי כסף". צודקים...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Murzilka כתב:

אז הלקוח צריך לשלם מסים על ההכנסות שלו וגם על ההכנסות של השליח?
אולי תפרט פה כבר כמה צריך להפריש לו לפנסיה וביטוח לאומי כדי שנסגור את הפינה. 

אז אתה אוהב להרגיש גיבור עם GLE ש"רואה את האנשים השקופים" וזה עושה לך טוב. אבל כשאתה מגיע לקנות את הGLE, אז לא יודעים לדבר אל כבודו. 

אתה יודע כמה אנשים עבדו כדי שתקבל את הרכב הזה? החל ממי שאפיין, הזמין, עשה לו תקינה, דאג למשלוח, הכנה בבונדד, שינוע, ניקיון, הסבר, שלא נדבר על המסירה שקיבלת בה הסבר מקיף על הרכב ולא זרקו לך את המפתחות על השולחן ושלחו לקרוא את הספר רכב. אף אחד בשרשרת הזאת, גם אלו עם ההשכלה הגבוהה, לא מקבל 100 ש"ח לשעה (מתוכם כ- 70% שחור), אז אולי כדי שכולם יפרשו וירשמו לרשימת המתנה של WOLT. 

אז בוא נעשה סדר, בתור מי שעבדה בשכר מינימום בלי טיפים, לא עבדתי אצל אף לקוח, עבדתי אצל המעסיק שלי. נתתי את השרות הכי טוב ומקצועי שאפשר לכל לקוח. לראייה היו לא מעט לקוחות שחזרו אלי במיוחד, ואם לא הייתי במשמרת, הם חזרו ביום אחר.

עבדתי על הרגליים 6, 8 וגם 12 שעות כשהיה צורך, ימי שישי, מוצאי שבת ולפעמים גם במהלך השבת, תוך כדי חמשושים בצבא וגם בזמן הלימודים אחר כך. לא באתי בטענות לאף אחד ולא ציפיתי לטיפים מאף אחד. כי בתור חיילת משוחררת, ללא השכלה גבוהה לא ציפיתי לשכר של המהנדס ובטח שלא ציפיתי שמישהו חוץ מהמעסיק שלי ישלם לי. 

הלקוח לא צריך שום דבר. אמרו פה כבר שטיפ זה בחירה של הלקוח

יש אנשים שבוחרים לראות את זה כ"לא מספיק ליקקו לי בשביל שאני אתן את ה 5 שקל שלי"

אלה בדיוק אותם אנשים שיאכלו 80% מהמנה ויגידו "בביס האחרון היה חסר קצת מלח אני לא מתכוון לשלם על זה"

בסדר, התעשיה יודעת שיש אנשים כאלה, חיים עם זה. זה חלק מבלאי של עסק

הרבה אנשי מכירות בתחום הרכב לא באמת משקיעים בלקוחות וביחס אישי. לא יודע למה, אף פעם לא עבדתי בתחום הזה.

כשאני הולך לקנות רכבים אני משתדל ללכת עם מישהו שמכיר ואני מקבל יחס ומשתדל לקבל גם מחיר. אבל יצא לי לראות לקוחות "סטנדרטים" שלא באים לקנות רכב במאות אלפי שקלים ומקבלים יחס של "הנה זה הרכב תסתכל תקרא לי"

על שירות כזה במסעדה או משליח או ממוכר רכבים לא הייתי נותן שום טיפ כי זה שירות על גבול המזלזל

מי שהעבודה שלו לא מתאימה לו באמת מוזמן לעבוד ב WOLT, אבל לא כל אחד בנוי להסתובב בשמש ובגשם ולחלק אוכל לאנשים

כל האנשים שתארת יקבלו את אותה משכורת בין אם ימסרו 200 רכבים ביום ובין אם ימסרו 2

לעומת שליח.

אתה לא עושה רושם על אף אחד שעבדת בשכר מינימום

גם אני עבדתי בשכר מינימום ולא קבלתי את העסקים שלי מתנה מאיזה דוד עשיר או מחבר שמכרתי לו צוללות

לפני 32 דקות, Murzilka כתב:

הצחקת אותי
אם קראת את התגובה הראשונה שלי בשרשור אז עבדתי בערך 8 שנים בחנויות בגדים, בכמה רשתות. הבונוסים זניחים לגמרי
אולי יש חנויות פרטיות ספציפיות ששם איכשהו אפשר להתקרב לזה, אבל ברשתות אם משלמים לך 2 ש"ח לשעה מעל המינימום זה נחשב לשכר גבוה ואם בסוף החודש אתה מגיע ל1000-1500 ש"ח בונוס במשרה מלאה זה אש (ואני עוד הייתי מוכרת עם ממוצעי סל קניה בין הגבוהים ברשת ולא הייתה תחרות שלא ניצחתי, גם כשלא עבדתי משרה מלאה)

המנקים נמצאים שם, אנחנו רואים אותם כמעט בכל ביקור בקניון והם מועסקים ע"י חברות קבלן בתנאים לא תנאים, אבל אף אחד לא חושב על לעצור לתת להם 10 ש"ח ולהגיד תודה. 

לא יודע באיזה רשת עבדת ולמה את קוראת "מוכרת טובה"

המנקים לא נותנים שירות פרונטלי לאף אחד ולא באמת באים במגע באופן אישי עם אף אחד אז זאת דוגמא טיפשית

אם היית באה אליי לראיון עבודה עם טיעונים כאלה, לא הייתי לוקח אותך לעשות לי מכירות במשרד :)

מזל שאת לא משווה את המלצר להוא שמשטיח את החולות בים ב 5 בבוקר

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון גרוע 1
פורסם

הטיעונים שלך נהיים ממש גרועים משתי סיבות:

1.אין קשר בין הנימוק לטענה.

השליח של הפיצה דוחף לי את היד דרך הדלת וזהו,איזה שירות זה?

2.אני מכיר את המגיבה שהחלטת לזלזל בה,וחבל שאתה בוחר בדרך של התנגחות אישית כשנגמרים לך הטיעונים.

אתה מנסה לתחזק פה איזו פוזה,זה לא המקום ולא האנשים שהשיט הזה עושה עליהם רושם...

לאף אחד לא אכפת אם יש לך סופרב 2015 או 2018 ואם לחברה שלך יש מרצדס או יונדאי אקסנט.

• אהבתי 3

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

טכנאי מקררי כול לנצל את התום לב שלך ולקחת לך 600 שקל במקום 250 (בלי לרמות אותך, פשוט לדפוק מחיר כי הוא יודע שלא תזמין עכשיו טכנאי אחר)

מי שעובד בצורה כזו, גם אדם תמים יבין שהוא מרמה אותו, ואחרי כמה זמן לאדם כזה לא תהיה פרנסה. זה יכול לקחת שנה, וזה יכול לקחת 10 שנים... תאמין לי ראיתי דברים בחיי.

אני יכול להגיד לך בתור אחד שעובד בתחום ש'אנשים לא מבינים' - לקוחות מעריכים אותי על ההוגנות והמחיר שאני נותן, וכן אני גם מקבל לפעמים עוד כמה שקלים על העבודה כי אני עושה אקסטרה, ואם אתה שואל מה זה אקסטרה קח דוגמא:

הגיעה לקוחה עם ספידומטר שקנתה בחנות אחרת, ולא עבד לה. אני לא מכיר את הדגם הזה, אך הרכבתי לה אותו מחדש, שלחתי את העובד במיוחד שיסע לחנות בפינת הרחוב שיביא ציוד שמתאים להרכבה (פעמיים, כי בפעם הראשונה לא התאים) חיפשתי את הMANUAL שלו באינטרנט וכיילתי אותו כדי שיתאים.

יכולתי בקלות להגיד לה שאני לא מתעסק עם זה ושתקנה חדש ב130 ש"ח.

כששאלה כמה לשלם אמרתי לה כמה שבא לה. הביאה לי 20 שקל, בירכה אותי בלי סוף וביקשה את הטלפון של הבוס שלי כדי לפרגן לי. אמרתי לה שאם הוא לא היה מכיר אותי לא הייתי מחזיק לו את העסק לבד, ושאם יש לה מילים טובות אני אשמח שתכתוב אותן באינטרנט, איפה שיותר חשוב שיקראו.

פורסם
לפני שעה, Transporter כתב:

ד"א דווקא אלה ש"גרים בסביון"

אלה שמנהלים חברת ענק ואפילו לא ישימו לב אם נפל להם שטר של 200 על הספה במסעדה,

דווקא אלה פחות משאירים טיפים, וגם אם משאירים זה מחושב בדיוק על האגורה "כי המלצר עובד בשבילי מזתומרת"

והנה כל הבעיה בתפיסה שלך(כמו שציינו פה כבר).

המלצר לא עובד בשבילך, הוא עובד בשביל המעסיק שלו - השירות של המלצרות/שליחות הוא שירות שניתן ע״י החברה שמעסיקה את המלצר ואתה משלם על השירות! ומי נתן את השירות? המסעדה נתנה שירות מלצרות ללקוחות שלה, ולא המלצר עלה כעצמאי והציע את עצמו בתור נותן שירות בשבילך כמגשר למסעדה.

אני נותן טיפים רק כי אני יודע שהמצב התעסוקתי של העובדים הוא כזה(לא אני ולא השליחים נוכל לתקן את המצב לצערי, ואני צריך את השירות) - אני לוקח משלוחים אך ורק מחברות משלוחים שמאפשות משלוח טיפ באתר(אני לא מחזיק מזומן אין לי מושג איך נראים מטבעות ושטרות - יצא לי גם לשלם בביט).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני כשעה, stum כתב:

אגב לגביי ה"ייתן אקסטרא" אז תתן לו טיפ:

הייתי מעדיף שיתמחרו לי את ה"אקסטרא" הזה מראש,

מה שלא תקרא לו אקסטרא - ולא יעמידו אותי במצב שאני מרגיש מחוייב לתת טיפ אחרי שניתן לי האקסטרא.

ואז יבוא הישראלי המכוער ויגיד "אני לא מוכן שתחייבו אותי לתת שירות"

לפני 11 דקות, noknok כתב:

והנה כל הבעיה בתפיסה שלך(כמו שציינו פה כבר).

המלצר לא עובד בשבילך, הוא עובד בשביל המעסיק שלו - השירות של המלצרות/שליחות הוא שירות שניתן ע״י החברה שמעסיקה את המלצר ואתה משלם על השירות! ומי נתן את השירות? המסעדה נתנה שירות מלצרות ללקוחות שלה, ולא המלצר עלה כעצמאי והציע את עצמו בתור נותן שירות בשבילך כמגשר למסעדה.

אני נותן טיפים רק כי אני יודע שהמצב התעסוקתי של העובדים הוא כזה(לא אני ולא השליחים נוכל לתקן את המצב לצערי, ואני צריך את השירות) - אני לוקח משלוחים אך ורק מחברות משלוחים שמאפשות משלוח טיפ באתר(אני לא מחזיק מזומן אין לי מושג איך נראים מטבעות ושטרות - יצא לי גם לשלם בביט).

זאת בעיה בתפיסה שלך לא שלי

המלצר נותן לך שירות

השליח נותן לך שירות

זה ששוטף לך את הרכב עם מסכה ב 38 מעלות חום נותן לך שירות

הוא עובד אצל המעסיק, אבל נותן את השירות לך

התשובות המטומטות האלה אלה תשובות של אנשים שקשה להם לפתוח את הארנק ולהוציא 5 שקל

וזה בסדר אין חובה כזאת מישל לא יבוא אלייך הבייתה

אבל תכיר בזה שאתה המיעוט ולא אלה שנותנים את ה 5 שקל

ויש גם אנשים שנותנים 20 או 50 שקל

והם ישנים טוב בלילה ולא מרגישים שגנבו אותם

"לא מחזיק מזומן"

הזלתי דמעה

תכנס לחנות אפליקציות יש אפליקציה בשם ביט

אתה יכול לתת טיפ גם בלי שתהיה אפשרות באפשרות באתר

הנה פתרתי לך את הבעיה

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Transporter כתב:

ואז יבוא הישראלי המכוער ויגיד "אני לא מוכן שתחייבו אותי לתת שירות"

אבל התפקיד שלו הוא ליטרלי לתת שירות.

לא שום דבר מעבר.

אני יושב במסעדה עם חברה/ההורים וכל מה שאני צריך ממנו זה לא ליצור אווירה שלילית ושיביא את האוכל.

וזהו פה התפקיד שלו נגמר.

גם את זה הוא לא יעשה?

בחנות בגדים אני הרבה יותר נעזר במוכר מאשר במסעדה ועדיין לא משאיר לו שקל.

למרות שהוא עזר לי לבחור מוצר שיהיה איתי שנתיים ולא הביא לי פיצה שאני אורבן בעוד 5 שעות.

עריכה אחרונה על ידי Potato

פורסם (נערך)

לגבי הביט תקרא שוב את מה שכתבתי.

לגבי שאר הדברים, חבר - מצטער להגיד לך אבל אני קונה שירות מהחברה ולא מהבנאדם, לא בחרתי את המלצר אלא את המסעדה - ואני בא לקבל שירות ממסעדה.

אני נותן שירות בעבודה שלי ממש אצל לקוחות(חברות אחרות האמנם ולא אנשים פרטיים) - אני מקבל משכורת מהמעסיק שלי - ואני לא מצפה לשום תגמול מהלקוח, אני מספק לו שירות שהוא רכש מהחברה שאני עובד בה, אם אני נותן שירות טוב? המעסיק שלי יקבל עוד פרויקטים או עוד לקוחות כי הוא מספק חוויה טובה ללקוחות.

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 1 דקה, noknok כתב:

לגבי הביט תקרא שוב את מה שכתבתי.

לגבי שאר הדברים, חבר - מצטער להגיד לך אבל אני קונה שירות מהחברה ולא מהבנאדם, לא בחרתי את המלצר אלא את המסעדה - ואני בא לקבל שירות ממסעדה.

אני נותן שירות בעבודה שלי ממש אצל לקוחות(חברות אחרות האמנם ולא אנשים פרטיים) - אני מקבל משכורת מהמעסיק שלי - ואני לא מצפה לשום תגמול מהלקוח, אני מספק לו שירות שהוא רכש מהחברה שאני עובד בה, אם אני נותן שירות טוב? המעסיק שלי יקבל עוד פרויקטים או עוד לקוחות כי הוא מספק חוויה טובה ללקוחות.

מה זה משנה? 

גם אני קניתי מטבח מהחברה ולא מהקווקזי שבא להתקין לי אותו

אבל הוא עשה עבודה כל כך טובה , זהירה, זריזה ואיכותית

שהזמנתי אותו ואת החבר שלו לצהריים  ונתתי להם טיפ

אני מצטער להגיד לך

הטיעונים האלה עלובים

אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה בסדר להיות חרא

אותי אתה לא תשכנע

ותאמין לי שאני לא צריך את הכסף שלך, וגם לא השליח שתזרוק לו אותם ותחשוב שקנית אותו איתם.

מאמין שיום אחד זה יחזור אלייך ותבין  את זה

פורסם
לפני 6 דקות, Transporter כתב:

זאת בעיה בתפיסה שלך לא שלי

המלצר נותן לך שירות

השליח נותן לך שירות

זה ששוטף לך את הרכב עם מסכה ב 38 מעלות חום נותן לך שירות

הוא עובד אצל המעסיק, אבל נותן את השירות לך

לא.

אתה מגיע ל"שטיפת יוסי" או ל"מסעדת החוף" ומקבל שירות,איכות מזון,רמת ניקיון וארגון מהמקום.

המעסיק מחזיק טבח,שוטף כלים,מקלף מלפפונים,מלצר,מארחת,אחמש,מאבטח וכל המכלול הזה מגדיר את "מסעדת החוף" ואת השירות שאלה מורגל אליו.

לא אם המלצר באותו יום הוא רוני או שמואל.

התשובות המטומטות האלה אלה תשובות של אנשים שקשה להם לפתוח את הארנק ולהוציא 5 שקל

אבל תכיר בזה שאתה המיעוט ולא אלה שנותנים את ה 5 שקל

ויש גם אנשים שנותנים 20 או 50 שקל

והם ישנים טוב בלילה ולא מרגישים שגנבו אותם

לאף אחד פה אין בעיה לתת 5 שקל,גם לא 50 ככל הנראה.

אנשים לא רואים סיבה.

הגעתי לשטיפה שישיטפו לי את הרכב,בדיוק בגלל ש38 מעלות בחוץ וצריך מסיכה אני לא שוטף את הרכב בעצמי ובאתי לשטיפה ואני משלם על זה כסף.

על מה אני אמור לשלם עוד כסף?שהם שטפו לי את הרכב,באמת תודה בשביל זה באתי.

"לא מחזיק מזומן"

הזלתי דמעה

איזה סיבה יש להחזיק מזומן?

תכנס לחנות אפליקציות יש אפליקציה בשם ביט

אתה יכול לתת טיפ גם בלי שתהיה אפשרות באפשרות באתר

הנה פתרתי לך את הבעיה

אתה מייצר בעיות ומחפש להן פתרונות.

כולם יודעים שיש ביט ואפשר להעביר כסף.

אנשים לא רואים סיבה לשלם פעמיים על משהו דיי טריוויאלי.

• תוכן חדש...