Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין חברת מטבחים רצינית (לי יש ניסיון חיובי מאוד עם "זיו") לבין נגר טוב שעושה עבודה באותה רמה ומשתמש באותן סדרות פרזולים, לא יהיה מעל 10-15% (לשני הכיוונים).

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 שעות, natco כתב:

אני אציג, ברשותכם, גישה קצת שונה.

נסיוני מלמד אותי, שכשיש בעיות (שקיעה, הרכבה עקומה, חדירות רטיבות וכו') בעלי המקצוע נוטים (באופן טבעי) "להפיל" את האשמה זה על זה.

...

נתכו, אני מאמין לגמרי לניסיונך הנ"ל... השאלה אם יש לך ניסיון הפוך במקרה של חברה שתיווכה בינך לבין "קבלן חיצוני" כפי שהגדרת אותו.

לצערי, הניסיון האישי שלי (לא מתחום המטבחים) מראה שבארץ, במקרה של תקלה, עדיין כל אחת מהחברות תעשה את המקסימום לזרוק את האחריות לשניה ותשאיר אותך לשחק "אחד באמצע".

לגבי נושא העלויות... אני מאמין שיש חברות שלוקחות פרמיה על המותג ללא הצדקה (תוסיפו ה' לשמה של שרת התחבורה 😉) ויש כאלו שאתה משלם מחיר דומה למה שתשלם בכל מקום אחר על אותו מוצר.

פורסם

עבורר לקוחות שמגיעים דרך הפניה שלי  ההתקנה מסתיימת תמיד בלקוח שבע רצון. גם אם לפעמים הוא "סוחט" קצת מעבר למה שמגיע לו בדין.

אני מביא לחברות המטבחים עשרות מטבחים בשנה, (וזה מבלי להחשיב מטבחים עבור יזמים, כי זה סיפור נפרד עם תחשיב נפרד עבור החברות). 

חברה שתאכזב לקוח שלי תפסיד הרבה יותר מחברה שתאכזב לקוח פרטי. 

ככה שאיני מכיר באמת איך השוק נראה עבור לקוח רגיל, שקונה מטבח/ריצופים חיפויים/כלים סניטרים וכו' פעם ב15 שנה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חברות מטבחים ונגרים- יש טובים וטובים פחות בשני המקרים, כל מקרה לגופו, לרב יש התאמה בין מה שמשלמים למה שמקבלים.

בדרך כלל יתרון של נגריה (איכותית כמובן) מנסיוני, זה גמישות לתכנונים מיוחדים שחורגים מהשטנצ.

פורסם

מההיכרות שלי גם בחברות הגדולות ניתן לעשות ״מה שרוצים״ בדיוק כמו אצל נגר. הרי גם הם מחזיקים מפעלים שמייצרים את המטבחים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני חושב שכתבתי את זה בטעות במקום אחר...

עבור קשישים שכמוני החלפת הממשק זה אתגר.

יש כאן עכשיו משהו שנקרא "פיד"???

שלחתי שוב. הפעם למקום הנכון. אני מקווה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מתעלק, מזמין מטבח חדש מאיקאה והם מציעים אבן קיסר (לא יודע איזה דירוג) במחיר של 3,740 ל-4.7 מ"ר.

האם שווה להזמין שיש מספק אחר? ובכלל לשדרג לגרניט?

אין תקציב עודף, אבל אם זה שדרוג כדאי אז נשקיע.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)

קשה לי לענות לך. חוץ מדירת הרווקים של אשתי שבה השיש היה מעץ תמיד היה לי גרניט. לדעתי אצה צריך לקבל הצעת מחיר נגדית של ספק שיש (גרניט) ואז להחליט האם תוספת המחיר מוצדקת, במחשבה שמדובר בקניה לטווח ארוך, 10-20 שנה. תביא בחשבון שגם בגרניט יש טווח מחירים עצום, ובניגוד לאבן קיסר, אין שני לוחות זהים. ובאותה הזדמנות בדוק גם חומרים סינתטיים אחרים שאני אפילו לא זוכר את שמם. (עריכה - לדוגמא - Corian)

בבדיקה בדוק לא רק את המחיר אלא גם את התכונות והתאמתן לצרכיך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תשכח שגרניט זה צבע די ספציפי בניגוד למגוון הגדול שיש ללוחות הסינטטיים (אבן קיסר ואחרים). אני אישית לא אוהב את המראה של גרניט, אבל כל אחד וטעמו.

המחירים של אבן קיסר משתנים מאוד בין הסדרות השונות, כך שלומר מחיר בלי דגם חסר תועלת.

פורסם

גרניט מופיע באינסוף צבעים ודגמים, וכל לוח שומה ממשנהו, גם אם הגיעו מאותה מחצבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ספריאל כתב:"קשה לי לענות לך. חוץ מדירת הרווקים של אשתי שבה השיש היה מעץ ...":-)

זה חזק

באיזה צבע היה הפס כסף? :-)

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

• תוכן חדש...