Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם VGA ל- HDMI

michaelbe6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

הבאתי מחשב נייח לשים במזנון בסלון שיחובר למסך בסלון (LG55 בן 3 אם זה משנה).

במחשב אין יציאת HDMI ובמסך אין כניסת VGA.

בעבר הקצת יותר רחוק קניתי מתאם VGA ל- HDMI שלא עבד, זה היה מאלי אקספרס בגרושים אז פשוט זרקתי אותו.

שלשום קניתי אחד (שנראה די זהה) בחנות , לצערי, גם הוא לא עובד, כאילו הTV לא מזהה את האות.

אני מפספס פה משהו? אלך מחר לחנות בבוקר (אם היא פתוחה ) ואנסה להחליף את המתאם אבל נראה לי שהבולשיט הזה פשוט לא עובד.

יש פיתרון נוסף פשוט שאולי לא חשבתי עליו להציג במסך בסלון? יש איזו יציאה שנראית כמו HDMI אבל היא לא, לא יודע  מה הסוג שלה.

מצרף תמונות להמחשה.

20200926_090327.jpg

20200926_090240.jpg

20200926_090242.jpg

20200926_090245.jpg

פורסם

המתאם גם לא היה עובד מהרבה סיבות בין השאר כי המטרה שלו הפוכה - לתת למחשבים עם יציאת hdmi שיודעים ליטא סיגנל שלvga עליו לצאת למסך עם חיבור כזה.

מה שיש לך שם - החיבור השני נקרא display port. זה כבר יותר טוב ויש מצב שהמחשב ידע להוציא את הסיגנל המתאים עם כבל display port to hdmi

קח בחשבון שזה יהיה בלי סאונד

החבור למטה אבל בכרטיס הראשון הוא לא dvi במקרה?

הפתרון הנורמלי יהיה להביא כרטיס מסך פשוט עם hdmi ולסגור את הסיפור

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אוקי

זאת אומרת שזאת לא הבעיה של המתאם וגם אם אביא אחר, הוא כנראה לא יעבוד.

DVI זה מה שמוקף בתמונה?

לגבי סאונד אני לא מוטרד, יש כבל PL עבור זה.

אם כן, גם כניסה כזאת אין בטלויזיה.

20200926_093519.jpg

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

לא

הכוונה היה לפורט בכרטיס הרחבה הראשון

חפש שניה בגוגל dvi

יכול להיות זה סתם כרטיס סיריאלי עתיק

בכל אופן הפתרון הנורמאלי זה כרטיס מסך כנראה ב100 שקל עם hdmi הכי פשוט שתמצא שנכנס לך למה שיש במחשב

הפתרון השני בלי להתעסק במחשב זה מה שאני והבחור מעלי כתבנו - החיבור שאתה רואה הוא display port ולזה יש מליון כבלים ומתאמים שיעבדו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שסימנת באדום זו יציאה סריאלית. לא זה.

רד עוד קצת למטה (ימינה בתמונה), יש לך יציאה שחורה גדולה מהכרטיס הרחבה הראשון - זה DVI. לידו יש משהו שעלול להיות HDMI - הסתכלת עליו?

יכול להיות גם שאתה לא רואה כלום כי אתה מתחבר ליציאות של הלוח, אבל המחשב מקונפג להוציא וידיאו דרך הכרטיס (ששהוא עם היציאה השחורה הגדולה), ואז לא משנה מה תחבר ליציאות של הלוח (גם ה-VGA וגם -DisplayPort), לא תראה כלום.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זה מחשב של DELL.

בכל מקרה הפיתרון שמצאתי יותר פשוט.

במחשב של הבן שלי בחדר יש מארז עם יציאת HDMI, פשוט אחליף בין המחשבים.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...