Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמו מזגני אלקו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן אלקו אימתני, די גדול, בן כ- 15 שנה שעובד טפו טפו יפה ו(עדיין) לא עושה בעיות.

הוא אגב מעולם גם לא עשה.

כיום אני חושב להתקין מזגן בסלון (לא שלי) וכמובן מעונין בסוס המנצח.

הענין הוא שכל חיפוש של אלקו מביא אותי לאלקטרה.

אז אוקיי, הבנתי שאלקטרה רכשו את הפעילות של אלקו בתחום? כלומר אלקו כבר לא מייצרת מזגנים?

או שאלקו עדיין מייצרת אבל אלקטרה מנהלת להם את השיווק?

מה קורה?

מה לקנות?

ומי נותן השרות היום לאלקו?

פורסם

לנו יש אלקו (כבר כתבתי שקניתי 4 מזגנים שלהם?).

הם נראים בדיוק אותו דבר כמו מזגני אלקטרה (ותדיראן ועוד כמה...)

מי שנותן שירות למזגני אלקו, הם אלקטרה.

היתרונות של אלקו על אלקטרה:

1. הם טוענים שהמזגנים טובים יותר. (אני טוען שכנראה שמים סינים עם קצת יותר אחריות...)

2. יש אחריות ל- 3 שנים לעומת שנה.

פורסם

השירות למזגני אלקו אלקטרה נותנת,

3 שנות אחראיות מלאות על כל המזגנים.

אלקו עדיין מייצרת מזגנים פשוט תחת ניהול אלקטרה.

מזגנים מצויינים שכולם אך ורק דירוג A ואולי יש אחד דירוג B.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מצטרף להמלצה עליהם,היה לנו בבסיס מזגן חדש שלהם במשך שנה וחצי,עבד רוב היום,0 תקלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אלקו זה מותג פרטי של אלקטרה. מתוך דוחות אלקטרה מוצרי צריכה:

"אלקו העניקה לחברה, זכות שימוש ייחודית בישראל, בלתי מוגבלת בזמן, בתמורה זניחה, בשמות המותג "אלקו"/"Elco "ו-"אלקו היי-טק"/"Tech-Hi Elco "לייצור, לשיווק ולהפצת מזגני אוויר ביתיים בישראל ושירותים הנלווים לכך."

"הקבוצה רוכשת מזגנים ומוצרים לבנים וחומים מספקים בשיטת ה-OEM ,ומשווקת אותם תחת שמות המותג "Airwell" ,"Jet Point" ,"Meister" ,"אלקו", "אלקטרה ","Relax"-ו" Coolair""

לפי הדוחות רוב הסיכויים שהיצרן זה מידאה.

פורסם

מזגני אלקו היום זה מותג לאו קוסט  רוב המזגנים נמכרים במחיר 1000 1200 שקל בקטנים 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 27.8.2014 בשעה 09:03, ירחמיאל כתב:

כיום אני חושב להתקין מזגן בסלון (לא שלי) וכמובן מעונין בסוס המנצח.

לא רק שמי שהרביע את הסוס שלך מת, כבר אין בכלל סוסים בחווה ממנה קנית את הסוס שלך. אם תמצא סוס עם שם החווה הזו, אז כל קשר בינו לבין הסוס הזקן שלך הוא רק בשם.

האופן בו ייצרו מזגנים לפני 15 שנה והאופן בו מייצרים מזגנים היום, הוא שונה לגמרי. אתה לא יכול להסיק כלום מהמוצר שבידך לגבי מה שיש היום בשוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האם המזגן הולך לעבוד קשה וללא הפסקה בהחלט שווה לשלם יותר ולשקול אחד ממזגני מיצובישי הביתיים. ליגה אחרת מכל הפלסטיקה הסינית הרועשת כבר מהפעלה ראשונה.

פורסם

בעבר אלקטרה היו עובדים עם AUX ומאמצע 2014 עם MIDEA.

ה ELCO האחרון (שהיה תחת "אלקטרה") שהתקנתי לפני כמה שנים היה של.... GREE (תדיראן) והוא גם נראה בדיוק כמו תדיראן.

בקיצור, המותג אלקו כבר שייך לקטגוריית "היה היה"....

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוק המזגנים הוא ג'ונגל של מותגים שמייבאים מכמה יצרנים סינים.

כך שיכול מאד להיות שכמה מותגים ישווקו את אותו המזגן במחירים שונים

שעולים ביחס ישר למוניטין של המותג בארץ.

מי שרוצה להיות בטוח שיקנה מיצובישי במחיר מופקע.

פורסם

במזגנים העיליים - רוב החברות נאמנות ליצרן אחד בדרך כלל (תדיראן- GREE, אלקטרה - MIDEA, פמלי - AUX).

טורנדו (לאור האמבוש שעשו להם אלקטרה עם MIDEA) למדו את הלקח ועובדים עם כמה ספקים (ZEN, AUX, CHIGO וכד') - מה שנקרא בעברית "לא שמים את כל הביצים בסל אחד".

איציק

• מעניין 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...