Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היתה תאוריה שהגוף חש שיש מתוק אבל אין סוכר, ואז יש קומפנסציה. עד כמה שאני מבין התאוריה הזו הופרכה, ועדיין אין הסבר.

שים לב שמדובר במשקאות "דיאט", שכן המשקאות המסוכרים הם פצצות אנרגיה צבעוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשותכם חוזר לנושא :) בעיקר כי אני מכיר אותו יותר מדי מקרוב (לשמחתי בשנים האחרונות הכרס קצת יותר רחוקה מהמקלדת)...

בהתחלה צריך להבין את המוטיבציה, בלי מוטיבציה שום דבר לא קורה.

אם הוא שמן - הוא צריך לרזות, אם הגוף שלו מרגיש כבד - שיכנס לכושר וכך הלאה.

שיבחר דבר אחד (לא יותר!!) שהוא מתחיל בו וממנו ממשיך אחרי שהוא הופך אותו להרגל.

בסוף בסוף יורדים ע"י גרעון קלורי, אבל יש לא מעט זרזים בדרך שרובם ככולם (אני מתכוון כל הבריאים) הם ספורט.

דיאטנית לפי דעתי זה דבר מיותר מאוד. אם היא אומרת שהיא תזונאית זה משהו אחר. ברצינות. תזונאית תלמד אותך לשנות את הרגלי האכילה שלך ועל ידי זה ליצור גרעון קלורי. אני כבר כמה שנים מלווה ע"י אחת כזו שמעולם לא אמרה לי מה אני "חייב" לאכול אלא איך לבחור נכון את מה שאני "רוצה" לאכול. זה הבדל שמים וארץ.

ולבסוף, צריך לעשות הכל בהדרגה. מה שבא מהר הולך מהר.

אם הוא יוריד 200 גרם בשבוע זה אומר שהוא יסגל אורח חיים הרבה יותר בריא, ותוך כמה חודשים הוא ישלים את כל מה שהוא צריך לרדת. אם הוא ירעיב את עצמו וירד 5 קילו בחודש וחצי הוא יחזיר את זה מהר מאוד כי מעשית הוא "התאמץ" אבל לא "שינה" כלום.

שיהיה לו בהצלחה (באמת). המלחמה בנושא לעולם לא נגמרת. הרוב לא מצליחים

פורסם
לפני 3 שעות, HybridBoy כתב:

אנשים עושים את מה שאתה אומר ומשמינים, למה?

כי הם משחררים את המעצורים בסופ"ש ואז טוחנים בלי סוף.

מה, בסופ"ש לא משמינים? הקלוריות שומרות שבת?

אוכלים משולש-שתיים בשביל הכיף, עדיף לאכול בבית לפני שיוצאים, אפילו אם זה ישיבה בבית של מישהו.

הכוס קולה זה בשביל "לסגור" את הארוחה.

לא אוכלים ג'אנק בשביל לשבוע ולא שותים מתוק בשביל להרוות את עצמך.

צריך לבנות שגרה, ומה שאתה מתאר זאת לא שיגרה כי אתה בעצם שובר אותה כל פעם שמגיע הסופ"ש.

ברגע שאתה נכנס לשגרה עם אכילה נכונה לא יהיה לך אפילו מקום לכל הג'אנק, הכל זה עניין של משמעת עצמית.

אנשים עושים מה שאני אומר ומשמינים כי א'- לא מעורבת פעילות גופנית בעניין, וב'- מתרחשת בליסה של מתוקים.

מישהו אמר שצריך לאבד שליטה לחלוטין בסופ"ש ולזרוק את עצמך לעזאזל?

בסופ"ש בהחלט משמינים. אבל אתה מסתכל על זה בצורה צרה מדי. המטרה היא להוריד את הממוצע.

בוא נגיד שמישהו מאמץ את נושא ה "שתיה ממותקת רק בסופ"ש", ומוריד את הצריכה שלו במהלך השבוע קרוב ל 0. במקביל, הצריכה שלו בשישי-שבת עלתה מאוווד משמעותית, ב 50%!

אם תיקח דגימה של שבוע שלם יוצא שבגדול אותו אדם הוריד צריכה במעל 50%. 

בפועל, גם בסופ"ש הוא לא באמת יעלה את הצריכה בכזו צורה קיצונית, הוא ישתה עד שיתרצה, הכמות תהיה דומה למה שהיה קודם.

לחלוטין לא מסכים עם "לא אוכלים ג'אנק בשביל לשבוע"

לא על זה אתה צריך לבסס את התזונה שלך, אבל שמגיעה העת, צריך להסתכל על זה כארוחה. אז פעם בככה וככה זמן אתה מחליף את אחת הארוחות שלך בארוחה "מזיקה", אם זה לא קורה באינטרוולים ממש ממש קצרים, זה די הולך לאיבוד בתחשיב הכולל. זה לא שהוספת את כמות הקלוריות/שומן וכו', מה שאתה צריך לקחת בחשבון זה ההפרש בין ארוחה רגילה לארוחה "מזיקה".

מה שאני מתאר זו שגרה, כולל הסופ"ש. בדיוק כמו שמנוחה בשגרת אימונים היא חלק מהשגרה. לדעתי האישית וכמובן ממה שאני רואה סביבי ובסיפורים הכל כך נפוצים שכולנו שומעים, נסיון התנזרות עתידו להיכשל, עדיף למצוא נקודת איזון טובה. כמו שכתבתי קודם, המטרה של הרוב המוחלט של האנשים היא לא להיות מר ישראל, אלא להיות בריא יותר.

והרבה יותר קל להשיג את זה ממה שחושבים, כל צעד בכיוון הוא טוב, אפשר לעשות 20 צעדים- אבל אפילו אם תעשה רק 7 זה כבר שם אותך במקום לא רע בכלל, ועבור רוב האנשים זה גם דבר שהוא מאוד בר השגה בלי להפוך את החיים על פיהם.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

כן, ירזה. אבל, שאר הדברים שיקרו: ירגיש חולשה, חוסר אנרגייה, עייפות מוגברת משמעותית, רעב מוגדל  ועוד כמה מריעין בישין. 

יש כל מיני שיטות להקל על התחושות שתיארת, אבל אי אפשר להימנע מהן לגמרי.

אנשים רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, יענו גם להרזות וגם שהתהליך יהיה נעים להם. יש על זה תעשייה שלמה של סיפורי מעשיות.

הקטע ההזוי הוא שאנחנו מתרגלים **בקלות** לתחושת רעב - בסופו של דבר הגוף משחרר ומפסיק לצלצל באמוק צלצולי אזהרה. אבל בגלל אותם ימים ספורים או שבוע של תחושות לא נעימות אנשים מחפשים משום מה כל תכסיס ביקום כדי לעקוף את הבלתי נמנע - מחסור קלורי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מוצא מוטיבציה בלמצוא מוטיבציה לעצמך בשביל לעמוד מול מראה בחד״כ או לרוץ על הליכון.
החבר שלך צריך לחפש תחביב, שהוא ספורט. עם זה יבוא התיאבון, אכילה בריכה, וחדור כושר יהיה השלמה לספורט ולא הספורט העיקר שלו.
גלישה, אופניים, קארבר, קייטסרף, צלילה וכו׳ וכו׳
ספורט כלשהו שיכניס אותו לכושר, גפ יהיה לו כיף, וגם ייפתח התיאבון לחיים בריאים.

• רעיון טוב! 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...