אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 708 צפיות
כתבה מYNET :https://www.ynet.co.il/wheels/article/SyOPwSCEP מישהו כאן בעניין? אני בבית עם: Bugatti Chiron (כן, זה כ25 שעות הרכבה) Porsche 911 RSR פולקסווגן T1 קמפר ואן
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
השכן הצמוד לי (מטבח מול מטבח) - משפץ כרגע את המטבח. זה לא באמת השכן. כי אין שם שכן. זה בעל הנכס. בכל מקרה, היום בבוקר הם קדחו בקיר ועברו לבית שלי. הלכתי אליו והם אמרו שהצינור ביוב של המטבחים מחורר לגמרי והם רוצים לעשות קו נפרד לדירות שמעלינו וקו נפרד לי ולו - ככה לא נסבול מהנזילות שלהם בקיר המשותף (בסדר, זה דווקא טוב לי). מפה לשם הוא המשיך לקדוח ונעשו כמו חורים לא קטנים ואחד גדול מאוד בגדול של 30*50 בערך בקיר בין המטבחים. הוא ניתק את הקו ביוב - אבל עד שהתקין את החדש - נשפכו הרבה מים מהשכנים מעל על כל המטבח שלי. והדובדבן שבקצפת - הם לא חיברו את הקו מטבח שלי עדיין אז היום אני לא יכול להשתמש בכיור מטבח. גם החיבור החדש טפטף - ו…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום אני בתקופה של חיפוש רכב וראיתי מספר רכבים שנראים לי לא בעיר מגורי אלא במודיעין/קרית אונו. מתקשר למוקד של המשטרה 110 לשאול אם אפשר בהתחלה המוקדנית אומרת שלא מופיע דבר כזה אבל הלכה לבדוק ולהתייעץ ולאחר מכן אומרת לי שאסור. מה עושים במקרה שכזה ? לא מחפשים רכב?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב. הבאתי מחשב נייח לשים במזנון בסלון שיחובר למסך בסלון (LG55 בן 3 אם זה משנה). במחשב אין יציאת HDMI ובמסך אין כניסת VGA. בעבר הקצת יותר רחוק קניתי מתאם VGA ל- HDMI שלא עבד, זה היה מאלי אקספרס בגרושים אז פשוט זרקתי אותו. שלשום קניתי אחד (שנראה די זהה) בחנות , לצערי, גם הוא לא עובד, כאילו הTV לא מזהה את האות. אני מפספס פה משהו? אלך מחר לחנות בבוקר (אם היא פתוחה ) ואנסה להחליף את המתאם אבל נראה לי שהבולשיט הזה פשוט לא עובד. יש פיתרון נוסף פשוט שאולי לא חשבתי עליו להציג במסך בסלון? יש איזו יציאה שנראית כמו HDMI אבל היא לא, לא יודע מה הסוג שלה. מצרף תמונות להמחשה.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 898 צפיות
אני מניח שהחודש זהו חודש המדיחים ומכונות הכביסה... אצל השכנים המדיח לא רוצה לעבוד (בוש גרמני איכותי). ראיתי שהנורה האדומה ליד סימון הברז דולקת, הבנתי שאין למכונה מים והיא צמאה... כמו כן נורת הגלים של הייבוש דולקת. ניגשתי אל מנגנון האקווסטופ שיושב על ברז הניל וראיתי שהוא רוטט ומתחמם כאשר לוחצים "הפעל", אבל לא מעביר מים. פנים המכונה נישאר יבש. האם ניתן לתקן סולנואיד כזה? או שחובה לקנות חדש וזהו? האם משהו אחר במכונה יכול "לשקר" את המנגנון הזה ולגרום לו לשבות כפי שתיארתי? הוא ממש מתחמם. תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. צריך למזג חדר של 17 מטר. רכשתי לפני כמה חודשים דגם top inverter 140A wifi , שחשבתי שיתאים (בהתייעצות עם המוכר). מה שמוזר שלפי המדרג של טורנדו גם דגם 120 וגם 140 הם בעלי 1 כ"ס. בפירוש נאמר למוכר שצריך 1.25 כ"ס. באתר של טורנדו ראיתי שקיים דגם 180A , שהוא 1.25 כ"ס. הבנתי מכמה מתקינים שהמזגן אמור להיות עם btu של 12500 כדי למזג חדר בגודל של 17 מטר בצורה טובה. אני בספק אם יסכימו להחליף לי את המזגן מכיון שהוא סופק לפני משהו כמו 3 חודשים. אני מצרף את הנתונים של 2 המזגנים . אם שווה ללכת על ה-180 אשמח לדעת מזה. תודה רבה לכולם. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 743 צפיות
קרוב משפחה בסיום התואר (מסלול קדם צבאי) שוקל לנסות להתגייס ליחידה לתפקיד מהנדס ניסויי טיסה. אופי התפקיד והעיסוק העיקרי די ברור השאלה היותר מעניינת היא מה עושים עם זה באזרחות ומהם דרכי היציאה מהתחום? בשחרור מצהל האופציות מצומצמות, אלביט , תע"א , רפאל ושאר החברות שעוסקות בתחום המל"טים בישראל . מתוך עניין הרצנו גם בlinkedin חיפוש באירופה תחת "flight test engineer" תוצאות החיפוש לא הרשימו בכמות המשרות הפנויות. השאלות העיקריות, התפקיד נשמע מעניין ומאתגר האם כך בפועל או שמרגישים תחושת מיצוי (אתגר הנדסי) די מהר ועיקר העבודה היא עבודת כתיבת מפרטים ודוחות ניסוי? לאן "בורחים" מהתחום כאשר רוצים לשנות כיוון? מה הן האפשרויות? הנדסת מערכת? שי…
הודעה אחרונה מאת V6, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 914 צפיות
היי לאחרונה פתחתי בקהילה של קארספורום, בלוג מתוך שיעמום ואתגר שיהיה לי בחיים ובסגר. אומנם כתבתי פוסט אחד בלבד אבל משהו מרגיש לי די חסר במהלך כתיבת הפוסט הנוכחי. משהו שיתן קיק נוסף לכתיבה. יש לכם המלצות או כיוונים ללכת עליהם? משהו שאפשר לשפר? קחו בחשבון שהיכולת לערוך פוסטים (אלה שכבר פורסמו) לא ניתנת לביצוע אלא אם אני מציק ל@פבל. מוזמנים לשחוט אותי 😜 תודה 🙏🙏🙏
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
השאלה בכותרת. משיחה עם נציגה - המכונה מורכבת בסין (אני מנחש שעל ידי מידאה). למישהו יש ניסיון? אני רואה את המחירים של בוש, סימנס, AEG וכו' - וזה פשוט יקר מדי.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 604 צפיות
בוקר טוב. יש לי מחשב נייח בלי מתאם BT. לטובת שמע רכשתי כבר מתאם (הוא רק משדר מהמחשב), אבל עכשיו בגלל עבודה מהבית אני רוצה לנהל פגישות זום המיקרופון של האוזניות ולכן צריך מתאם שהוא גם משרד וגם קולט. להבנתי כאלו של עכבר לא מתאימים. מישהו מכיר? רעיונות? תודה
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 495 צפיות
שלום רב לחברי הפורום אשמח לעזרתכם ולהמלצתכם. לפני שנה וכמה חודשים אח שלי ניסה להוציא רשיון והתחיל כבר מספר שיעורי נהיגה. כאשר הוא רצה להוציא את הטופס הירוק ולהחתים אותו כדי לעשות את התאוריה. היה לו טופס ירוק עם אישור מרופאת משפחה שהוא בסדר אך היא רשמה שהוא לוקח תרופה (באותה תקופה לקח תרופה נגד חרדה) ועדיין היא רשמה שהוא כשיר. הפקידה במשרד התחבורה ראתה בטופס שהוא לוקח תרופה ולקחה לו את הטופס. אמרה שבקרוב יזמינו אותו לרופא של משרד התחבורה ושעד אז הוא לא יכול להמשיך ללמוד נהיגה. היא אמרה שבמקסימום התהליך ימשך שלושה חודשים. הבעיה היא שעברה כבר יותר משנה ועדיין לא זימנו אותו. אחי הפסיק כבר לקחת את התרופה מזמן (כבר ש…
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
אז נתקלתי בסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=WSKi8HfcxEk וזה באמת גרם לי לתהות, מה הכיוון שהעולם הולך אליו? כל נושא הAI רק הולך ומשתפר, עוד ועוד משרות הופכות להיות לא נחוצות כי בינינו, היום הטכנולוגיה כבר כ"כ מתקדמת שאם באמת רוצים, אף אחד מאיתנו לא באמת נחוץ, אולי פרט למי שבונה את המכונה שתחליף אותו. רופאי משפחה, כל עובדי תעשיית המזון המהיר, נהגים, את כולם יהיה אפשר להחליף בעתיד הקרוב, ולדעתי זה גם מה שהולך לקרות, אז מה לאן אנחנו ממשיכים מכאן? אחת מהאופציות שעולות על הפרק היא הכנסה חודשית קבועה מהממשלה (UBI), אבל אני באמת מתקשה לראות את זה קורה, במיוחד כשהעשירים מחפשים רק איך להתעשר יותר, וממש לא מעניין אותם משאר האוכלוסיה…
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 584 צפיות
היי, *גילוי נאות* - בזמנו גם אני התעניינתי במחשב גיימינג נייד, חבר מעוניין לרכוש אחד, עד כ-4300 ש״ח, אם קיימת אפשרות של להזמין מחו״ל גם יכול להתאים, כל עוד זה במסגרת תקציבו. דרישות, נטו מרבית הכסף לגיימינג, עד כמה שאפשר בסכום הנ״ל. *המחשב יהיה מחובר לחשמל כשיהיה צורך, כך שחיי סוללה לא חשובים. אשמח להמלצה, אין לי ידע בתחום הנל יותר מדיי.
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
הסמכת חשמלאי
מאת om2- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לא חשמלאי אבל מעוניין להרחיב אופקים ולהוציא רישיון חשמלאי משתי סיבות עיקריות: 1. לקבל אישור לעשות עבודות חשמל קטנות בבית (נכון לכרגע עושה את רוב הדברים בבית לבד בהתייעצות עם קרוב משפחה שהוא הנדסאי חשמל, כן אני יודע שזה לא חוקי ויכול להיות מסוכן) 2. להרחיב אופקים אני לא צריך תעודה של הנדסאי אני ככל הנראה לא אעבוד בזה (למרות שתעודה כזאת יכולה להיות משהו נחמד ביד, לעת צורך) אלא מספיק לי רישיון לחשמל ביתי בסיסי (מעשי/מוסמך) עוד משהו, אני גם לא מעוניין ללכת לשבת במכללה ולשמוע מרצים אני בעל תואר שני אוטוטו, מאמין שאני יכול להסתדר לבד בלימוד עצמי (כמובן עם ספרי הדרכה) אשמח אם מישהו עשה משהו דומה ויס…
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני יודע שלפי החוק יש ימי בחירה לעובד ואחד מהם זה ערב כיפור השאלה אם המעסיק יכול לחייב עובד לעבוד באותו יום?
הודעה אחרונה מאת Liquidator, -
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 882 צפיות
שלום, יש לי פס צבירה יחסית ישן וזוג ספוטים בו שבק חיים ניסיתי לפתוח ולראות אם יש מה לעשות אבל לא הצלחתי לאתר את התקלה כי החוטים נראים מחוברים משני הצדדים. עברתי בכמה חנויות תאורה ואחד אמר לי שבד״כ הבעיה בשיניים ולא בחשמל עצמו יש לי דרך לתקן את זה? הייתי קונה זוג חדש אבל אין בנמצא ספוט זהה תודה
הודעה אחרונה מאת jaguarr, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 14.6 אלף צפיות
המדריך הזה מתאים למגוון דגמים מהדור הלפני אחרון של מכונות כביסה אלקטרולוקס/AEG (מכונות דומות משווקות תחת שני המותגים האלו) עם בורר מצבים סיבובי. אין משמעות לפונקציות שכתובות ליד הבורר, שכן הן יכולות להיות שונות בדגמים שונים. פשוט סופרים את הקליקים עם כיוון השעון. כניסה לתפריט טכנאי. המכונה כבויה. בורר על 0. לוחצים על כפתור Start/Pause ועל הכפתור שמשמאלו (לא משנה איזה פונקציה הוא מבצע במכונה הספציפית). מחזיקים את שני הכפתורים לחוצים ומסובבים את הבורר קליק אחד עם כיוון השעון. ממשיכים להחזיק את הכפתורים לעוד 2 שניות. המכונה במצב טכנאי. במצב קליק ראשון המכונה מבצעת בדיקה לפנל הפ…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה שנה אני שוכר קומה 2 של בית קרקע, לצערי לא ניתן היה לחבר אותי ואת בעל הבית שלי ל2 חברות אינטרנט שונות ולכן אני תלוי בו. בקומה שלי יש יציאת RF מהקיר שמתחברת למתאם (MoCA) לethernet. בגלל שהראוטר יושב אצל בעל הבית לפעמים הקליטה לא וואו והגלישה לא יציבה. ניסיתי כמה נסיונות של הגדרת מגדילים וכו' אבל שום דבר לא יציב עד שלפני חצי שנה החלטתי לפרוס בבית תשתית RJ45. התקרה היא עץ אז זה היה קלי קלות, החיבור פשוט ביותר. מהמתאם RF ל RJ45(הMoCA) יוצא כבל Ethernet לswitch. לאחר מכן הוא מתחבר לסטרימר של סלקום וממשיך לswitch נוסף בחדר שינה. לswitch השני מתחברים 2 מחשבים וסטרימר של שאיומי. עד לפני יום רביעי האחרון הכל עבד פגז, לאח…
הודעה אחרונה מאת save, -
השאלה בגדול בנושא, מחפש מותג שמוכר טישרטים(רצוי חלקות) במחיר סביר(לא מתכוון לשלם על חולצה אפורה עם תנין קטן 370 שקל) שלא ייתכן לפח אחרי מספר חד ספרתי של כביסות. קניתי בחנויות הגדולות(קסטרו,זיפ,רנואר...) ודיי התאכזבתי מהאיכות. שנה טובה וסגר שמח!
הודעה אחרונה מאת David32, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הי. קודם כל חיפשתי באתר שלהם אך לא הבנתי עד הסוף. אני מעוניין במזגן לסלון, באיזור 28 אלף btu. הדגמים שהמליצו לי: 1. סופרים 35 2. אלפא אקספרט 35 3. אלפא פרו 35. אם אני מבין נכון, בסופרים יש מערכת טיהור אויר, לא מצאתי אם נדרש פילטר נוסף לכך ואם כן מה תדירות ההחלפה והעלות שלו, כמו כן זו טכנולוגיה חדשה ואני חושש מחבלי לידה.... בנוסף יש במזגן זה wifi. אקספרט: כולל wifi פרו: ללא wifi. אם הפרו זה מחיר בסיס, האקספרט עולה כ500 שח יותר והסופרים כ1000 שח יותר. מה מומלץ? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 550 צפיות
האם לאישה שנשואה לבעלה יש זכות לברר על צוואה שנכתבה ע"י בעלה? מדובר על זוג נשוי בן 70+. לזוג יש כמה ילדים והיא רוצה לברר אם אחד הילדים מנסה להסית את הצוואה לטובתו. קשר עם הילד שעושה זאת לא אפשרי. יש זכות לאישה במקרה הזה לברר מה הוא רשם בצוואה? ובמידה כן נרשם, אפשר לערער על משהו כזה? הילד המדובר ניצל כלכלית המון שנים את הבעל, אם זה משנה (בזמן ששאר הילדים לא) וכנראה עכשיו זה הfinal nail in the coffin
הודעה אחרונה מאת ישה, -
מה היה קורה אם הייתם מגלים שאתם לא ההורה של הילד שלכם והאם הייתם תובעים על רשלנות רפואית? 1 2
מאת DrorZi-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לאחרונה המון אנשים עושים לעצמם בדיקות גנטיות (למשל הכי נפוץ אני חושב 23 and me , ולא, לא הצלחתי לשכנע את עורך ההודעה לשים את ה 23 במקום הנכון) שמעתי במשרד היום סיפור הזוי (המשרד לא בארץ) בו הורים בדקו את עצמם ואת הילד וגילו שהאבא הוא לא האבא הביולוגי של הילד 🙄 הסיפור מסתבך קצת יותר מהסבר פשוט של "היא בגדה בו", הילד נולד אחרי טיפולי פוריות, ככה שהתקלה היא במעבדה! אם זה היה קורה בישראל, מה החוק לגבי תביעות על רשלנות רפואית? ז"א אם הילד כבר בן 15, יש התיישנות? האם זו רשלנות רפואית? האם הילד לפחות יוכל לקנות 911 טורבו לפיצוי בגלל הטעות הזו? 🤣
הודעה אחרונה מאת vogel, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
הפיכת סמארטפון אנדרואיד למצלמת אינטרנט. כמי שמתמחה באינטגרציה ותמיכה במערכות מחשוב, מיד בתחילת משבר הקורונה ופריצת הזום לכל בית קיבלתי לא מעט שיחות טלפון או וואצאפ בשאלות האם יש לי במלאי ו/או האם אני יכול להמליץ על מצלמות אינטרנט המתאימות לזום/סקייפ/ווב-אקס ודומיהם. כמעט מיד עם פרוס הבידוד במקומותינו אזל המלאי של המצלמות (עד כדי הורדה מהאתרים) בכל החנויות הגדולות והקטנות, ואפילו מלאים עם פגמים ו/או באיכות נמוכה נמכרו ואזלו כמעט ברגע הפרסום. העניין הוא שלרובינו יש מצלמות אינטרנט ואפילו איכותיות מאד – במכשירים הסלולריים אתם (כמעט) כל אחד מאיתנו מסתובב. בפוסט הבא אסביר כיצד ניתן לחבר את מצלמת האינטרנט של המכשיר הסלולרי למחשב נטול מצלמה, ה…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
בשעה טובה הגיע לביתנו גור שיצו קטן. אני רואה כל מני פרסומים ופוסטים על חשיבות של ביטוח רפואי. לפי מה שראיתי יש שניים עיקריים: מרפאט - כמו קופת חולים לכלבים. מכסה את כל הטיפולים השותפים, אצל וטרינר שנמצא ברשימת הסדר שלהם חיותא - ביטוח רפואי שלא מכסה טיפולים, אבל כן מכסה "הפתעות". מטפלים אצל איזה וטרינר שרוצים, משלמים ומקבלים החזר, מינוס השתתפות עצמית. מישהו מכיר? כדאי? אחת מהן עדיפה?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 533 צפיות
מחפש המלצות על כדור פורח בצפון. משפחה (2+2), עדיפות מאוד גבוהה לכך שנהיה לבד בכדור פורח (עם המפעיל כמובן, אבל ללא משפחות נוספות). מה סדר גודל תקציב? היעד הוא סוף אוקטובר, איך מזג אוויר משפיע על הזמינות?
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 499 צפיות
שלום. אני הולך לפגוש מספר קבלנים לקבל אינפורמציה על דירות למכירה. אני לא כזה טוב בלהתמקח, לכן שואל פה מה הדרך הטובה והיעילה לקבל מחיר טוב או כל מיני בונוסים נחמדים? אשמח לקבל טיפים איך "לסחוט" קבלן כמה שניתן. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 748 צפיות
בחורף התחילה רטיבות בקיר מתחת לחלון כיס חיכיתי עד שהכל התייבש טוב טוב והחלטתי לתקן את הקיר ואת האיטום וכאן אבקש את עזרתכם כשהוצאתי את החלון והסתכלתי במטרה להבין מאיפה חדרו המים חשכו עיני ואני חושד בחדירת מים משלושה מקומות שונים: מסתבר שאיש האלומיניום (שנקרא לו ״איש הפח״ ?) שהתקין את החלון פתח את אחד מפתחי הניקוז מהמסילה היישר אל תוך כיס החלון (שם המים יהיו כלואים בגלל הפרשי גבהים ובגלל שהכניסה לכיס חסומה) - אציין שיש גם פתח החוצה במקום הנכון. בכיס השני המסילה מחוברת משני חלקים אשר בינהם מרווח של כמה מ״מ עם ״סיליקון שוויצרי״ (יותר חורים מסיליקון...). ובנוסף על אדן החלון כלפי חוץ נראה שיש סדקים מסויימים אשר אינני פוסל שמים חודרים דרכם (אך אינני יודע זאת). …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
אשמח לשמוע מה מומלץ, מה המחיר פחות או יותר. כמו כן - האם כל מכונה יודעת לעבוד עם ג'ל? או שיש כאלה שיודעות רק "לאכול" אבקה? האם את הג'ל שופכים לתא של האבקה?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 504 צפיות
רוצה לבנות תשתית לרשת צל על מרפסת.
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
שלום מחפש תוכנה חינמית לעריכת וידאו, משהו מאוד בסיסי, חיתוך של סרטונים שונים והדבקה מחדש לקטע אחד , אולי אפשרות להוספת תמונות באמצע ומוזיקת רקע. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת DareDevil,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 954 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny-m
- nir eli
- V6
- קוסקוס
- Pavlik
- Or05230
- mottis
- אדם שאוהב לחשוב
- Froyne
- om2
- shlomiko
- NAPOLEON