Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהמנגנון סיים את חייו.

יש סרטון של חמת שמסביר בכלליות איך מחליפים,

אתה יכול לפרק וללכת עם המנגנון הישן לחנות, זה לא יקר

אם הברז כבר ישן והוא נראה רע, איבד את הציפוי החיצוני,

אז תשקול לקנות ברז חדש.

-

פורסם (נערך)

בפעם האחרונה שזה קרה לי, פירקתי את המכלול ושמתי אותו בחומץ למשך 24 שעות. פעמיים או שלוש הזזתי אותו בתוך המיכל עם החומץ, למיקרה ונכלאו בועות אוויר.

ובזמן הזה מילאתי בחומץ גם את המקום שבו הוא היה יושב. בבית שלו, בתוך בברז. אגב - ללא הגומייה. את הגומייה תוציא לפני החומץ, אני לא יודע איך החומץ ישפיע עליה.
לאחר מכן שטיפה מהירה במים, עוד קצת גירוד עם הציפורניים של האבנית שלא רצתה מייד ליפול וזהו.
הרכבה בחזרה ועובד כמו חדש.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
  • מעניין 1
פורסם

תודה

זה לא ברז של חמת, אבל יש שם מין חור קטן שאפשר להכניס דרכו סוג של מברג אני מניח? בתור החור יש כאילו עוד חור... 

רשום על הברז fima carlo frattini אבל אני לא מצליח למצוא מידע על זה ברשת 

זה לא נראה כמו מפתח אלן.. 

IMG_20200924_163712.jpg

פורסם

יכול להיות שמאחורי הלכלוך מסתתר בורג פנימי מהסוג הזה:

b07pvyxbk2-slss-inner-hexagon-socket-all

אם זה לא מתפרק בגלל חלודה/לכלוך,

אז השיטה עם החומץ של ירחמיאל יכולה לעזור

-

פורסם

בתוך החור זה בורג אלן ואחרי הפירוק של הידית כיפת המתכת יוצאת בסיבוב (הברגה) ואז אתה יכול להוציא את המנגנון.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תסגור את המים

תפרק את הבורג אלן, תאיר עם פנס כדי לראות אותו.

תבריג החוצה את המנגנון ותלך לכל טמבוריה  ותקנה אחד תואם.

הם עולים גרושים, אין טעם לנסות לשפץ אותם.

בהצלחה!

פורסם

טוב גם אחרי הסרת הבורג זה היה ממש קשה יחסית להוציא את הראש של הברז - כנראה בגלל הכמות המטורפת של האבנית שיש שם

והפקק העגול דיי לא ניתן להסרה

אולי למזוג עליו קצת חומץ? סודה לשתייה?

אגב הצלחתי לגלות מה הדגם של הברז 

fima f3731

אבל לא ממש מצאתי מידע על תיקון או תחזוקה שלו ברשת

IMG_20200928_213408.jpg

פורסם

אולי זה?

פה זה יוצא בלי סיבוב.

אבל זה צריך לצאת.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...