אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 599 צפיות
מחפש מכשיר חימום אוטומטי לאו דווקא מיקרוגל.. המטרה בגדול למצוא מכשיר שניתן להכניס לו צלחת מזון שיזהה אותה ויחמם אותה בצורה אוטומטית על פי סוג המזון בשאיפה בלחיצת כפתור אחד (הפעל) הרצון הוא לאפשר לאדם בגיל השלישי לחמם אוכל בצורה פשוטה תוך דאגה שהאוכל יהיה חם ומצד שני מינימום התעסקות בכל הנלווים.. סוג של שגר ושכח. אשמח לשמוע על כל רעיון
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 544 צפיות
החלפתי לו סוללות ומאז אפשרות פתיחת אתר נוסף בכרטיסייה חדשה ע"י לחיצה על הגלגלת - לא פועל. לא נורא, אבל בהחלט מעצבן ולא נוח לאחר שמתרגלים לעבוד כך. פעולות גלילה הגלגלת מבצעת כראוי. תודה מראש על כל עזרה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
המצב הוא כזה. אני כבול לרשת פלאפון לצערי (טלפון חברה). במקום שאני גר בו, יש קליטה רק במקומות ספציפיים בבית, ליד דלתות וחלונות. בדברים שדורשים אינטרנט אין בעיה, כי הכל עובד על וייפיי, אבל כשאני צריך לקבל שיחת טלפון זה בעייתי. האם יש פתרונות להגברת קליטה של רשת סלולרית במחיר הגיוני לאדם פרטי (לא אלפי שקלים פלוס התקנה וחוזה שירות)?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יצא לי לחשוב קצת על הנושא, בעיקר בגלל הקורונה והקרנבל שמתרחש בישראל... מדינות אירופה מזדקנות משנה לשנה. אני תוהה לעצמי, אם אני מדינה כמו איטליה או הולנד ואני יודע בוודאות שקרובה ל 100% שאם אתן אזרחות \ ויזת עבודה למהנדס ישראלי (או הכנס מדינה X כאן) אותו מהנדס יכניס לי יותר כסף ממיסים מהאדם הממוצע במדינה. למה בעצם כל המדינות האלו, כולל ארהב, לא פשוט נותנים ויזות בצורה חופשית לחלוטין לכל מי, שבמקרה הממוצע, יכניס X יותר כסף מהאדם הממוצע?
הודעה אחרונה מאת David32, -
הכנה לפני צו ראשון 1 2
מאת danniel-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הנערה המתבגרת החנונית שלי רוצה יחידה טכנולוגית. אני רוצה לעשות איתה שיחת הכנה לפני הצו ראשון לראיון. מה שואלים שם? איך זה עובד ואם באמת יעזור לי (ולה) להכין אותה לראיון?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות, אני מחפש עבור אבי מערכת סטריאו שכוללת קומפקט דיסק, וכניסה ( AUX) לחיבור שמע מטלוויזיה. משהו קטן, איכותי ועד 800-900 שח. יש חיה כזאת? תודה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
אהלן חברה. מחפש מברגה חדשה, אולי גם כדאי שתשמש כמקדחה? יש לי מקדחה אבל יהיה נחמד אם יהיה 2 ב 1. כמה שאלות: - מה זה מברגת אימפקט? אני צריך את זה? לאיזה שימושים זה? - יש מברגות Brushless (מנוע ללא פחמים אם אני לא טועה), האם אני צריך את זה? מעלה את המחיר? שימושים: - הברגות ברגים באופן כללי. הרכבות ריהוט וכאלה... - קידוח בקירות בטון מדי פעם לדיבלים - עבודות ביתיות בלבד / לא שימוש אינטנסיבי - כולל סוללה, ראיתי כאלו שמגיעות רק עם גוף ללא סוללה אני מאזור המרכז. יש המלצות לדגם במחיר עד 500₪? משהו שיהיה אמין וישמש אותי לשנים רבות ויוכל לבצע את כל מה שביקשתי למעלה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת JFK, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
5 שנים לאחר שהותקנו המזגנים בדירה המשאבה התחילה להרעיש בצורה משמעותית הרבה יותר, נשמעת כמו קומפרסור. המשאבה מנקזת את המים בתקרת הגבס למזגן מיני מרכזי של תדיראן 3.5 כ"ס ול3 מזגני מולטי אינוורטר 3 כ"ס סה"כ. אבקש לקבל המלצה למשאבה שקטה, אמינה, טובה ושתחזיק לפחות כמו הנוכחית אם לא יותר ושוב רצוי שתהיה שקטה. בריאות.
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 753 צפיות
כשאני מתעניין ברכישה של מוצר מסוים - קשה לי לפספס ולו דף אחד נידח בנבכי האינטרנט לפני שאתקבע על מושא ליבי. אבל מודה - תחום הצילום זה כבר גדול עליי, אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שאין שום סיכוי בעולם שאתן לאחיינית שלי לקנות ציוד צילום ראשון על בסיס דעה של מוכר מומחה מטעם עצמו, אני מעדיף את דעת חברי הפורום. האחיינית היקרה, בת 12 (טוטו 13), מחפשת תחביב, ואיזה עוד תחביב מפורסם יותר ב2020? הדרישות שלה הן - מצלמה טובה. הדרישה שלי היא - שהיא תצלם. מעבר לכך באמת שאין לי מושג על מה לשים אצבע. עדשות, פלאשים, אביזרים כאלה, אביזרים אחרים. כל מה שאני יודע זה שהיא רוצה לצלם הכל - מנופים, פרחים במאקרו ועד לבני אדם וכלבלבים בגודל פרעוש. ילדה, אתם יודעים…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
דעתי הלא מבוססת, שלום זה טוב, מניח שיש כל מיני סעיפים סודיים כולל מכירת נשק מתקדם למפרציות ועדיין אני בעד. בחצי האי סיני יש נשק ותשתיות בכמויות שמלחיצות אותי הרבה יותר. אבל, נראה שהמשמעות האמיתית של הנורמליציה הזו היא שיותר חברות, ידע ומתקנים ישראלים יחליפו ידיים תמורת כסף ערבי או סיני עם מסיכה של חברה מהאמירויות. מחכה לשמוע את תגובת לה פמיליה כשאמירייטס איירליינז יקנו את ביתר ויחליפו את מנורה באל אקצה.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 474 צפיות
שלום רב לחברי הפורום. פתחתי עצומה לתיקון מספר מפגעים אשר מפריעים לי אישית מאד, ואמורים להפריע לעוד הרבה אנשים. לפירוט, אתם מוזמנים להיכנס ללינק. מאחר והפניות שלי לעירייה ("נגיע לרחוב הזה לפי הסדר", רק שלא הגדירו את הסדר או באיזה שנה זה יהיה) ולקבוצות הפייסבוק של השכונה (פשוט לא פורסם) לא נענו, פתחתי עצומה. אודה לכל חיפאי ובמיוחד לתושבי נו"ש אם ייכנסו לחתום וישתפו את העצומה למכרים וחברים מהאיזור. תודה לכל העוזרים.
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לכתוב עצומה לגבי תיקון מספר ליקויים ברחוב מסויים, ולהגיע לחשיפה של השכונה הרלוונטית. מעבר למקומון או שניים, מה עוד ניתן לעשות? הדפסה ותלייה בבתים "זה כל כך 1984", כך שירדתי מזה בינתיים. אם כי, אני פתוח יחסית לרעיון של תלייה על לוחות המודעות של הבניין עם ברקוד שיוביל לעצומה בגוגל דוקס. (במבטא של חיים הכט) מה אתם הייתם עושים? תודה לעונים.
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 609 צפיות
(למען הנוחות אדבר בגוף ראשון) עבדתי במקום עבודה בכתובת הרצל 11 בת"א אחרי תקופה המקום עבר לכתובת בן גוריון 12 ברעננה באותה תקופה מילאתי טופס 106 חדש עם שם מעסיק חדש שנקרא לו משה לוי שאין לו שום קשר משפחתי או עסקי למעסיק הקודם שנקרא לו יצחק כהן (חברים). גם בתלוש משכורת כתוב לי תחילת עבודה 1.2020. (התאריך שבו מילאתי את הטופס) הבוס שלי היה משה לוי גם לפני וגם אחרי. עכשיו במידה והוא מפטר אותי הוא לא חייב לשלם לי פיצויים ומדובר בכמה שנות עבודה. גם לדוגמא טופס סיום העסקה לשחרור כספי פנסיה אין לי. באיזה שלב של המעבר הייתה לי אפשרות להתפטר ולקבל את כל הזכויות כאילו פוטרתי. מה אפשר לעשות גם לשחרר את כספי הפנסיה ובמידת הצורך איזה אפשרות יש להוכיח שזה אותו מ…
הודעה אחרונה מאת עדי-אל, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 522 צפיות
שלומות, קיבלתי הודעה על דבר דואר - בדרך כלל אני מקבל הודעה שמתחילה ב "שלום [שם פרטי שם משפחה]" הפעם קיבלתי הודעה "שלום ," בלי שם בכלל, (מאותו מספר שבדרך כלל), עם מספר מעקב שלא מוביל לשום מקום ולאיסוף ממקום שלא קשור אלי בשום צורה. יש דרך לברר מה זה? מספר טלפון שמישהו אשכרה יענה בצד השני? (אין לי פייסבוק כך שזו לא אופציה) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לגרום לאנשים לחזור ולהתנהג אחרת? לאיזה עולם יגדלו הילדים שלי (שתי בנות למזלי), זה ממש נהיה מפחיד. דוגמא: https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-791266
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
הכותרת די תמציתית, אני מחפש רמקול BT נטען הגון מספיק במחיר הגון לא פחות. ל JBL ו LG יש דגמים טובים, כן. הם גם עולים בין 350 ל 1200 ש"ח, שזה הזוי לחלוטין בשביל רמקול בסדר שהדביקו לו סוללה. מה דרוש: -רמקול, סטריאו יהיה נחמד אבל לא חובה -BT, לא חייב AUX ולא חייב מיקרו SD. -סוללה של 4 שעות ומעלה -איכות שמע בסדר פלוס ובאס לא מביך לחלוטין. 70% מביך זה בסדר, אבל שיהיה שם משהו, לא צליל של שקית פופקורן. -אאוטפוט של 6W ומעלה -הגודל פחות משנה, כל עוד זו לא בומבה בגודל של בידורית. חסינות למים תהיה נחמדה, אבל לא חובה בכלל. תקציב: אשמח לסגר את העניין עד 150 ש"ח. דברים שהסתכלתי עליהם כוללים את הרמקול הנייד של שאומי, וה oontz angle 3 ש…
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 841 צפיות
בעבר הייתה כזו, לא זוכר את שמה. אני מחפש אחת שתדע לשאול ולא לעדכן אוטומטית, לאחר שסרקה את התוכנות המותקנות ומצאה עדכונים זמינים. תודה לעונים\ממליצים.
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, לצורך הגשת תביעה קבוצתית, מספר שכנים ביקשו ממני שאצלם את השכן שגר מתחתי בזמן שהוא עושה עבירות שונות במרפסת שלו, מהחלון של הדירה שלי. האם זה חוקי? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 794 צפיות
הברז באמבטיה קצת "קשה" עושה קולות מוזרים מה הבעיה? איך מתקנים? תודה לעוזרים! VID_20200924_003731.mp4
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אהלן חברה. צריך לתלות שלושה מדפים על קיר גבס. באתר החנות כתוב שאי אפשר לתלות אותם על גבס. המנגנון שלהם הוא מנגנון נסתר, כל מדף מתחבר עם 4 דיבלים לקיר, משקל כל מדף הוא שני קילו. אין לי יכולת לקבע את המדפים לניצבים בקיר, אני גם לא רוצה להכנס לפתיחה של הגבס ולהכין שם תשתית כמו ניצבי עץ. האם אוכל לתלות את המדפים על קיר גבס? האם אוכל לישון בשקט בידיעה שהמדפים לא יפלו? https://www.naturefurniture.co.il/product/מדף-צף/
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
רכב כאפיק השקעה. 1 2
מאת Emanuel5-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
אנוכי ועוד מספר חברים שוקלים מספר אפיקי השקעה, אחד הרעיונות שעלה הוא קניית רכב שערכו יעלה עם הזמן. מתברר שיש לא מעט רכבים כאלו. התקציב לרכב עד 100K יורו (הרכב ירכש ויאוחסן בגרמניה) טווח ההשקעה הרצוי עומד על 5-10 שנים. עלו מספר רכבים על הכוונת. כרגע האופציה המובילה הינה פורשה 911 טורבו (996) , ידנית, משנות ה 2000 המוקדמות (כנראה קבריולט). אשמח לשמוע דעתכם על הרכב הנ''ל ואולי רכבים אחרים ששווה להכניס לרשימה. תודה.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
שלום אני כאיש היי-טק מזדקן (לא זקן אבל...) רואה איך השוק הולך ונסגר כלפי אנשים בגילי (46) ורוצה להכין את עצמי "ליום שאחרי" וחשבתי על הוראה נהיגה, לפחות לפי מה שנראה חסר מורי נהיגה (הבנים שלי חיכו בתור למורה 3 חודשים שיוכלו להתחיל ללמוד אצלו), וגם מי שקיים עמוס מאוד לקבוע שיעור לוקח זמן, בהתחשב בעובדה שאני לא בונה על להיות "עשיר" מזה אלא על פרנסה טובה ובכבוד, יש בסיס? הלימודים הם לימודי ערב של שנתיים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
עת זו נועדה לכפר על חטאים, ברצוני לבקש מחילה מפני חברי הפורום אם העלבתי או פגעתי ברגשותיו של מי מכם. [גם אם במשתמש הקודם "ליעד נ."] סליחה.
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה אני קולט היום בסופר... המחיר כמו של קורונה רגילה הכמות הרבה יותר קטנה..
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 703 צפיות
עם כל הכיף של להיות רווק, אני מתחיל להרגיש שחסר לי זוגיות. את רוב הבנות שהייתי איתן ב"קשר" הכרתי דרך OKC או טינדר, ואת האמת עם הרבה מהן יצאתי כי זו הייתה האופציה היחידה, ואמרתי לעצמי "מה יש לך להפסיד, אולי היא תפתיע אותך לטובה". וגם לא באמת יצאנו, זה היה יותר בסגנון של 2-3 דייטים ואז השיחה של "שמע אתה חמוד וזה, אבל חסר לי משהוא". לכל אחת הייתה את השריטה שלה לטוב ולרע. אבל גם אתרי הכרויות, שהן מגרש הבית שלי, אחרי מאות (אם לא אלפי) הודעות, עשרות איטרציות של סגנונות פרופיל ותמונות פרופיל אני עדיין מתקשה למצוא שם מישהיא שתענה על הצרכים שלי. בחורות שם משחקות אותה קשות להשגה (את באתר הכרויות, רעבק! תרדי כבר מהעץ שטיפסת עליו), מסננות, רואות ב"כוס קפה" הזמנה לסקס כאשר ה…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 540 צפיות
שלום, לאחר לא מעט בדיקות והתלבטויות, בחרתי בלפטופ הבא שלי וכבר הייתי "סגור", ואז צץ העניין שזמן התגובה של המסך של הלפטופ די ארוך: Response Time Grey 50% / Grey 80%: 43.2 ms Response Time Black / White: 30.4 ms המחשב ב-90% מהזמן ישמש לשימושים משרדיים - גלישה באינטרנט, סרטונים/סרטים. יש פוטנציאל לסולידוורקס ולמעט משחקי מחשב לא "כבדים". האם לשימושים האלה, זמן התגובה הזה משמעותי? האם הוא מורגש גם בשימושים שהם לא גיימינג כבד? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת computer_freak, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 712 צפיות
שלום, כפי שידוע היה מותר להזמין עד אתמול בשעה 14:00 כרטיסי טיסה לתקופת הסגר הקרוב. השאלה שלי היא כזאת, האם זה תקף גם לאזרח ישראלי בעל אזרחות אירופאית נוספת החוק הזה? אני צריך לטוס לקראת אמצע אוקטובר אבל לא יודע אם אפשרי להזמין כרטיס טיסה במצב כזה. הטיסה מופיעה בלוח טיסות מתוכננות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
מדובר בXBOX ONE שביום בהיר אחר החליט לא להידלק, ספקי כוח הוחלפו(ונבדקו גם כלה שאר האפשרויות:כפתור, HDD, חום, וכו...), כעת הכיוון הוא לוח אם, פירקתי אותו ומדדתי התנגדיות על הלוח של כמה נגדים, ומצאתי אחד שונה מכל השאר במעגל ממירי המתח(המעגל עם ה4 סלילים) מדדתי את ה4 הנגדים, לשלושה מהם יש התנגדות של 4.4 אום ולראשון יש התנגדות של 110 אום(C9E6), בנוסף ישנם עוד 4 נגדים מתוך שורה של 9: C8E9,C8E7,C8E6,C8E4 שהתנגדות שלהם נעה בין 102 אום ל109 אום, כל שאר הנגדים הם עם התנגדות של 3.6אום, חושב להחליף גם אותם(מאיפה משיגים?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה מאיפה אני יכול לרכוש רכיב כזה? אשמח לטיפים בהלחמות SMT, אני מתכוון לקחת…
הודעה אחרונה מאת alexg1987, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי דירה באמצעות כסף שנתנה משפחתי על מנת לקחת משכנתא, לקחתי משכנתא של 75%. כרגע אני עם ילדים קטנים ורואה את חינוך הילדים מסביב ומזדעזע. האזור בעייתי מידי, משהו שראיתי בהתחלה אבל לא הבנתי לאיזה מימדים זה מגיע. זריקת פסולת מחלונות, ילדים משחקים בחניון בין מכוניות ופוגעים בהם, פסולת במעלית ובחדר מדרגות, שכנים עצבניים ומחפשים לריב. בקיצור לא נעים הדירה די גדולה ומשופצת אך נקנתה במחיר לא זול ביחס לאחרות. כרגע אני מעוניין לעבור לשכונה אחרת, וגיליתי שהבדלי המחירים הם עשרות אלפים בלבד. כמובן זה פחות חדר ומטראז, ואולי בלי מעלית אבל בעבר שכרתי שם והיה יותר נעים. אני מפחד מאוד על חינוך ילדי ומעוניין לעשות זאת בהקדם על מנת למנוע נזק לחינוך שהם מקבלים בב…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 707 צפיות
כתבה מYNET :https://www.ynet.co.il/wheels/article/SyOPwSCEP מישהו כאן בעניין? אני בבית עם: Bugatti Chiron (כן, זה כ25 שעות הרכבה) Porsche 911 RSR פולקסווגן T1 קמפר ואן
הודעה אחרונה מאת אורי מ.,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 358 אורחים (הצג רשימה מלאה)