Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

קיבלתי הודעה על דבר דואר - 

בדרך כלל אני מקבל הודעה שמתחילה ב 

"שלום [שם פרטי שם משפחה]"

הפעם קיבלתי הודעה "שלום ," בלי שם בכלל, (מאותו מספר שבדרך כלל), עם מספר מעקב שלא מוביל לשום מקום ולאיסוף ממקום שלא קשור אלי בשום צורה.

יש דרך לברר מה זה? מספר טלפון שמישהו אשכרה יענה בצד השני? (אין לי פייסבוק כך שזו לא אופציה)

תודה מראש

פורסם

מסכן מי שהזמין את המוצר.
גם אם אתה פונה לדואר לומר להם שיש טעות וזה לא שלך, הם אומרים תודה שהערת את תשומת הלב וממשיכים לשלוח sms.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רק מקווה שהמסכן במקרה הזה זה לא אני...

כבר קרה לי שחבילות הגיעו לתא דואר עם המספר הנכון אבל בעיר אחרת 😫

פורסם

הייתי לא מזמן בצד השני של הסיטואציה הזו (אפילו כתבתי על כך בשרשור הייעודי, לשם השרשור הזה שיך).

בגלל מס' טלפון מאד דומה, גברת נחמדה מעיר אחרת, התחילה לקבל את כל ההודעות שלי על דברי דואר.

היא זו שאיתרה אותי, והתריעה בפני על המחדל...

לונג סטורי שורט-

רק פניה במייל למנכ"ל הדואר הניבה תוצאות.

(מהירות מאד ויעילות להפליא, יש לציין)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 3 שעות, flytomars כתב:

שלומות,

קיבלתי הודעה על דבר דואר - 

בדרך כלל אני מקבל הודעה שמתחילה ב 

"שלום [שם פרטי שם משפחה]"

הפעם קיבלתי הודעה "שלום ," בלי שם בכלל, (מאותו מספר שבדרך כלל), עם מספר מעקב שלא מוביל לשום מקום ולאיסוף ממקום שלא קשור אלי בשום צורה.

יש דרך לברר מה זה? מספר טלפון שמישהו אשכרה יענה בצד השני? (אין לי פייסבוק כך שזו לא אופציה)

תודה מראש

בדרך כלל הודעות שלא ממוענות אליך אישית הם ניסיון פישינג. להבא אל תפתח את ההודעה ותתעלם ממנה.

אם כבר פתחת זה מוביל אותך לאתר של הדואר? משהו שנראה אמיתי לפחות?

לשלוח הודעה "בשם הדואר" זה 2 דקות עבודה למי שיש לו את התוכנה הנכונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המממ, לא חשבתי על זה... אבל הלינק לגיטימי, מה גם שלא התבקשתי להכניס שום פרטים.

אבל צודק, בדרך כלל אני ערני לדברים האלה, תכלס הייתי יכול ליפול בהודעה כזו שנראית כמו עשרות הודעות קודמות שקיבלתי ומאותו שולח.

• תוכן חדש...