Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב! בשעה טובה אני עובר דירה, ובדירה שאני נכנס אליה אין שום ריהוט.
אני עתיד לגור בדירה כשנה וחצי ולאחר מכן לעבור כבר לבית שלי לטווח ארוך, אשמח לקבל המלצה על מקום שבו אפשר לקנות ארון\פינת אוכל במחיר הגיוני.
אם מישהו מכיר חנויות עודפים\אאוטלטים יותר מאשמח להכוונה.
האם יש טעם להתעסק עם יד 2? האם זה מורכב להרכיב ארון לבד?

אילו היה מדובר ברכישה שהיא עבורי ותשמש אותי לטווח רחוק, הייתי יודע לאילו בעלי עסקים ללכת ולהשקיע פעם אחת סכום רציני, אך לא בא לי להוציא יתר על המידה על משהו שעלול שלא להתאים לי בדירה הבאה שלי.
מודה על ההכוונה!!

פורסם

אני לא ממליץ לקנות ארון יד שנייה. המבנים האלו גדולים, ולא אוהבים הרכבות מחדש- ולך תדע כמה פעמים הארון כבר הורכב ופורק. 

אם אתה מחפש משהו זמני, תוכל למצוא פתרונות גם בהום סנטר\אייס (קטנים יחסית, אבל יעשו את העבודה).

אם אתה בכל זאת רוצה משהו "בגודל מלא", יש לא מעט חנויות ברחבי הארץ שעובדות עם נגריות ובמחירים סבירים. את שלי קניתי מברוכאל רהיטים באיזור הקריות (ארון הזזה 3 דלתות) במחיר סביר לחלוטין, מתוך ידיעה שישרת אותי לא מעט שנים בדירה הנוכחית בלי פירוק והרכבה מחדש.

אם אתה לא צריך מידות מיוחדות, נסה את איקאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ארון ובעיקר הגדולים הם רהיט חד פעמי.

באיזור חיפה יש את אביר יעקב,מספק דיי מהר ובמחיר טוב.

מיד שניה הייתי מתעסק רק עם דברים שאפשר לשנע ברכב והם קלים להרכבה-שולחן אוכל+כסאות,אביזרי מטבח,מזנון,שולחן קפה וכו'.

כנס לקטלוג של איקאה,יש להם לפעמים מבצעים נהדרים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

מה שנאמר לגבי ארונות נכון. הרהיטים האלה לא סובלים פירוק והרכבה, וגם לא הזזה (שיטת תפוח האדמה)..

לפני הרבה שנים מצאתי ארונות זולים מאד בהום-סנטר, נקנו כפרון ביניים והחזיקו למעלה מ-15 שנה. במעבר הדירה האחרון מצאתי בחיה איזו חנות שמכרה לי שני סטים (ארון, בסיס מיטה ומזרן) - הכל בכ-5500 ש"ח, בחינתיים מחזיקים מצויין (והבנים מרוצים מאד מהמזרנים הזולים האלה). איני יודע האם החנות הזו עדיין קיימת, אבל אני מניח שלא חסרות דומות, בודאי באזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המלצה שלי, קנה את הריהוט הרי זול שתמצא

מתוך ידיעה שלבית שלך אתה תעשה ארונות לפני המידות שלו ולא תתקע עם ארונות שסבלו איכשהו מעבר ואתה לא יודע לאיזה חדר זה מתאים

.

פורסם (נערך)

חפשתי גם ארון זול. 

באיקאה לא התחברתי ולא היה זול.

לבסוף רכשתי ארון מ"הום סנטר"  ועם כל התוספות מסביב ועלות ההובלה וההרכבה הוא עלה כ2000 ש"ח. 

היכנס לאתר שלהם, בלי קשר אני מציע לך להגיע לאחד הסניפים ולראות בעצמך. 

מה התקציב שלך ?

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אני דווקא לא מסכים עם מתנגדי היד2 לארונות.
העברתי כמה ארונות בחיי וכולם שימשו במשך שנים לאחר ההעברות. אם יש לך זוג ידיים ישרות ואוטו שמתאים להובלה כזו (5 דלתות) לא הייתי חושש. מקסימום תדביק משהו כשתרכיב - ממילא לא תעביר אותו שוב.
הפרשי המחיר בארונות מול יד2 הם גדולים. בזמנו קניתי ארון ארבע דלתות יפה ובמצב חדש ב400 ש"ח. פירקתי והובלתי אותו בתוך מגאן האצ'בק. לאחר שנתיים עברתי דירה ושוב פירקתי אותו. הפעם הועבר על ידי המובילים עם שאר הציוד. לאחר שנתיים נוספות שוב עברתי דירה לאחת מרוהטת. מכרתי אותו במשהו כמו 300 ש"ח לבחור שבא עם סוואנה, פירק והעמיס עם קצת עזרה שלי.
גם ארון שקיבלנו מההורים של אשתי שרד פירוקים והרכבות כנ"ל. מקסימום איזה דיבל פלסטיק נתלש מהסיבית, אז מדביקים אותו בחזרה.

פורסם

תודה רבה על ההכוונה, התקציב הוא לא מוגדר כ"כ.
מסקר שוק שערכתי הבנתי שארונות איכותיים יקח לי 4+(לרוחב 180*235).
ובהום סנטר וכד' זה נע סביב ה2500-3000 כולל הובלה והרכבה.

פורסם

ועוד נקודה, אם אתה זקוק לו עכשיו או בזמן הקרוב כדאי לך להזדרז. אני הזמנתי מלפני כשבוע ("הום סנטר") ונאמר לי שזמן ההספקה הוא עד חודש. (ולרוב ימי עסקים לא כוללים שישי/שבת). 

פורסם

אני אסתייג לגבי ארונות יד שניה.

הייתי מוכן לקנות ארון יד שניה שאין בו מסילות למגירות,רק דלתות ומדפים אפשר להרכיב פעמיים ויהיה סביר.

תזכור,אנשים שמוכרים ריהוט כבר הזמינו חדש ומילא יזרקו אותו עוד שבועיים,תרגיש בנוח להתמקח ולחתוך חזק במחירים.

שווה את הנסיון להביא ארון ב300-400 שקל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

ואולי אפילו בחינם בקבוצות בפייסבוק כמו פשפשוק למסירה /  אתר אגורה. 

ולכאורה מדובר בסוג של win-win  אתה מקבל את הארון והם מקבלים פינוי בחינם. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

אני קניתי ארון 1.60x2.40 מאייס ב 1100 שח + 390 הובלה והרכבה.

אין ספק - זול (הארון עצמו).

אבל השירות הוא זוועה (וזה עוד מחמאה).

נתחיל מזה שאין עם מי לדבר בטלפון. המוקד הטלפוני לתיאום התקנות פשוט לא עונים (תחכה גם שעה על הקו, כלום).

אחרי 20 ימי עסקים שחיכינו לתיאום(שההתחייבות שלהם זה ל 18 ימי עסקים) התקשרו ואמרו שאין במלאי ויגיע רק חודש הבא. מקבל את זה שיכולות להיות תקלות עם מלאי, אבל היה הזוי שרק אחרי המינימום זמן שהם התחייבו הם יצרו קשר...)

חיכינו וחיכינו ואכן הגיעו. בגלל הגודל של הארון לקחנו על הובלה והתקנה ואחת הדלותות הגיעה שבורה.

תיאמנו שיבואו להרכיב את הדלת החסרה ליום רביעי ו.... נאדה. לא התקשרו ולא כלום.

ומזכיר, אין דרך לתפוס אותם בטלפון.

נותן להם את היום ואם לא יוצרים קשר מחר אני הולך לסניף עם מברגה ואם צריך מפרק דלת מהתצוגה (הרי ברור שזה לא יקרה, אבל אני בעד ההצגה).

אז בשורה התחתונה - תיזהר מאייס. לפעמים כדאי לשלם עוד 500-600 שקל ולקנות ממקום עם שירות קצת יותר סביר (בחיפוש באינטרנט מסתבר שאנחנו לא היחידים שסובלים מהם).

אם הייתי אוסף ומרכיב לבד(יותר נכון עם אבא של אישתי) והדלת הייתה שבורה אני בספק אם מישהו היה מתייחס אליי.

לא יודע מה המצב בהום סנטר, אבל מבחינתי כל דבר שיכול לדרוש שירות מאייס אני פשוט לא אקנה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

יכול להוסיף את רהיטי דורון לנותני השירות המזעזעים מניסיון טרי של חברה של אשתי. קיבלה ארון חבוט ועם לכלוכים (ממש פגמים כאילו משומש). המרכיב אמר לה תנקי עם טינר. על בקשתה שהוא ינקה ענה "מה את רוצה, את קונה בזול ודמי ההרכבה זולים, זה מה שאת מקבלת" [emoji2357].
כמובן גם שם אין עם מי לדבר בטלפון - תשאיר פניה באתר.
בסוף, לאחר הרבה תלאות, משהו מהחלקים הפגומים החליפו לה, אבל לא הכל.

פורסם

תודה לכל המגיבים,
ככל הנראה אזמין בכרמל רהיטים, כמה מכם יצא לכם להעביר ארון מבית לבית? האם באמת אחרי מעבר אחד הארון כבר לא שמיש?
שמעתי דעות לכאן ולכאן והייתי שמח לקבל חוות דעת על סמך נסיון....

פורסם

אנחנו העברנו ארון הזזה עם מוביל, עבר מושלם

שאני העברתי אותו לבד בין חדרים (פירוק והרכבה אני ואישתי) יצא לא לגמרי ישר, אבל מתפקד מצויין. חזק וטוב

רוב הארונות היום מגיעים עם פטנטים לסגירה ולא ממש בורג לתוך העץ

כך שהם יכולים לעבור דירה

.

• תוכן חדש...