Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל התכתובות מגיעות ללשונית בג'ימייל שאני לא רואה אותה (כי הגדרתי שהל יגיע לשם ולא למסך הבית) ולכן אני מקבל חשבוניות ולא רואה אותם.

לפני שלושה חודשים במקרה שמתי לב וחשבתי שביטלתי את החיובים אבל זה עדיין מחייב אותי (יותר ממאה דולר ששילמתי על מוצר שהשתמשתי בו במסגרת חודש חינם והחיוב לאחר מכן. אני הייתי זקוק רק לאותו חודש ולכן הכנסתי את הפרטים שלי).

אני יכול לבטל לגמרי לבטל את החשבון בפייפל וזה ימנע ממני חיובים כלשהם?

יש סיכוי להתלונן ולקבל החזר או שעדיף לשכוח ממה שהיה?

פורסם

מהתמיכה של paypal

כיצד ניתן לבטל הסכם חיוב?

מתוך יישומון PayPal שלך, כך תוכל לבטל הסכם חיוב, תשלומים חוזרים או מינויים המתחדשים אוטומטית:

1. הקש על סמל גלגל השיניים בהגדרות בפינה הימנית העליונה.
  2. לחץ על תשלום אוטומטי.
  3. הקש על המנוי בו ברצונך לצפות.
  4. לחץ על הסר PayPal כשיטת התשלום שלך בתחתית המסך.
  5. הקש על הסר לאישור הביטול.

מהמחשב שלך, בדרך הבאה:
  1. לחץ על הגדרות בחלקו העליון של הדף.
  2. יש ללחוץ על ' תשלומים'.
  3. יש ללחוץ על ניהול תשלומים אוטומטיים.
  4. בחר את השם או כתובת האימייל של בעל העסק.
  5. לחץ על בטל.
  6. לחץ על בטל תשלומים אוטומטיים.
  7. לחץ על בוצע.
אם התשלום שלך כבר הושלם, תוכל לבקש החזר מהמוכר.

הערה: לחלק מהמוכרים הגדולים שלנו יש מדיניות ביטול הסכם חיוב שונה. לפני ביטול הסכם החיוב, אנא צור קשר עם בעל העסק.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

רעיון גרוע מאוד זה לנתב את המיילים של אישורי התשלום לתיקייה שלא רואים אותה.

צריך לטפל גם בזה (מאמין שממחשב ולא מסמטארטפון זה יהייה יותר קל).

• מעניין 1

alfa 156 2.5.

פורסם

והכלל הקבוע - להכנס לחשבון האשראי לפחות 3 פעמים בשבוע ולבדוק אם יש חיובים לא צפויים. וכן להגדיר קבלת SMS על חיובים בסכום הנמוך ביותר שהמערכת מאפשרת. בישראכרט ואמריקן אקספרס זה מהאגורה הראשונה, בכאל -500 ש"ח, לא וכר מה המינימום במקס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זהו ביטלתי

Billing agreement cancellation confirmation

מקווה שלמדתי לקח לבדוק מידי פעם את התיקיה

לפני 13 שעות, sperial כתב:

והכלל הקבוע - להכנס לחשבון האשראי לפחות 3 פעמים בשבוע ולבדוק אם יש חיובים לא צפויים. וכן להגדיר קבלת SMS על חיובים בסכום הנמוך ביותר שהמערכת מאפשרת. בישראכרט ואמריקן אקספרס זה מהאגורה הראשונה, בכאל -500 ש"ח, לא וכר מה המינימום במקס.

תראה אני לא יכול להשתגע עם סמסים. במיוחד שיש כל מיני הזמנות בדולרים ולך תזכור מה קנית מתי ואיפה ואם מדובר בחיוב מתמשך. פעמים רבות זה כולל המרה לדולר וכמובן עמלה ואין אפשרות להבין ולעקוב במאה אחוז

פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

זהו ביטלתי

Billing agreement cancellation confirmation

מקווה שלמדתי לקח לבדוק מידי פעם את התיקיה

תראה אני לא יכול להשתגע עם סמסים. במיוחד שיש כל מיני הזמנות בדולרים ולך תזכור מה קנית מתי ואיפה ואם מדובר בחיוב מתמשך. פעמים רבות זה כולל המרה לדולר וכמובן עמלה ואין אפשרות להבין ולעקוב במאה אחוז

תעשה לך קבוצת וואטסאפ עם עצמך של כמה מה שקנית. סוף חודש תעבור מול חיובי אשראי. זה המינימום

.

• תוכן חדש...