Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז זהו, אתה סגור שמותר לאכול מפרופיל כזה? נשמע לי קצת מלחיץ. 

כשאסיים איתה בסופש אעלה שרשור נפרד, נראה שיש פה עניין לכאלה דברים

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

יש טענות שהשחור עדיף גם על נירוסטה, בשל החומרים שמוסיפים לה בתהליך.

בכל מקרה זה ברזל שחוזר על עצמו בבניות.

ובוודאי יש דרישה לראות פה פרוייקטים, מכל סוג. אני מסיים עבודת עץ קטנה לסלון וישר רץ על עמדה חיצונית/מטבחון

שיכיל את המנגל הנ"ל, כיור, בוצ'ר בצד ומתחת אכניס בלון גז, טאבון ובשאיפה את המעשנה שעומדת בצד כבר תקופה.

DIY זה החיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עם שטח המגע וזמן המגע לא צריכה להיות בעיה של התאמה למזון. אישית הייתי לוקח נירוסטה כי אני מתעצל לטפל ולשמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא פה אתה לא צריך מוליכות חום אלא קיבול חום ופה אין בכלל הבדל. גם במוליכות חום כשאתה מדבר על פרופיל בעובי 2-3 מילימטרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קראתי איפשהו שהבשר נדבק לנירוסטה. פחות לברזל שחור.
לא יודע אם נכון. אצלי בניתי משחור. עכשיו לפני כל שימוש, לאחר החימום הראשוני, נותן עבודה כמה דקות עם מברשת ברזל וזה כמו חדש.
מה שכן, חייב ניקוז מסודר. במיוחד אם עושים קבב. אני מכין עם 20% שומן ובלי ניקוז זה לא כיף.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני 1 שעה, Night Driver כתב:

דווקא פה אתה לא צריך מוליכות חום אלא קיבול חום ופה אין בכלל הבדל. גם במוליכות חום כשאתה מדבר על פרופיל בעובי 2-3 מילימטרים.

צודק, הקיבול חום זהה.

לגבי הנדבק/לא נדבק, זה כבר באמת עניין של ציפוי, יש ציפויים שפחות נדבק אליהם ויש כאלו שיותר (לא בדקתי מעולם)

פורסם

כל מנגל ורשת שבניתי עד היום היו מברזל שחור

הסר דאגה מליבך :)

• רעיון טוב! 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו זה נראה הרבה פחות Steampunk, רק קצת נגיעות, אבל נראה מדהים.

כשאני קונה בית עם מקום לכזה אני מזמין ממך

• רעיון טוב! 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• אחראי פורום
פורסם

הכיוון דווקא היה להוסיף מוטיבים תעשייתיים מבחינת פרזול, גלגלים, ברגים, אבל שמתי לב שזה מעכב אותי שכן חלק מהדברים בכלל לא זמינים בארץ. 

תודה למגיבים :)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...